Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk grundig behandling. Kom ud mere end bare befriet for et hold i ryggen. Angelica har en utrolig fornemmelse hvorfra problemmerne stammer, så det ikke bare er symptombehandling. Næste tid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige så snart man træder ind i Angelicas klinik, kan man mærke en fantastisk stemning. Smukt dekoreret, plejeprodukter af høj kvalitet; og især en person som lytter. Efter hver behandling får jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kommet hos Angelica igennem rigtig lang tid og jeg kan anbefale hende 100%. Angelica er yderst professionel i sit arbejde. Hver gang jeg har fået behandling har jeg det vidunderligt. Jeg sover... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Massagetherapeut

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Angelica Massage i Århus er ren forkælelse. Få løst op på spændinger og lad os fjerne myoser og smerter.

4,7

Fantastisk grundig behandling

Næste tid er booket😀

17 maart 2026

Spændinger og hovedpine

Jeg har klyngehovedpine, spændinger i ryg og nakke og svimmelhed (og spændingshovedpine nogle gange). Jeg har fået en behandling pt og kan sige at Angelica er meget sød og forståede samtidig med at hun er nysgerrig på netop min krop og problemstilling. Jeg har oplevet en fantastisk virkning på problemerne men jeg føler mig også mere rolig og i balance. Klar anbefaling herfra.

10 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse hos Angelica!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Angelica Massage. Allerede fra første øjeblik følte jeg mig tryg og godt modtaget. Angelica er både professionel og meget nærværende, og hendes hænder arbejder med en ro og præcision, der virkelig gør en forskel.

Behandlingen var både afslappende og effektiv – jeg gik derfra med en følelse af lethed i kroppen og ro i sindet. Hun formår at skabe et rum, hvor man bare kan give helt slip.

Kan varmt anbefale Angelica til alle, der har brug for både fysisk og mental velvære. Jeg kommer helt sikkert igen!

– Mads

6 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik én behandling af Angelica i…

Jeg fik én behandling af Angelica i starten af september (i dag er det den 18. december). Mit ønske var at slippe af med spændinger og den hovedpine, der har været en fast del af mit liv i mange år. Jeg gik ind til behandlingen med en hovedpine på vej, men den var væk, da jeg gik ud. Og så har jeg næsten ikke haft hovedpine siden! Jeg har tidligere gået til fysioterapeut, kiropraktor, osteopat og kraniosakral terapi med ringe effekt på min hovedpine. Men efter den ene behandling hos Angelica er jeg så godt som hovedpinefri. Jeg kan klart anbefale at give det et forsøg - om ikke andet får man en dejlig massage, som er godgørende i sig selv.

5 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Angelica.

Jeg kan varmt anbefale Angelica.

Takket være de behandlinger som hun har givet mig, har jeg mærket store ændringer i mit forhold til mig selv og til andre.

Angelica er en person der giver stor tryghed og tillid, og jeg har altid følt mig i de bedste hænder. Hun har hjulpet mig til at dykke ned i nogle meget skjulte dele af mig selv, som det ikke ville have været umuligt at nå uden hendes hjælp.

Tusind tak!

27 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

"Efter at have været i terapi i flere…

"Efter at have været i terapi i flere måneder hos Angelica kan jeg se en betydelig forandring i min krop, både fysisk og socialt. På det fysiske plan kan jeg sige, at lige efter sessionen forsvinder smerterne i ryggen og nakken, det er som om glæden vender tilbage til mig. Andre mennesker siger, at jeg ser glad ud, at de kan se en forandring i min krop. Socialt har det også hjulpet mig, fordi det bliver lettere at omgås andre, og samtidig har min krop en anden holdning, hvilket gør, at andre ser mig på en anden måde. Mit kropssprog taler for sig selv."

24 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået behandling af Angelica i…

Jeg har fået behandling af Angelica i et år nu, og takket være hendes terapi er jeg blevet meget mere bevidst om min krop, og jeg kan se den vidunderlige forandring, jeg har gennemgået. Nu har jeg et bedre forhold til mig selv og til andre.

