Amac | Apple Premium Reseller - Breda Reviews 122

TrustScore 4 uit 5

4,0

Eindstraat 13, -, 4811 KK Breda, Noord-Holland, NL

CoolBlue had het probleem van mijn nieuwe telefoon niet gevonden, dus ik ben naar Amac gegaan. Binnen 5 minuten was het opgelost, en ook nog is gratis! Top service en gastvriendelijk personeel.

Ik werd met mijn soms lastige vragen (ben immers ICT-er hihi) goed geholpen. Ook de persoon in opleiding, die mij hielp, kon de meeste vragen prima beantwoorden. Hij werd bijgestaan door een ervaren... Toon meer

1. #24 van de 27 beste bedrijven in Computerwinkel
  2. #17 van de 22 beste bedrijven in Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. #15 van de 16 beste bedrijven in Computer & laptop accessoires
  4. #3 van de 4 beste bedrijven in Mobiele telefoon reparatiewinkel
  5. #1 van de 1 beste bedrijven in Software-trainingsinstituut

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

• Eindstraat 13, -, 4811 KK, Breda, Noord-Holland, Nederland

• 088-0271380

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Let OP

Let OP! Bij het overzetten van de oude gegevens naar je nieuwe iPhone, worden ALLEEN de Apple apps overgezet. De rest ben je HELEMAAL kwijt als je niet eerst zelf voor elke app een backup/recovery plan hebt gemaakt. Denk aan wachtwoorden, Whatsapp historie, Signal etc dit wordt allemaal NIET meegenomen bij het overzetten.

Serieus?? Een half jaar later reageren jullie?

25 oktober 2025

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom het overzetten van gegevens naar je nieuwe iPhone. We begrijpen goed dat dit voor verwarring en teleurstelling kan zorgen.

We nemen je feedback mee in onze interne gesprekken om de communicatie rondom dit soort services en de algehele klantervaring verder te verbeteren, zodat klanten beter weten wat er wel en niet wordt meegenomen bij een overstap.

Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld.

Keurig geholpen

Keurig geholpen, echter bij nader inzien vergat de verkoper te vermelden dat het product alleen draadloos kon worden opgeladen. Had zeker direct zo'n oplader in mijn aankoop meegenomen. Nu met Google alsnog gerealiseerd. Koste veel extra tijd.

9 april 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je keurig bent geholpen.

Jammer om te lezen dat niet is vermeld dat het product alleen draadloos opgeladen kan worden. We begrijpen dat dit extra tijd heeft gekost en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor.

Bedankt voor je feedback, we nemen dit mee zodat we onze informatievoorziening in de toekomst kunnen verbeteren.

Top service

Door een kapot scherm werd ik correct en snel geholpen door tegen een kleine extra vergoeding een nieuwe, overjarige, Macbook te leveren. Alles werd keurig overgezet zodat ik gewoon door kon gaan met mijn werk met minimale vertraging. TOP service!!

11 april 2026

Top service

13 maart 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Breda!

Te vies om beet te pakken .

Ging voor een koptelefoon, wij winkel breda binnen voor de air pods Max .
Wij naar de tafel voor de koptelefoons om uit te proberen ( wat is dit ??? Zeg ik nog tegen de verkoper ( zoooo vies was de koptelefoon) ja mevrouw dat komt door make up ) ik zeg ja en nu ??? Ow die andere is minder vuil !!! Ik zeg is toch grapje he ? Heb je geen hoesje die ik om de oortje kan doen ? Nee hebben we niet .
Ik zeg is een koptelefoon van 585€ ja over week komen er nieuwe op , en nou denk jij dat ik over een week terug kom ?
Vraag ik aan de vrouwelijke verkoopster ( zet jij die even op ) nee hoor mevr. veel te vies .
Precies te vies om beet te pakken .
Ben gegaan .
Ow ja we zijn naar media Markt was hij ook nog een 180€ goedkoper .

6 april 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je ervaring bij ons in de winkel niet prettig was. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, zeker niet bij een product van deze waarde.

We nemen je feedback mee om te kijken hoe we het uitproberen van producten en de hygiëne hierbij kunnen verbeteren, zodat klanten zich comfortabeler voelen bij het testen van onze artikelen.

Bedankt dat je dit met ons deelt.

