Kim Jacobsen skiftede håndtaget på min altandør. Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i købet smurte han også lige dørene. Så fuld tilfredshed med hele forløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare så søde, så enestående og virkelig så utrolig dygtige til deres h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Overordnet en rigtig god oplevelse og klart en anbefaling herfra ! Eneste årsag til jeg ikke giver 5 ⭐️ er fordi jeg godt kunne have brugt noget mere kommunikation omkring opsætningen. De t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hela processen från första kontakt till montering har varit väldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick väldigt smidigt med minimal insats från vår sida. Kommunikationen... Toon meer
Drømmer du også om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om året i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandør af jeres nye altaner, får I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vægter design, kvalitet, innovation og kundepleje højt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I også nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hånd om alt fra første besigtigelse, myndighedsbehandling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjælper vi også gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt både renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for både stål, beton og konstruktioner. Altan.dk sørger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketøjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, så sørger vi for en altan til det gode liv, hvor både inde- og udeliv kombineres på bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.
Næstvedvej 60, 4180, Sorø, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har købt ny lejlighed med en flot altan fra altan.dk, men hvor det peb lidt ind ved altandøren. Vi kontaktede altan.dk, som hurtigt kom ud og udbedrede, selvom vi var nye købere og altanen var sat på af de gamle ejere. Virkelig god service!

Antwoord van Altan.dk a/s
De får 1 stjerne, fordi altanen ikke er faldet ned. Utroligt dårligt udført arbejde indendørs, som jeg selv måtte slibe ned igen og male. Der er spartelmasse i gulvet, hvor der burde være træ. Og der er ingen isolering under døren.
Opdatering: Jeg har nu været i kontakt med altan.dk. De siger, at der er isoleret under døren og at det skyldes et 'kuldenedfald' fra store vinduespartier... Det er ikke første gang jeg har fået altan, men det er første gang jeg har oplevet frostgrader under døren. De svarer ikke på mails, og prøver nu på at få Trustpilot til at fjerne denne anmeldelse.
18.1.2022
Kære altan.dk
I har anmeldt mig til Trustpilot for falsk anmeldelse, selvom I udemærket ved hvor jeg bor. Som sagt har jeg fået altan før, men jeg har aldig oplevet, at gulvet efterføgende var frossent i ca. en diameter rundt om altandøren. Så der er noget I gør dårligere end andre...

Antwoord van Altan.dk a/s
Så er Altans hold TJ01 færdig med at sætte altaner op på vores ejendom. Der har været et fantastisk samarbejde med dem. Tak til Jeff og hans kolleger. Vi glæder os til at tage altanen i brug.

Gert Visby
Vi har i en andelsforening i Hellerup fået opsat altaner af Altan.dk. I hele forløbet agerede Altan.dk hurtigt, kompetent og høfligt. Alle vi var i kontakt med fra kontorpersonale til folk på byggepladsen udviste engagement, ansvarsbevidsthed og kompetence. Vi vil til enhver tid foretrække og anbefale Altan.dk til andre opgaver.
Total mangel på information, som det ser ud nu bliver vores altan projekt forsinket med 1 år, vores log in bliver ikke opdateret. vi kan kun anbefale at man har sin egen ingeniør med på side linjen.

Antwoord van Altan.dk a/s
Selve projektdelen hos Altan.dk er jeg ikke videre imponeret af. Det er svært at få konkrete svar på spørgsmål og de ynder at sende ekstra regninger i sidste øjeblik på ting som skulle have været set allerede inden projektstart.
Dennis og Nicklas som alene har sat altaner op hos os skal dog have ros. De har virket meget effektive, i godt humør og som et godt makkerpar.

Antwoord van Altan.dk a/s
Team 10 have done an amazing job and been extremely helpful whenever we had any questions. Can highly recommend!!
Fremragende arbejde - hurtige og dygtige -meget hjælpsomme og altid med et smil på læben
Team 46 er et drømme-team!
Vi har haft fornøjelsen af at få lavet altaner i sensommeren og det har været en fornøjelse. Først og fremmest er håndværket i top, men også effektiviteten skal roses. Det har været skønt at kunne se fremskridt hver dag og tonen har været god - selv i regnvejr.
Derudover var de venlige håndværkere flinke til at gøre rent og rydde op efter sig.
Fantastisk arbejde, dybt professionelt og særdeles renligt. Derudover meget venlige altanpersoner og sidst men ikke mindst de udmeldte tidsfrister blev overholdt
til punkt og prikke! Det var en helt igennem positiv oplevelse.
Tak for pagne og godt selskab -eller noget. Mvh
Særlig tak til team10! Hele forløbet har været fantastisk!
Fantastisk service!!
De flinke, imødekommende og mest kompetente montører har været i gang i vores gård i omkring 6 måneder, og nu er vores altan endelig blevet monteret færdig, og jeg kan ikke rose Mathias og hans makker nok! De fik virkelig leveret et godt stykke arbejde, og vi er så glade for at foreningen valgte at gå med Altan.dk.
Tøv ikke med at tage kontakt til Altan.dk, hvis I skal have leveret et godt stykke arbejde af de mest behagelige, flinke, søde og ikke mindst KOMPETENTE folk!
Bh. Sana
Vi har været meget glade for det arbejde, altan.dk har lavet hos os.
Montørerne var utrolig professionelle og arbejdede virkelig effektivt for at færdiggøre vores altan så hurtigt som muligt, så vi kunne få glæde af den. Og på af at de var hurtige gik de ikke på kompromis med finish, der er færdiggjort virkelig velført.
Havde 5-års eftersyn på min altan. Alt var OK pånær at døren var lidt skæv. Mikale fra altan.dk kom og fixede det, og nu er døren som ny. Mikael smurte den endda for mig.
Vores andelsforening er igang med at få monteret altaner, og jeg har netop fået min færdigmonteret. Jeg er super glad for resultatet. Den er pæn, god størrelse og passer godt til bygningen. De to gutter som jeg har været i kontakt med, har været så søde og arbejdsomme i al slags vejr! Altid venlige til at svare på spørgsmål. Tak for en god oplevelse og resultat! 👍🏼

Hej..
jeg vil blot skrive at vores altan på Strandvejen 183 er blevet så fin!
Michael og Martin (mener j de hed) udførte et meget professionelt arbejde! De holdt pladsen/gården ren undervejs! Og var venlige og imødekomne hele vejen igennem! Og da j påpegede en fejl på mit træ-gelænder, kom de og skiftede det uden problemer!
Meget dygtige og professionelle drenge👍🏼 Kan varmt anbefale Altan.dk!

Antwoord van Altan.dk a/s
Vi har fået en altan. To gæve gutter har arbejdet i blæst og regn. De burde have lønforhøjelse. Tak til Frank og Torbjørn. Mvh Svetlana og Simon

Antwoord van Altan.dk a/s
Lees meer over geverifieerde reviews.