Perfect!
Prima appartement,alle benodigdheden aanwezig.Rustige omgeving en mooi uitzicht vanuit kamer en vanaf balkon.
Gunstige ligging t.o.v. centrum, strand en winkels.
Alojoeste Gestão de Alojamento Local Lda is a property management and short term rental management company, located in the west region of Portugal (Costa de Prata). Our main goal is to provide great hospitality for those who visit us and our regian, and to increase the revenue of hosts/owners. We want to provide the best possible experience for guests, but also to help hosts to increase number of bookings, quality and higher hospitality.
Rua de Santa Helena n 3 Casalinhos Alfaiata, 2560-436, Silveira, Portugal
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gunstige ligging t.o.v. centrum, strand en winkels.
Nice and clean studio.
Close to the ocean and the beautiful centre of Ericeira
vlotte en vriendelijke ontvangst, er was een klein probleem, maar binnen het uur was dit opgelost, alles was heel netjes en kortom het was een perfect verblijf
Een goede Gastvrouw Michèle.Je word goed ontvangen bij aankomst.Het is een mooi huis met zwembad en Zee zicht. Je hebt aangename tempaturen bij het Huisje aan de Atlandtische Oceaan .
Het was geweldig, prachtige locatie, midden in de natuur. Heel schoon huisje, met zorg ingericht. Heerlijk zwembad. Zeker een aanrader om te boeken
Geweldige ervaring met Alojoeste vriendelijke mensen en heel behulpzaam. Het appartement heeft alles wat je maar wenst .
Sonja

Antwoord van Alojoeste
Goede communicatie. Heel schoon, wel beetje gedateerd, maar heel ruim appartement in oude flat. Onbetrouwbare lift. Keiharde bedden! Geen balkon of terras, en net iets te ver van het dorp om naar het centrum te lopen. Heel mooie surfstranden voor de deur met een paar leuke strandtenten. Team lost vlot en vriendelijk alle problemen op die zich voordoen.
We zijn zeer tevreden over ons verblijf. We werden onthaald door een vriendelijke en behulpzame jonge vrouw. Het huis was proper en had alle nodige voorzieningen. Een aanrader.
Deze jonge vrouw reageerde ook heel snel op gestelde vragen en heeft ons heel goed geholpen. Een meerwaarde!

Antwoord van Alojoeste
Het huisje ligt op een rustige plek zo’n 3 km van Ericeira. Het huisje is goed ingericht en heeft een terras en een prachtig uitzicht. De beheerder en contactpersoon zijn heel aardige mensen. Als er iets is kan je sms’en en heb je snel antwoord.
Wij vonden het geweldig!