2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Bedrijf kan je nooit benaderen nadat je…

Bedrijf kan je nooit benaderen nadat je iets retour stuurt.. Ik zou nooit hier bestellen meer alles retour gestuurd bol.com moet zich schamen door met deze partij in zee te gaan. Ze reageren nergens meer op nadat je het product ontvangen heb dus denk goed na als je iets erna wil garantie of vraag

25 oktober 2022

Bestelling en levering bakplaat

Bestelling en levering bakplaat. Naar alle waarschijnlijkheid is de bakplaat in de bestelbus gedonderd want ondanks bubbeltjes plastic was er een handvat afgebroken. Schade gemeld, na contact met Blokker, bij Aretha. Om de retourprocedure te bepalen kreeg ik 3 vragen te beantwoorden en het verzoek om 3 foto's van de schade per mail toe te sturen. Dezelfde dag toegestuurd. Na 2 weken zonder reactie van Aretha een verzoek gedaan om alsnog per omgaande te reageren. Geen reactie gekregen n.a.v. eerste mail want ze hadden geen foto's ontvangen. Die toch echt naar het zelfde emailadres waren gestuurd. Nogmaals verstuurd. Enkele dagen later bericht van Aretha ontvangen... graag nog 3 foto's toesturen vanuit andere hoek! Afgebroken handvat, kapotte verpakking etc. was dus nog niet duidelijk genoeg. Lang verhaal, kort; handvat met constructie lijm in elkaar gezet en bakplaat gaan gebruiken. Bij Aretha zal ik nooit meer iets bestellen. Niet omdat de kwaliteit van de artikelen niet goed is maar omdat de bereidheid om klantvriendelijk iets op te lossen totaal ontbreekt.

28 augustus 2022

Via Bol.com 4 grote kweek bakken op…

Via Bol.com 4 grote kweek bakken op poten gekocht bij Aretha. Snelle levering. Door onoplettendheid van ons (we dachten dat er te weinig poten bij zaten) Bol gebeld. De volgende dag kregen we al bericht van Aretha dat ze 2 compleet nieuwe bakken op zouden sturen zodat we in ieder geval genoeg poten hadden om alles compleet te maken. We hoefden de incomplete bakken niet retour te sturen. Super service...
Later kwam ik er achter dat bij elke bak de poten per 2 in elkaar waren geschoven. Dus wel 4 poten per bak. Ik heb toen snel een mail gestuurd met excuses en dat de 2 nieuwe bakken niet nodig waren omdat de bakken wel compleetbleken te zijn. Helaas waren ze net op de post gedaan. Ik mag ze gewoon weigeren als post.nl ze brengt. Dan gaan ze automatisch retour naar de afzender.
Omdat het mijn eigen schuld/fout/onoplettendheid is heb ik besloten de 2 bakken toch te houden en heb Aretha een verzocht om ons een factuur van de 2 bakken te sturen.
Ik heb echt absoluut géén klagen over dit bedrijf. Ze hebben ons steeds héél netjes en correct te woord gestaan. Géén verwijt of wat dan ook.
Super klantvriendelijk.

16 april 2022

Veel te duur.

Via Bol.com een pan bij hen gekocht. Nadat ik die pan gebruikt had kwam ik erachter dat ik veel te veel betaald had. Op een andere site kwam ik hem tegen waar hij 16€ goedkoper is. Eerst geprobeerd om met Aretha in contact te komen, dat ging niet. Toen Bol gebeld en via hen kreeg ik een 085 nr. Kreeg een behoorlijk arrogante mevrouw aan de lijn die half Engels half Nederlands zei dat ik het teveel bij Bol terug kon krijgen, nou mooi niet. Nooit zal ik via Bol meer wat bij hen kopen.

18 januari 2022

Hopeloos bedrijf

Artikel defect na 2,5 maand. Wilde het terugsturen, maar ging niet zo makkelijk. Na het eindelijk terug gestuurd te hebben kreeg ik bericht dat het 8 (!) weken ging duren. Na 7 weken krijg ik een email dat de retournering is afgekeurd, omdat het product is gebruikt. Dat is het hele probleem, artikel is lichtelijk gebruikt en zijn klaar voor de prullenbak!

Als is het maar om gedoe te besparen, doe jezelf en de medewerkers van Bol.com een plezier en bestel niet via deze tussenpersoon.