Med kærlighed, respekt og stor tålmodighed har hun guidet mig til at identificere kropslige blokeringer og har givet mig forskellige nye teknikker, så jeg selv kan identificere, hvor smerten kommer fra.

Jeg anbefaler hende 100%.

16 september 2024

Angelica er vildt dygtig

Angelica er vildt dygtig! Jeg anbefaler hende til alle jeg møder der har ondt i krop eller sjæl. Jeg har fået både gravid- efterfødsels- og almindelig massage, og hver gang føler jeg mig som et helt nyt menneske når jeg går derfra!

16 juni 2022

Kære Karen Marie

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at sprede ordet om mine tjenester! Jeg er dybt rørt og taknemmelig for din tillid og anbefalinger. Det er mit mål at tilbyde en dybdegående og helende massageoplevelse, uanset om det er gravid-, efterfødsels- eller almindelig massage.

At høre, at du føler dig som et helt nyt menneske efter hver behandling, motiverer mig til at fortsætte mit arbejde med passion og dedikation. Din velvære er min højeste prioritet, og jeg ser frem til at fortsætte med at bidrage til dit fysiske og mentale helbred.

Anbefales

Anbefales
Angelica er en fantastisk dygtig massør- lidt anderledes massage end andre stedet jeg har prøvet. Man har det virkelig godt bagefter. Lidt dyrt, men pengene værd.

8 november 2021

Kære Lilian

Tak for din anbefaling og de venlige ord! Jeg er glad for at høre, at du oplever min massage og kropsterapi som både unik og effektiv. At vide, at du føler dig godt tilpas efter en behandling, er utrolig vigtigt for mig.

Jeg forstår dine betænkeligheder omkring prisen og sætter stor pris på din anerkendelse af, at kvaliteten af behandlingen retfærdiggør investeringen. Din tilfredshed og velvære er altid min højeste prioritet, og jeg ser frem til at byde dig velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Få banket hjemmearbejdet af dig

Jeg besøgte Angelica da corona-situationen og hjemmearbejde havde sat sit præg på min bevægelighed. Efter kun en session kunne jeg igen ramme min tidligere squatdybde og skulle ikke længere have varme i leddene for at få fuld bevægelighed om morgenen.

Kan klart anbefales!

28 augustus 2021

Kære Aik

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er så belønnende at høre, at en enkelt behandling hos mig har haft så positiv en effekt på din bevægelighed, især i en tid, hvor mange kæmper med udfordringerne ved hjemmearbejde og den begrænsede fysiske aktivitet under corona-situationen.

Som massør og kropsterapeut er det mit mål at hjælpe mine klienter med at overvinde netop sådanne problemer. At høre, at du nu kan udføre squats som før og føle fuld bevægelighed om morgenen uden at skulle varme leddene op, er en stor motivation for mig. Tak for din anbefaling, og jeg ser frem til at fortsætte med at støtte dit velvære og fysiske sundhed.

Bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min krop havde nærmest slået knuder og…

Min krop havde nærmest slået knuder og jeg var særdeles stiv i hele min krop. Efter bare en enkelt behandling, kunne jeg tage til min sport igen og følte mig særdeles flexibel.

Stor anbefaling fra mig af😊

8 juni 2020

Kære Lasse

Tak for din fine anmeldelse! Jeg er utrolig glad for at høre, at du følte en markant forskel efter bare én behandling.

Som massør og specialist i kropsterapi, er mit mål altid at hjælpe mine klienter med at opnå større fleksibilitet og lindre spændinger, især når kroppen føles stiv eller knudret.

At vide, at du kunne vende tilbage til din sport med fornyet energi og fleksibilitet, er den bedste belønning for mit arbejde. Jeg ser frem til at hjælpe dig igen og tak for din stærke anbefaling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am so happy to receive treatments by…

I am so happy to receive treatments by Angelica. She knows what she does and even though it sometimes is a little painful, the result is always wonderful. There is no doubt, that my life is so much better with Angelica. Thank you!

26 april 2020

Dear Angel

Thank you for your heartfelt review! I'm so pleased to hear that the treatments you receive at my clinic have positively impacted your life.

