Appjectwoz

1. Rechtshulpbureau

Bezwaar tegen belastingaanslagen Bezwaar tegen je woz-aanslagen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Onprofessioneel bedrijf

Dit bedrijf raad ik niet aan voor je Woz waarde en ook niet voor een taxatie rapport. Taxatie rapport betaal je middels een Tikkie erg onprofessioneel voor een bedrijf als dit. Betreft het indienen van de woz waarde krijg ik mails met allemaal spelfouten en word ik aan het lijntje gehouden. NOOIT MEER APPJECTWOZ. Of ter wel mevrouw C.Parami Scambedrijf!

31 oktober 2023

Beste heer/mevrouw,

We gaan er niet vanuit dat u met de in strijdt met de voorwaarden (en intenties) van trustpilot maar ook de AVG een review(s) plaatst, en daarom geven wij aan dat u ons via de bekende kanalen een bericht kunt sturen of laagdrempelig een appje. Dat waarderen onze klanten waar contact mee is en weten dat de gemeente tot het einde van het jaar heeft om te beslissen. Daar heeft Appjectwoz helaas geen invloed op.

Wij zien uw berichtgeving graag tegemoet gezien Appjectwoz streeft naar transparante communicatie en klanttevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Elk bedrijf heeft zakelijk tikkie mogelijkheden. Op verzoek maken wij WOZ-taxaties op. Met behulp van zeer betrouwbare software waar de meeste taxateurs in Nederland gebruik van maken. Net als bij elk ander bedrijf kost een losse taxatie (als je geen klant bent) uiteraard geld.

Voor onze klanten is deze taxatie echter kosteloos als deze voor een procedure noodzakelijk is. De gemeenten behoren dit in principe (wettelijk) zelf te doen, wat helaas vaak niet gebeurd. Het is een gratis(vrijwillige) service dus vanuit Appjectwoz.

Verder bent u vrij om zelf bezwaar te maken. Daar beletten wij u niet in.

Met vriendelijke groet
Reviewteam Appjectwoz

Mogelijk scambedrijf

Door het gebrekkige taalgebruik in communicatie en onbetrouwbaar contact denk ik dat dit een scambedrijf is.

3 oktober 2023

Beste JZ,

Beste heer/mevrouw,

Vervelend dat u dit zo ervaart. Wij zijn een betrouwbare partner voor uw WOZ bezwaar. Wij hebben aanvullende informatie opgevraagd. Na intern onderzoek is gebleken dat uw naam niet voorkomt in ons klantenbestand of enig correspondentie. Ook hebben wij geen eerdere berichten ontvangen van u. Wij hebben al onze klanten gesproken. Mogelijk is er sprake van een misverstand dan heeft u ons e-mailadres en appnummer. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Hartelijke groet,

Reviewteam Appjectwoz

Het is een vriendelijk jong team met…

Het is een vriendelijk jong team met hoogopgeleide en bekwame juristen net vers van de pers de juiste vakken hebben behaald op de universiteit (bestuurs(proces) recht)
Ze zijn strijdbaar en staan echt voor de rechtsorde. Frisse wind 🙂Aanwinst voor gemeenten zou ik zeggen

28 juli 2023

Antwoord van Appjectwoz

Zeker! Wij staan voor een eerlijke WOZ en zoveel mogelijk in goed overleg met gemeenten en de rechtspraak. Een efficiënte werkproces is cruciaal en daar profiteert u weer van!

Lekkere besparing

Prima geholpen
Echt in nog geen 2 minuten ingediend en zelf geen hoofdpijn aan gehad. Besparing van ongeveer €300 en het bezwaar was Kosteloos en nog door deskundigen ook. Wist ik dit maar eerder!

12 juli 2023

Dankjewel

We zijn een start-up en met vallen en opstaan, leren van fouten maar hoofddoel is optimaal gaan voor een lagere WOZ! Bedankt voor het vertrouwen!

GOEIE ATTENTE SERVICE!

GOEIE ATTENTE SERVICE!
HARTELIJK DANK.

23 mei 2023

Antwoord van Appjectwoz

Bedankt voor uw review. Graag gedaan! Volgend jaar gaan wij opnieuw bekijken of bezwaar maken zin heeft! Wij doen namelijk eerst een WOZ-check. Succes!