Wil een besteld artikel retourneren, maar krijg geen contact met het bedrijf. E-mail komt als onbestelbaar terug en telefoonnummer wordt niet opgenomen.
Het is een jong bedrijf wat te snel wilt groeien. ze hebben een product aangeboden waar blijkbaar ontzettend veel vraag naar is. De algemene voorwaarden zijn aangepast hierdoor naar onredelijke en waa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De beste kwaliteit game PC bij Custom Gaming. Stel zelf je game PC samen met behulp van onze handige configurator. Alléén de beste kwaliteit onderdelen, standaard 2 jaar garantie.
Kotterstraat 14, 8102 HZ, Raalte, Nederland
- www.arcticsecrets.nl
Slechte klantenservice
Tevreden met de klantenservice
Erg tevreden met de communicatie en de klantenservice. Goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam in het zoeken van een computer.
De klantenservice is traag
De klantenservice is traag. Reactie tijd is tot frustrerend aan toe. Het zijn goeie jongens en doen hun best maar ze maakten er bij mij een zootje van. Wil je een pc bestellen, dan zijn ze goed. Wil je het gerepareerd krijgen na een ongeval, dan moet je niet bij custom gaming zijn. Dan helpen ze je van de wal in de sloot.
Pc retour gekregen nadat deze 2x eerder kapot was gegaan. Goede service en het lijkt dat de pc nu helemaal in orde is. Hoop dat dit zo blijft.
4 jaar oude PC werkt prima
Ongeveer vier jaar geleden heb ik hier mijn eigen PC samengesteld (i7 6700k - GTX1070) en de PC draait nogsteeds als de dag van levering. Qua onderhoud heb ik alleen om de zoveel tijd een schone Windows-installatie erop gezet, alles geüpdate en stof uit de PC gehaald. Er is nog niets kapot gegaan. Hetzelfde geldt voor mijn broer en een vriend van mij, ook hun beide systemen werken nog prima. Kortom, ik laat jullie even weten dat ze prima PCs leveren.
Geweldig bedrijf met super service
Geweldig bedrijf met super service. Ik kon heel snel terecht met een reparatie binnen de garantie en heb ook nog voor een scherpe prijs wat upgrades mogen uitvoeren. Betere bouwers kan je niet wensen!
Heb PC een jaar of twee geleden gekocht…
Heb PC een jaar of twee geleden gekocht en werkt nog steeds top. Het bedrijf heet echter nu Arctic Gaming, ik hoop dat dat nog wordt aangepast op Trustpilot.
Bij ons verliep alles wel goed
Ondanks de vele slechte reviews 3/4 jaar geleden toch 2 budget game pc's voor onze beide zonen gekocht omdat ze gewoon goedkoper waren dan andere websites. 2 pc's apart besteld omdat je anders de op de website beloofde korting per pc niet krijgt maar slechts 1 maal. Daardoor 2 bestel nummers en bij elke handeling [materiaal bestellen / pc in elkaar zetten / pc testen / verzonden] 2 mailtjes. Maar beide op dezelfde dag geleverd, was voor beide kinderen dezelfde pc. Helemaal zelf uitgekozen zodat ze hun eigen spelletjes kunnen spelen, ze zijn na 3/4 jaar nog steeds helemaal tevreden.
Verzending
De pc zit in een doos welke weer in een doos zit die 2x zo groot is en waar heel veel luchtkussentjes plastic in zit [kan volgens mij ook anders, zonde van al dat verpakkingsmateriaal] Tevens aan binnenkant pc ook speciale opvulling om transportschade tegen te gaan. Derhalve geen transportschade.
Klantenservice
Een mailtje wordt binnen 1 dag beantwoord, vind ik netjes.
Goede pc, late verzending
TL;DR Goede kwaliteit pc, goede bescherming bij verzending, echter wel ~3 weken te laat bezorgd.
