NOOIT IETS BESTELLEN!!
NOOIT IETS BESTELLEN!!! Nog noooit heb ik zo een slechte ervaring met een bedrijf gehad, ik bestel dagelijks pakketten online maar dit overtreff alles!! Zwembad besteld ik wilde hem terug sturen dus meerdere mails gestuurd en ik kon hem terug sturen daar werd mijn zending meerdere keren geweigerd omdat er geen nummer op zou staan (was mij niet verteld ik heb de mail nog als bewijs) nogmaals verstuurd WEL met het nummer en toen weer geweigerd snap er niets van dat jullie zo met jullie klanten omgaan. Zit nu dus met een zwembad waar ik niets mee kan en heb meerdere malen verzendkosten kunnen betalen. WAARDELOOS!!
Best bijzonder dat jullie nu wel meteen reageren op een geplaatste revieuw en mijn mails blijven onbeantwoord??
Ik heb de eerste keer geen rma code gekregen ik heb de mail nog en jullie hebben me dit ook in een mail laten weten dat het een fout van jullie was! nadat jullie mijn pakket geweigerd hebben is het pakket terecht gekomen bij PostNL en niet naar mij retour gestuurd ik kreeg het zwembad pas na enkele weken weer terug ik heb jullie toen gemaild dat ik het pakket weer opgestuurd had met de rma code die jullie hadden toegestuurd maar krijg sindsdien geen enkele reactie meer van jullie?

Antwoord van ALPC