In massage and body therapy, it's sometimes necessary to navigate through a little discomfort to achieve the best results, and I'm glad you find the outcomes wonderful. Knowing that I've made a significant difference in your life brings me immense joy and satisfaction.

Thank you for trusting me with your well-being, and I look forward to continuing to support your journey to improved health and happiness.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste massør jeg til dato har…

Den bedste massør jeg til dato har besøgt. Gik der fra med en følelse af "ny livsglæde" :-) Angelica kan klart anbefales :-)

20 april 2020

Kære Iben

Tak for din hjertevarme anmeldelse! Jeg er dybt rørt over at høre, at du betragter mig som den bedste massør, du har besøgt, og at du forlod min klinik med fornyet livsglæde.

Som dedikeret til massage og kropsterapi, er det min største glæde at skabe en oplevelse, der ikke kun lindrer fysisk spænding, men også beriger på andre områder. Din anbefaling er utroligt værdsat, og jeg ser frem til at byde dig velkommen igen for at fortsætte med at bidrage til dit velvære.

Kærlige hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

i was delighted to have received a…

i was delighted to have received a great massage by Angelica while on a short holiday! She is very focused on her work, very sensitive and seems to be able to feel into the body and its needs. i wish i would live closer to see her more regular! thank you for that wonderful experience. Denise

18 september 2019

Dear Denise,

Thank you so much for your delightful review! I'm thrilled to hear that you enjoyed your massage experience while on holiday. As a dedicated massage and body therapy practitioner, my goal is to tune into each client's unique body needs and provide a sensitive, focused treatment.

It's wonderful to know that I could contribute positively to your holiday experience. I wish you lived closer too, but should you ever find yourself back in the area, I'd be more than happy to welcome you again for another session. Thank you once again for your kind words and for choosing my service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At placere sig på briksen hos Angelica…

At placere sig på briksen hos Angelica er som at `træde `ind i en anden verden, hvor hendes `magiske` hænder, hendes åndedræt og musikken i rummet på en gang henfører og `piner` dig, når hun nænsomt men alligevel med fasthed i hænder og fingre finder og rammer de punkter i kroppen, der netop trænger til dette `møde`.
Går hver gang fra Angelica med en fornemmelse af balance og en god energi i kroppen.
Vil hermed varmt anbefale enhver at frekventere den briks i Højbjerg/Aarhus for at lindre smerter, for at skabe balance og ikke mindst for at korrigere og vedligeholde kroppen.
Eneste minus er prisen - men den er vist ikke til forhandling.
Omvendt kan man vel sige, at kvalitet koster!
Venligst
Stig Matthiesen

16 juli 2019

Kære Stig,

Tak for din dybdegående og flotte anmeldelse! At læse dine ord er utroligt rørende. Jeg er så glad for, at du føler en balance og god energi efter hver behandling. Det er min højeste prioritet at finde og behandle de steder, som har mest brug for opmærksomhed, for at skabe lindring og velvære.

Jeg værdsætter også din ærlighed omkring prisen. Jeg forsøger altid at sikre, at kvaliteten af behandlingen retfærdiggør omkostningerne, og jeg er taknemmelig for din forståelse og anerkendelse af dette.

Det betyder meget for mig, at du anbefaler min klinik i Højbjerg/Aarhus til andre, der søger lindring af smerter, balance, og vedligeholdelse af kroppen. Jeg ser frem til fortsat at byde dig velkommen og bidrage til dit fortsatte velvære.

Incredible

Incredible massage! Thank you a lot

27 november 2018

Dear Sergejs

Thank you so much for your incredible review! I'm delighted to hear that you had a wonderful experience with the massage. It's always my aim to provide exceptional and healing body therapy to every client.

Your appreciation motivates me to continue giving my best. I look forward to welcoming you back again for another fantastic massage session!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super good loved every bit of it

Super good loved every bit of it, felt so good after

27 november 2018

Dear Latika Bhakti

Thank you so much for your wonderful review! I'm thrilled to hear that you loved every bit of your massage and kropsterapi experience.

It's always my goal to ensure each client leaves feeling great, and your feedback is a fantastic affirmation of that. Looking forward to welcoming you back soon for another rejuvenating session!

Angelica

Lees meer over geverifieerde reviews.