Levering nieuwe iMac (kleur) zou medio december geleverd worden; aldus website. Zonder enige communicatie van jullie kant moet ik zelf informeren waar mijn iMac blijft. Dit kan dus nog een hele maand... Toon meer
Ik wilde een nieuw keyboard voor mijn Mac om de wachtwoorden te beheren. Ik de verkeerde Magic Keyboard. Onmiddellijk terug kon hem gewoon weer terug brengen en de Touch ID genomen. Prima service.
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Langestraat 89, 0, 1811 JD, Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik ben u al twee keer met mijn IPhone naar de store geweest omdat mijn telefoon issues had en binnen een paar minuten werd het gefikst door een vriendelijke en zeer deskundige medewerker. Life savers deze mensen 🙌🏼👌🏼

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Leuke winkel met mooie apparatuur en accessoires. Website ook goed en makkelijk te bestellen.

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Het was een goede ervaring, alleen ontbreekt de 45cm USB-C to USB-C kabel!
Wordt deze nog nagestuurd?

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Wij kregen een heel goed advies en heel goede voorlichting over de door ons aangeschafte iPad Air.

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Fijne winkel en super service. Duidelijke voorlichting en adviezen en hulp bij keuze. Nemen echt de tijd voor je.

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Bizarre medewerkers, half uur in de winkel gestaan helemaal leeg, en niemand kwam naar ons toe om te vragen of we hulp nodig hadden. kom er nooit meer.

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Leidinggevende was coulant kreeg korting, waren ook best een tijd bezig om het op te lossen.

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Besteld een halfuur voor sluitingstijd en de volgende dag om 10:15 al binnen. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe telefoon en hij werkt fantastisch!

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Ik heb een iPhone Air gekocht bij Amac Alkmaar. In de winkel werd aangegeven dat er een inruilactie liep met een premie van 50 euro extra op mijn oude toestel. Op mijn nieuwe iPhone moest een e-sim geïnstalleerd worden. Daarvoor moest ik eerst, met mijn oude toestel naar mijn provider. Toen ik de vorige dag terugkwam voor de inruil, werd mijn oude toestel niet ingenomen, want gekocht in de USA. Dat staat ergens in de kleine lettertjes. Ik voel me bedot bij de aankoop.
Wat heb ik aan de reactie van Amac. Ze gaan er gewoon aan voorbij dat we een koopovereenkomst hebben, die ze niet nakomen.

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Vanmorgen een ipad gekocht ,prima geholpen,verkoper was duidelijk en gaf goed advies, ben echt tevreden

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Ik werd super vriendelijk geholpen. De medewerker dacht mee en had kennis van zaken. Hij gaf advies en was behulpzaam.
Super

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Alkmaar
Wat een fijne service weer. Ik Uitgeest ben ik wederom slim geadviseerd. Ipv een nieuwe Imac een nieuw superscherm op mijn laptop. Ruimte in de opslag, ruimte op het bureau en een geweldie presatie van beeld én geluid op de MAC Studio. Nooit meer twee computers vervangen.
En dan Alkmaar. Lastiger met de auto te bereiken, maar wel het schrem op voorraad. Ja, dan komt de medewerker het loodzware pakket gewoon naar de parkeergarage brengen. Geen enkel probleem. Top Toch!