Apollofinans Reviews

TrustScore 2 uit 5

1. Prijsvergelijkingswebsite

Idéen bag Apollofinans er, at guide dig som forbruger igennem junglen af informationer og udbudte lån, som i dag eksisterer på det finansielle marked. Vi ønsker at hjælpe dig med, at skabe et overblik over de bedste lån på markedet, således at du finder den udbyder, som tilbyder et lån, der passer bedst muligt til dig og dine behov. På den måde sparer du både tid og penge, og kan bruge din tid på andre, vigtigere ting end økonomiske spørgsmål og forvirring. Apollofinans er bygget sådan op, at vi afsøger lånemarkedet, og præsenterer dig for de lån, som matcher dine søgekriterier. Dernæst kan du klikke dig videre og udfylde en låneansøgning hos din ønskede låneudbyder - helt enkelt.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

THIS IS NOT APOLLO FINANCIAL SERVICES…

THIS IS NOT APOLLO FINANCIAL SERVICES LIMITED BASED IN ASHBOURNE, CO MEATH, IRELAND. WHEN I SEARCHED APOLLO FINANCIAL SERVICES LIMITED ON GOOGLE, IT LOOKS LIKE THESE ARE THE REVIEWS FOR THIS COMPANY BUT THEY ARE NOT LINKED.

18 juni 2025

Vilseledande formuleringar i smsreklam

Apollofinans skickar upprepade sms som ger sken av att jag initierat en låneansökan hos dem! Trots flera uppmaningar att upphöra med detta och radera mina uppgifter fortsätter Apollofinans med utskicken! Detta är nu anmält som bedrägeri då det ger sken av att jag måste klicka på länk och agera.

31 maart 2025

Glem ALDRIG noget!!!

Glem ALDRIG noget!!!
Efter en uge på Karpathos kommer jeg hjem og opdager at jeg har glemt mit ur. Vi tager kontakt til hotellet og de finder uret. Dernæst går det helt galt, med diverse arbejdsgange fra Apollo af, og det ender med at det koster mig 214,47 EUR for at få mit ur sendt hjem!!!
Hvilket ikke kommer til at ske, Apollo siger at jeg bare kan lade være med at glemme noget!!!! Problemet er jo også at der ikke var nogle valg muligheder i forløbet.
Hvad mon det så koster at få sendt en større ting hjem.
Sindssygt dårlig service

15 augustus 2024

Gode lån

Jeg fik masser af mails fra dem, og der fandt jeg Goloan som jeg valgte at låne hos, men jeg vil gerne beslutte selv hvor meget mails jeg vil have.
Det er smarte lån de har og det er ret godt, men måske lidt mange mails man modtager.

14 april 2020