Een prima auto gekocht bij Andreas auto's. Geen mooie praatjes of duur kantoorpand, maar een goede auto voor een eerlijke prijs, zonder poespas. Bedankt voor deze BMW 5 serie, hier ga ik hopelijk... Toon meer

Zafira 51-nx-vx Pas op Waterpomp stuk, drinkt liter koelvloeistof per dag Spruitstuk niet 100% Airco werkt niet Centrale vergrendeling werkt niet Radio werkt niet Motormanagement lampje... Toon meer

3,5

Gemiddeld

Zeer tevreden! Ga zo door.

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn auto. Deskundig, en super vriendelijk geholpen. Kon er rustig over nadenken, maar voelde gelijk goed. Hebben na de aankoop rustig het papier werk afgehandeld onder het genot van een kop koffie. Ben super tevreden met mijn aankoop.
Ga zo door Andreas auto’s.

3 maart 2026

Probleem netjes opgelost, zeer tevreden

Na aankoop van de auto ontdekte ik later een mankement. Dit gemeld en de auto teruggebracht, waarna alles snel en netjes is opgelost. De auto rijdt nu perfect. Zeer tevreden over de service, het vriendelijke personeel en de professionele manier waarop dit is afgehandeld.

6 februari 2026

Net weer een auto ingeruild en ik rijd…

Net weer een auto ingeruild en ik rijd met een héél blij gevoel in een voor mij ongelooflijk luxe auto naar huis 😊
En dan denk ik: dit móét ik gewoon delen.

Wat stoor ik mij aan al die negatieve reviews. Echt… dat verdienen ze totaal niet. En ik kan het weten, want ik kom hier al járen en heb inmiddels meer dan genoeg meegemaakt om daar eerlijk over te kunnen oordelen.

Noem mij één garagehouder die je kosteloos een leenauto meegeeft, omdat je nét voor je vakantie pech hebt en je auto gerepareerd moet worden. Ik was totaal niet voorbereid op die extra kosten vlak voor vertrek, maar bij Andreas Wapenveld was het geen enkel probleem. Ik kreeg gewoon een leenauto mee.
Ze vroegen niet eens hoe lang ik op vakantie ging. En eerlijk gezegd denk ik dat zij dit moment zelf waarschijnlijk niet eens meer weten — zó vanzelfsprekend is dit soort service voor hen. En juist dát zegt alles.

Is er iets met de auto?
Even bellen en ik kan hem meteen brengen – of hij wordt gewoon opgehaald. Zonder gedoe, zonder discussie. Gewoon meedenken, oplossen en ontzorgen. Zoals service hoort te zijn, maar zelden nog is.

Een verhaal heeft altijd twee kanten. Een negatieve review is zó geschreven, maar vaak ook zó oneerlijk. Wat eraan voorafging wordt meestal niet verteld. Een reactie – of juist het uitblijven daarvan – is vaak het gevolg van een eerdere houding of actie. Denk daar eerst eens goed over na, voordat je een bedrijf publiekelijk veroordeelt. Dat zou pas eerlijk zijn.

En dan terug naar mijn “luxe” auto ☺️
Bij de aflevering opnieuw die warme, respectvolle service. Er werd zelfs nog snel een grote fles wijn en een nog grotere bos bloemen opgehaald. Ik schaamde me bijna dat ik voor mijn gevoel zó weinig heb hoeven betalen voor deze auto.

Maar ik ben er heilig van overtuigd: het maakt hier écht niet uit of je een auto koopt van €100.000 of van €1.500.
Je wordt behandeld met hetzelfde respect, dezelfde aandacht en dezelfde warmte.

Andreas Wapenveld, mijn dank is oprecht en enorm groot.
Wat een fijn, menselijk en betrouwbaar bedrijf. ❤️

7 februari 2026

Op een zaterdag gaan kijken naar een…

Op een zaterdag gaan kijken naar een auto vervolgens achter gekomen dat die auto niet goed is stuurkogel kapot daarna afspraak gemaakt dat ze zouden bellen als de auto klaar is toen een appje gekregen dat de auto klaar is weer afspraak gemaakt hebben ze zo de auto ineens verkocht krijg je 2 verschillende verhalen verhaal 1: ja sorry wie als eerste komt kan hem kopen verhaal 2: ja nee ik wou de auto als leenauto gebruiken en motorstoringslampje ging branden dus kortom ze weten zelf niet eens wat ze vertellen maar de auto stond wel op verkocht en was al op naam gezet

22 januari 2026

Miskoop

Iets meer dan een jaar geleden een mini Cooper gekocht. Niks anders dan problemen mee gehad. Olie en koolwater lekkage. Wieldoppen die niet los gingen. Een sensor in de motor kapot. Weet even niet meer wat voor sensor. Was import auto, ws klopte de km niet. Ik kreeg er na een jaar nog geen derde van de prijs terug.