De pc kwam ~3 weken te laat aan. Hierover heeft arctic secrets zelfs niks medegedeeld, echter hebben ze een uitstekende klantenservice die binnen enkele minuten antwoord geeft op je vragen. Maar wel jammer dus dat ze je niet op de hoogte houden tenzij je er zelf achteraan gaat.
De pc zelf is netjes afgeleverd, alles zeer goed verpakt en de pc loopt als een zonnetje.
Bizar slechte klantenservice
Bizar slechte klantenservice. 10 dagen later geleverd dan beloofd. voedingskabel en windows sleutel niet meegeleverd. voedingskabel nooit binnengekregen. wifi werkt niet, kreeg mailtjes terug die kortaf en totaal niet meelevend waren, tot op het moment dat ze zelfs niet meer terug mailden. zelf geen excuus of kleine vergoeding voor de problemen. ik ben totaal beleefd gebleven. TIP: KOOP JE PC ERGENS ANDERS!
Uitstekende pc-bouwers!
Een jaar en 4 maanden geleden heeft Arctic Secrets voor me een pc in elkaar gezet. Ik ben hier erg tevreden over, de pc functioneert nog altijd zoals de eerste dag. Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen bij Arctic Secrets. Ik kon uit veel verschillende onderdelen kiezen, dit vond ik erg prettig, want de door mij gewenste onderdelen waren ook beschikbaar. Het is goedkoper om zelf je pc in elkaar te zetten, maar wat ik meer kwijt was vond ik het waard om twee redenen: Ik heb geen risico dat ik het verpruts, en ik bespaar mezelf de tijd die nodig is om de pc in elkaar te zetten, want ik zou daar heel lang mee bezig zijn. Arctic Secrets heeft een uitstekende pc geleverd voor een schappelijke prijs.
Een snelle PC die nog steeds uitstekend werkt
In juni 2016 heb ik een game PC bij Arctic Secrets gekocht. Vooraf heb ik een aantal malen contact gehad met hen over de keuze van componenten en alle vragen werden correct en snel beantwoord.
De voortgang van de levering van de PC was na het betalen even onduidelijk, maar ik begrijp dat ze inmiddels dit proces hebben verbeterd.
Een dag voor de levering ontving ik een e-mail met een Track & Trace link. De PC was netjes ingepakt en voorzien van alle noodzakelijke aansluitbenodigdheden.
Erg tevreden!
Het zelf samenstellen vd PC ging erg gemakkelijk op de website. De PC was goed ingepakt voor verzending en van goede kwaliteit.
Vriendelijke mensen die snel te werk …
Vriendelijke mensen die snel te werk gaan. Geen klachten of minpuntjes in mijn optiek. Ben tevreden met mijn systeem en heb geen problemen gehad.
Uitstekend
Uitsekend geholpen door de klantenservice, snel geleverd, mooie en overzichtelijke website.
Vertrouwd en goed.
Ik woon er in de buurt en zie regelmatig hoeveel goederen worden aangeleverd en ook hoeveel gebouwde systemen dagelijks worden verzonden en hoe degelijk ze zijn ingepakt. Dat gaf mij wel vertrouwen en daarom mijn workstation PC met upgrade hier besteld. Wel met vooruitbetaling, maar ik kon mijn spullen al na twee dagen ophalen en werd nog geholpen met het in de auto zetten. Alles doet het perfect en ik kan er weer jaren tegen.
Vriendelijke professionele …
Vriendelijke professionele klantenservice met eerlijk advies! Kan dit bedrijf alleen maar aanraden.
Arctic Secrets het bedrijf als het gaat over custom game pc's!
Arctic Secrets is het bedrijf waar je moet zijn als het om custom game pc's gaat en alles wat daar mee te maken heeft. De prijzen zijn goed en de kwaliteit van de producten is super. Er werkt vriendelijk personeel die vooral veel kennis van zaken heeft.
Uitstekend
Inmiddels 2 PC's besteld. Prima verzending en uitstekende klantenservice.
1 PC redelijk laat binnengekregen, maar door de drukte van de feestdagen kon het niet anders.