Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er meget glade for Andelskassen. Vores bankrådgiver er utrolig sød, helt nede på jorden, altid imødekommende og klar til at hjælpe. Vi får hurtige svar, kompetent rådgivning og føler os altid i try... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig godt møde med bankrådgiver Michelle Madsen Hun havde sat sig godt i vores sager og var tillidsvækkende. Vi glæder os til at blive kunde i Andelskassen og fremtidig samarbejde med Michelle.
Bedrijf heeft geantwoord
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
God og oplysende orienterings muligheder for vores økomi.
Rigtig god service og god kommunikation

Antwoord van Andelskassen
Nu vil banken lukke den pr. 1. september. De siger, det skyldes nye regler om rådighedsbeløb. Banken kræver 19.000 kr. som rådighedsbeløb. Vores revisor har beregnet at vi har nok.
Vi har fremsendt revisors beregning – banken har ikke engang kommenteret på den. De vil heller ikke udlevere deres egen beregning, eller tale med vores revisor.
Vores faste rådgiver er sygemeldt, og den nye er kort for hovedet.
Som eneste tilbud kan vi få et midlertidigt overtræk i 1-2 måneder mod et gebyr på 1.000 kr.
Efter 35 års loyalitet føles det både uigennemskueligt og urimeligt.
Vi beder om at blive kontaktet af en fra erhvervsafdelingen, der har forstand på enkeltmandsvirksomheder og kan tage en fornuftig dialog.

Antwoord van Andelskassen
Vi er meget glade for Andelskassen. Vores bankrådgiver er utrolig sød, helt nede på jorden, altid imødekommende og klar til at hjælpe. Vi får hurtige svar, kompetent rådgivning og føler os altid i trygge hænder.

Rigtig godt møde med bankrådgiver Michelle Madsen

Antwoord van Andelskassen
Venlige medarbejdere som var klar til at hjælpe, da hushandlen pludselig skulle gå hurtigt i sommerferien.

Antwoord van Andelskassen
Så ringe og dårlig bank, god bank når man tjente penge, men når man ender som studerende og har brug for hjælp, så er der ingenting at hente - så ringe service og dårlig hjælp!

Antwoord van Andelskassen
Hurtig, god og personlig service! Føler mig tryg og ordenligt vejledt.

Antwoord van Andelskassen
Har været medlem i flere år hos andelskassen i sønderborg. Altid hjælpsom, god rådgivning og god kontakt med banken. Har Kasper som rådgiver, som altid giver en god og tryg vejledning.

Antwoord van Andelskassen
Michelle Madsen er den bedste bankrådgiver ❤️ Når man har haft møde med hende går man altid derfra med ro i maven. Hun fortjener en kæmpe lønforhøjelse. Vil til hver en tid anbefale Andelskassen og i særdeleshed Michelle

Antwoord van Andelskassen
Jeg fik rigtig god vejledning hos Andelskassen Varde i forbindelse med boligkøb.

Antwoord van Andelskassen
Super god rådgivning med lyttende rådgiver, der også udfordrer og viser andre muligheder. Altid nemme at komme i kontakt med. Dejligt med fast rådgiver der kender en og har forståelse for de situationer vi står i.

Antwoord van Andelskassen
Min kæreste og jeg har haft en utrolig god oplevelse med Andelskassen i Varde.
Som førstegangs køber har det været svært at forstå hvad der menes med et eventuelt huskøb, men vores bankrådgiver fra Andelskassen var utrolig god til at svare på vores spørgsmål og vi gik derfra endnu klogere end før.
Mvh. Natasja og Alexander

Antwoord van Andelskassen
Vi har Vorgod Andelskasse og har haft samme rådgiver, Annette Hamborg, i mere end 20 år, så hun er godt “inde” i vores økonomi/sager.
Det giver tryghed.
Altid venlig betjening.

Antwoord van Andelskassen
Jeg havde et møde i Varde d.22/7 med Morten Skovgård Thomsen. Super rar og behagelig rådgivning og ikke mindst hans hjælpsomhed.😄 Derfor 5 stjerner herfra.

Antwoord van Andelskassen
Vi valgte Andelskassen, fordi vi var trætte af at blive smidt rundt hos mange forskellige rådgivere i vores forhenværende bank. Selvom Andelskassen økonomisk ikke kunne komme med et bedre tilbud økonomisk, har de et princip om personlig rådgiver, som vi er meget glade for. Og så er de altid blandt de hurtigste, når renterne ændringer til kundens fordel. Vores rådgiver Thomas fra Andelskassen sød, tålmodig og virkelig god til at forklare økonomi for os som ikke er inde i det fagligt, men slevfølgelig orienterer os kritisk. Det er rart at have ham som fast rådgiver, han svarer enormt hurtigt, er fleksibel ift. møder og husker alt, hvad vi har talt om og finder altid gode løsninger til os. Vi er meget glade for banken og for at vi skiftede.

Antwoord van Andelskassen
Super bank dame, er altid klar til at hjælpe , om det er hus køb eller Div problemer med bugtet .

Antwoord van Andelskassen
Jeg kan desværre ikke anbefale Andelskassen – hverken som privat- eller erhvervsbank.
Jeg valgte banken med forventningen om en tæt og personlig bankrelation, da jeg skiftede fra en af Danmarks største banker. Det løfte blev desværre aldrig indfriet.
Min personlige rådgiver valgte at spærre samtlige mine betalingskort – både privat og erhverv – uden først at forsøge telefonisk kontakt. Jeg modtog alene en besked i netbanken om, at kortene var spærret på grund af manglende lønindgang og deraf et midlertidigt overtræk.
Overtrækket blev reguleret samme dag, men alligevel var alle mine kort automatisk spærret. Konsekvensen var, at jeg midt i sommerferien stod alene med mine tre børn uden mulighed for at betale campingplads, købe dagligvarer eller foretage almindelige betalinger. Det var en meget ubehagelig og uværdig situation at blive bragt i.
Det, der skuffer mig mest, er manglen på dialog og situationsfornemmelse. Banken var udmærket klar over, at jeg står midt i en skilsmisse, har en betydelig friværdi og en robust positiv nettoformue. Alligevel valgte man at handle uden først at ringe eller forsøge at finde en løsning.
Jeg har været kunde i flere banker gennem årene, men har aldrig tidligere oplevet, at alle betalingskort – herunder erhvervskort – blev spærret uden forudgående telefonisk kontakt. En kort samtale kunne have løst situationen på få minutter. Og jeg er endda i Private banking segmentet.
For mig handler god bankrådgivning ikke kun om regler og procedurer, men også om relationer, dialog og respekt for kunden. Netop den relation var årsagen til, at jeg valgte Andelskassen. Den oplevede jeg desværre aldrig.
Jeg har derfor valgt at flytte både mine private og erhvervsmæssige bankforretninger tilbage til Danske Bank, hvor jeg gennem mange år oplevede en langt mere professionel, respektfuld og løsningsorienteret behandling.
På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale Andelskassen som relationsbank – hverken privat eller erhverv.

Antwoord van Andelskassen
Dårlig bank, hvis du elsker at smide masse af unødvendig penge efter gebyr, fejl opkrævninger osv, så er denne bank det helt rigtige for dig. Sønderborg afdeling er et stort katastrofe.