Arrild Svoemmehal Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Massage-spa
  2. Dagspa

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Arrild Svømmehal i Jylland tilbyder professionel massage og wellness. Svømmehallen for børn i alle aldre. Kom et smut forbi eller kontakt os for mere information.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Virkelig DÅRLIGT

Første sidste og eneste gang i denne svømmehal😢 4 piger som gerne vil bade og jeg af personlige årsager skulle jeg ikke i vandet, jeg gik dog med ind i med mit tøj (som jeg har gjort mange andre steder)så jeg kunne holde øje med dem imens de hyggede sig…. Men det blev desværre en dårlig oplevelse. Først måtte jeg ikke være i svømmehallen uden badetøj, men skulle sidde bag en mur, da de så finder ud af at den mindste er 6 år er det ikke nok at jeg sidder bag muren, men må betale for at komme ind iført badetøj. Jeg vælger at tage en stol at sidde på, så jeg kan holde øje med pigen mens hun bade men heller ikke dette er nok… nej jeg skal være i vandet sammen men hende hele tiden. Jeg ville gerne en tur i boblebadet men der måtte jeg så ikke have hende med da børn under 12 år ikke har adgang. I øriget en meget gammel og slidt svømmehal hvor mange af trapperne er så rustne at man kan tvivle på om de holder. Et børnebassin som er forbeholdt børn under 7 år, som er fyldt op med voksne mennesker uden børn. Så alt i alt en dårlig oplevelse.

16 mei 2026

Nie wieder ‼️‼️‼️

Jetzt war ich 5 x hier und es ist leider nicht zu empfehlen. Man wird am Eingang beim Ticketkauf schon
,, freundlich und nett " darauf hingewiesen in meinem Fall um 18:45 Uhr die Schwimmhalle zu verlassen. Öffnungszeit ist bis 19:00 Uhr. Noch viel schlimmer um 18:15 fängt das Personal an sauber zu machen mit Staubsauger in den Schwimmbereich zu werfen etc. , indirekter Rauswurf. Um 18:35 Uhr wird der Duschbereich um dich herum sauber gemacht mit Wasserschlauch und einer Maschine um dich herum gefahren.
Als Gast ist man dort nicht willkommen, Hauptsache das Personal kommt rechtzeitig nach Hause!!!!!!

14 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kommet fast i svømmehallen en…

Jeg er kommet fast i svømmehallen en gang om ugen i de sidste 3-4 måneder, og nyder min aquafitness med en skøn sønderjysk instruktør torsdag formiddag, eller når det passer mig på skærm i svømmehallens åbningstid.
Jeg oplever svømmehallen, som rar, ren og lun og personalet som venlige og hjælpsomme.

3 juni 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Aldersgrænse på min 12 år for at være i bobbelbad 😡🤬😡

40 år gammelt og det ses bestemt på bygningerne! Rene omklædningsrum, men med dårlig bænkplads. Instruktioner omkring sauna står kun på tysk. Aldersgrænse på boblebad på 12 år - jeg aldrig i mit liv prøvet noget SÅ latterligt, at min søn på 11 år blev smidt ud af bobbelbadet 🤷‍♀️ Min mand synes godt om deres sauna- gus.

29 december 2024

Forskel på folk

Syntes det er et problem de kører med 2 forskellige priser på deres sommerhus kort, en pris på 4000,- for dem som har sommerhus i Arrild og en pris på 2600,- hvis du har sommerhus uden for Arrild ?
Begrundelsen er dem som kommer uden fra Arrild har længere og der er mere rengøring efter dem som kommer fra Arrild 🤔

1 januari 2024

Kold svømmehal!

Skide koldt.
Omklædningsrum utrolig kolde, især for små børn og børn, det er lige til en lungebetændelse.
Ingen rutsjebaner som er tændt og vandet virker ikke til ar være den rigtige temp.

24 januari 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god svømmehal

Rigtig god svømmehal, til familie, med både store og små børn, vi er kommet her i 3 år i træk, da vi lægger på camping i arrild.
Personalet kunne godt være mere imødekommende, måske for lidt personale, og de har for travlt.

20 juli 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Farlig svømmehal og uprofessionelt personale

Vi har netop i dag besøgt Arrild svømmehal, som vi ellers kommer langvejs fra for at være i (Fyn) da vi og ungerne synes at vandrutsjebanen er super sjov.
Vi oplevede i dag til vores store frygt noget ret så usædvanligt for en svømmehal. Personalet der var på arbejde havde tændt for sauna i både mande og kvinde afdelingen, min mand tager vores store søn og jeg den lille, jeg kommer først ind i svømmehallen og venter længe før min mand og store søn kommer, men tænker ikke nærmere over det, min mand nævner kort min søn blev ked af det i forbindelse med de er gået fra saunaen.
Til min store skræk kan jeg se min søn er blevet frygtelig forbrændt på dele af armen samt ryggen (så meget at hans hud røg af). Og finder så ud af det er fordi han er blevet brændt på saunaen, der står på gulvet, sat til en stikkontakt ved siden af en dør, så da en anden mand skal ud, tvinges min søn baglæns og dermed fluks ind i saunaen derfor også gråden!!
Jeg snakker med min mand og understreger jeg aldrig har oplevet en ubeskyttet sauna, han slår det hen, men jeg vælger alligvel at vise ham fotos af pigernes utroligt sikre sauna, og da han kan se jeg har ret, tager vi fat i personalet. Det viser sig at personalet velvidende om den ikke er sikker, har sat den til fordi det efter deres udsagn er meningen at de "på et tidspunkt skal have en ny", de ringer også til deres chef, som kommer med samme melding om "de skal have en ny" , og vi udfylder en skades rapport. Jeg er rystet og i dyb chok, mit lille stakkels smerteforpinte barn, kunne have været sluppet for alt det her smerte og utilpadshed (det gør utrolig ondt at have tøj på med så store forbrændinger), for ikke at snakke om de grimme ar han garenteret også får, hvis denne svømmehal som alle andre havde taget deres sikkerheds foranstaltninger, en anden løsning havde været at jeg havde begge børn, men det er der INGEN ret i, mændene skal selvfølgelig også have en sikker sauna!

22 december 2018

Is dit jouw bedrijf?