Vandaag twee Iphone 17 gekocht geweldig…

Vandaag twee Iphone 17 gekocht geweldig geholpen door een dame bij Amac Breda

1 april 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Breda. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

service en oplossing

Goede service en oplossing

11 maart 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je ervaring met ons zo goed is geweest!

Ik had hem heel snel in huis

Ik had hem heel snel in huis, op de dag van lancering!
Zat alleen een probleem in het office programma wat ik ook had meebesteld, is in middels opgelost door Amac breda.👍🏻👍🏻

10 maart 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Slecht ik heb de AirPods Max en die…

Ik heb de AirPods Max gekocht voor €569 en verwachtte topkwaliteit voor dat bedrag. Helaas koppelen ze niet automatisch zoals het hoort. Ik ben meerdere keren terug naar de winkel gegaan binnen de garantieperiode, maar daar geven ze aan dat ze geen probleem kunnen vinden.

Uiteindelijk word ik doorverwezen naar Apple zelf, terwijl ik het product gewoon bij de winkel heb gekocht. Dat voelt niet klantvriendelijk, zeker niet in deze prijsklasse. Voor zo’n premium product mag je ook premium service verwachten.

De geluidskwaliteit is goed, maar als de basisfunctie zoals automatisch koppelen niet betrouwbaar werkt en je niet goed geholpen wordt, dan is dat erg teleurstellend.

Hopelijk wordt dit alsnog netjes opgelost, maar op dit moment ben ik niet tevreden.

1 maart 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het vervelend is dat je AirPods Max niet altijd automatisch koppelen en dat dit veel ongemak heeft veroorzaakt.

Wij hebben je AirPods Max in de winkel gecontroleerd, maar konden geen probleem vinden. Daarom zijn ze voor een uitgebreide diagnose naar Apple gestuurd. Apple heeft bevestigd dat ze technisch voldoen aan alle eisen.

Om er zeker van te zijn dat je AirPods Max volledig en zorgvuldig worden onderzocht, adviseren Apple en wij dat je rechtstreeks contact opneemt met Apple. Op deze manier kunnen zij op een locatie met uitgebreide testmogelijkheden bekijken of er een onderliggend probleem is en eventueel een passende oplossing bieden.

We begrijpen dat dit proces vervelend en tijdrovend kan zijn, daarvoor onze excuses!

Top medewerker !!

Keurig netjes geholpen door een medewerker. Iemand die de tijd nam om alles goed uit leggen en te laten zien. Weinig meegemaakt dat er op deze manier werd omgegaan met mij als klant.

26 februari 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Breda: Fijne winkel en heel fijne medewerkers

Breda:
Weer fijn geholpen. Er werd meegedacht, aandacht geschonken en geen tijdsdruk.
Na het testen van mijn aankoop, tevreden naar huis gegaan.
Mannen, bedankt!

17 februari 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Mijn ervaring is dat ik geweldig ben…

Mijn ervaring is dat ik geweldig ben geholpen door een jonge medewerker, petje af voor deze jongen!

21 januari 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Zeer klantvriendelijk en kundig.

Zeer klantvriendelijk en kundig.

17 januari 2026

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Goed verlopen proces van aankoop…

Goed verlopen proces van aankoop iPhone. Ook inruil verliep goed.
Het is wel een heel gedoe voor de iPhone is geaccepteerd voor inruil.

19 december 2025

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Deskundige, snelle en vriendelijke service

Deskundige, snelle en vriendelijke service! Mijn reparatie was binnen een week gefixt, incl nieuwe onderdelen.

16 december 2025

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Fijne winkel, vriendelijk personeel.

MacBook Air gekocht. Vriendelijk, goed en snel geholpen. Fijne winkel, deskundig personeel.

28 november 2025

Geen service

Kom aan in de winkel om een batterij te laten vervangen. Krijg ik te horen dat er i.v.m. black Friday geen personeel voor beschikbaar is. Ondertussen staan ze met 10 man in de winkel te “vergaderen”
Zelfs je telefoon achterlaten om volgende week gemaakt te worden kon niet. Ik vraag me af of service nog bestaat.

28 november 2025

Antwoord van Amac | Apple Premium Reseller - Breda

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! Vervelend om te horen dat je de iPhone niet in de winkel hebt kunnen achterlaten voor een batterijvervanging. Dat is niet de service die je van ons mag verwachten. Mijn welgemeende excuses hiervoor.

We gaan hier intern mee aan de slag om te voorkomen dat dit in de toekomst nog voorkomt.