27 december 2021

Alles aan dit bedrijf is slecht

Alles aan dit bedrijf is slecht. Radio gekocht bij Blokker, via Blokker en betaald aan Blokker. Geluid werkt niet ... moest alles regelen met dit bedrijf. retro radio van 57,19. Doorverbonden via Bloker svp stuur ons Bandje met euvel . dan krijgt u een nieuw radio. Niet dus. Mailtje...Radio terug sturen... mochten wij geen euvel ontdekken...... dan betaald u de retourlkosten. En svp in de doos.(Die ik al had weggegooid na 1 maand) heb de radio bij Blokker neergezet. Wat een oplichters en ook Blokker moet zich schamen met dit bedrijf in zee te gaan.

17 december 2021

Tevreden klant!

Via bol.com kwam ik bij Aretha terecht (partner van bol.com) Mijn aankoop in goede orde ontvangen. Omdat er wat onduidelijkheid was over mijn aankoop heb ik Aretha benaderd. Ik werd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen en ben een tevreden klant!

7 december 2021

Zeer slechte ervaring met aretha!

Zeer slechte ervaring met aretha!
We hebben een naaimachine gekocht voor onze dochter. Deze is na enkele weken al kapot gegaan en ter vervanging / reparatie opgestuurd naar aretha.
Nu 2.5 maand later hebben we nog steeds geen uitsluitsel van hun gekregen over wanneer we hem terug krijgen en in welk stadium de reparatie zich bevind.
We hebben nog geen enkele keer feedback ontvangen vanuit aretha zonder dat wij zelf eerst het voortouw hebben genomen. En zelfs dan kregen we alleen standaard kopieren / plakken antwoorden.

20 oktober 2021

Geen zaken doen met dit bedrijf

Geen zaken doen met dit bedrijf. Via Bol.com een heater gekocht van €500,-. Productverpakking zwaar beschadigd (wel een "fragile" sticker erop zodat ze PostNl de schuld kunnen geven, maar de beschadigingen zitten onder de omverpakking).
Productverpakking is overduidelijk open geweest en opnieuw dicht getaped. Grille van de heater is verbogen.
Onbegrijpelijk waar je het gore lef vandaan haalt om iets in deze staat uberhaupt te versturen, laat staan als nieuw te verkopen. Schaamteloos.
Product is per ommegaande retour gegaan.

14 augustus 2021

Slechte service

Een achteraf door mij niet te gebruiken artikel retour gezonden, compleet, ongebruikt en onbeschadigd. Na ruim een week kreeg ik bericht dat men 25 % van het aankoopbedrag (à 31,-) ging inhouden omdat de verpakking niet meer compleet was. Tsja, leg mij uit hoe je een artikel dat in een gesealde verpakking zit anders kunt beoordelen?

5 maart 2021

via bol.com besteld artikel terug…

via bol.com besteld artikel terug gestuurd, kreeg een mail van - De binnen verpakking is kapotgescheurd.
We houden 15% in van de 225 euro hebben 192.25 overgemaakt
Mochten we binnen een week niets van u vernomen hebben, dan gaan wij automatisch over tot het retourzenden van het ontvangen product
Moest mijn iban no opgeven.
Betalingen worden door bol.com gedaan.
Nooit geen artikel meer van Aretha Shop.
Bol laat niets van zich horen ook geen mailsworden beantwoord
Elro geeft ook geen antwoord

7 februari 2021

Na bestellen via BOL.com artikel plots…

Na bestellen via BOL.com artikel plots veel duurder.
Na diverse mailtjes met Aretha en BOL blijkt deze club alleen maar "foutjes" te hebben waardoor je naar de website gelokt wordt.
Zeker onbetrouwbaar dus en na een poosje zoeken komt de site Frank.nl ook naar boven bij deze club

6 april 2020

Dit is de meest klantonvriendelijke onderneming

Dit is de meest klantonvriendelijke onderneming die ik ooit gezien of gehoord heb. Een trampoline besteld via BOL waarvan Aretha een verkoper is. Trampoline is niets mis mee maar op foto 2 bij BOL stond dat er een afdekhoes werd meegeleverd. Nee zei Aretha doodleuk, je moet het opvatten als dat het mogelijk is deze mee te bestellen.
Na wat heen en weer gemaild gaven ze aan dat ze mij niet tegemoet zouden komen en dat ik de trampoline dan maar moest terugsturen. En daar was de kous mee af.
In deze coronatijd zijn ze dus ook nog eens arrogant omdat het waarschijnlijk goed gaat in de online business. Maar als de tijden wat minder gaan staan ze wel voor je klaar. Maar niet Aretha B.V. !

6 april 2020

Is dit jouw bedrijf?