14 november 2025

Mooie Volvo v70 gekocht.

Mooie Volvo v70 gekocht.
Goede service en komt afspraken.
De auto werd afgeleverd met een nieuwe apk en klein plekje op de auto was hersteld.
Werd goed op de hoogte gehouden dmv foto,s van het resultaat.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen

27 november 2025

We kochten de auto..was wel wat mee…

We kochten de auto..was wel wat mee maar hebben als service van het bedrijf dit netjes opgelost en kregen de onderdelen nieuw in doos mee! Dat vond ik heel top van Andreas! Daarom deze goede recensie voor het bedrijf! Dat verdient het.

5 juli 2025

Service

Wilde een auto kopen bij dit bedrijf en probeerde in de avond te bellen voor een proefrit die dag erna. Kreeg ik geen gehoor, maar wel een kortaf berichtje waarin stond "Stuur sms". Toen heb ik een vriendelijk bericht gestuurd omdat ik geintreseerd was in die auto en ik kreeg niet eens een "goedendag" of vriendelijke groet"". Het bericht was "verkocht". Totaal geen vriendelijke service.

23 mei 2025

Blijven ver weg van deze bedrijf die…

Blijven ver weg van deze bedrijf die gast zijn professioneel oplichters ,ik
Heb een polo gti gekocht auto getest klink goed dus ik kocht die auto ,ik rijdt nog niet eens 300 meters weg en ja hoor allemaal kerstbomen allemaal lampen komt der uit op de dashboard,probeer met hun de bellen niemand neem op e-mail gestuurd geen gehoor, ik heb de auto naar mijn vast betrouwbare garage gebracht en ja hoor was echt een kat in de zak auto vol op water elektrische kortsluiting onderkant allemaal verroest stuur pomp kapot geen katalysator meer achter licht klopt niet, klopt allemaal niets op die auto dus auto terug gebracht en ja hoor met lachen op zijn smoel ze heb die auto terug gekocht met veel moet maar was ik 1000 euro kwijt voor 3 dagen dat ik heb die auto gehad dus, en die verkoper ook allemaal niet vriendelijke echt slecht

17 oktober 2024

Ouderwetse vriendelijkheid en service…

Vandaag mijn “nieuwe” Fiat 500 cabrio in ontvangst mogen nemen. Een 10 jaar oude auto maar afgeleverd als nieuw! Alle “kritiekpuntjes” die ik had bij de eerste bezichtiging werden serieus genomen en naar tevredenheid verholpen. Nog niet eerder heb ik met zo’n goed gevoel een auto gekocht. Andreas is supervriendelijk maar niet opdringerig. En hij hield ons op de hoogte van de voortgang van de “puntjes op de i. De prachtige bos bloemen én de fles Cava maakten het feest compleet! Complimenten! Ga zo door! Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

19 april 2025

Een prima auto gekocht bij Andreas…

Een prima auto gekocht bij Andreas auto's.

Bedankt voor deze BMW 5 serie, hier ga ik hopelijk nog veel plezier mee beleven.

15 maart 2025

volvo xc90, grote olie lekkage na 120 km

Onlangs een volvo xc90 gekocht bij deze handelaar. Na 120 km grote olielekkage. Verkoper geeft niet thuis. "Kijk zelf maar wat het probleem is.Geld terug? no way. Beste man, auto was goed toen je wegreed".
Telefoon tot 4x toe opgehangen, Andreas had het veeeeel te druk.
Totaal onbetrouwbaar adres!!!

26 maart 2025

Zafira 51-nx-vx

Zafira 51-nx-vx
Pas op
Waterpomp stuk, drinkt liter koelvloeistof per dag
Spruitstuk niet 100%
Airco werkt niet
Centrale vergrendeling werkt niet
Radio werkt niet
Motormanagement lampje brand
Laatste apk werd gezegd: 2025 komt hij er niet meer door

Deze auto is alleen nog goed voor onderdelen
Staat niks van in de advertentie

Laatst ook iemand een zafira gekocht
Binnen no time de motor stuk

18 december 2024

Is dit jouw bedrijf?