ARTsloten.nl Reviews

4,3

Op woensdag 12 augustus heb ik een Oxford ART4-motorslot besteld. Het product stond als op voorraad vermeld en volgens de website worden bestellingen die vóór het aangegeven tijdstip worden gepl... Toon meer

Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Toon meer

Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Toon meer

Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Toon meer

1. Slotenleverancier
  2. Beveiligingsmaterialenwinkel

Webshop met schitterend aanbod ART-SLOTEN

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb een kappenset voor sym fiddle 2…

Ik heb een kappenset voor sym fiddle 2 gekocht, toen deze bij maker stond bleek er 2 rechter kappen te zijn en geen linker...dit gemeld via mail telefonisch niet goed te bereiken ik hoop dat snel word opgelost
De kap word nagestuurd dus goed opgelost

9 april 2024

3 goede ketting sloten van art5…

3 goede ketting sloten van art5 besteld. Snelle levering! Art5 slot 170 cm erg zwaar maar goed slot van Luma. En de andere 2 sloten erg tevreden over de Pro-Tect Motorslot ART-5 120cm MBT4142. Motoren staan er nog steeds.

14 februari 2024

Hele goede service.

Hele goede service.
Ik had een klacht over een zadel en die is zonder problemen vervangen door een nieuwe.

7 februari 2024

Garantie netjes afgehandeld

Ik had bij Artsloten een aantal zadels besteld, nadat 1 zadel na 3 maanden stuk ging is er door Artsloten netjes een vervangend artikel opgestuurd. Super service!

10 januari 2024

Helaas kan ik geen review geven omdat…

Helaas kan ik geen review geven omdat ik al een week wacht op de bestelling. Via GLS verzonden.
De reactie van de leverancier is wel terecht. Zij kunnen hier ook niks aan doen tenzij zij voor een andere koerier kiezen. Ik hoop dat dit een opsteker is

4 december 2023
Logo ARTsloten.nl

Antwoord van ARTsloten.nl

Hallo Ludie, dat is erg vervelend. Jammer dat jegeen contact met ons hebt opgenomen. We gaan het in ieder geval uitzoeken en hoe dan ook voor je oplossen.

Topservice

Topservice! Goede communicatie - snelle levering - kwaliteitsproduct - volgende keer weer

29 november 2023

Geen service en feedback bij Artsloten.

Door een fout bij DHL wacht ik al 2 weken op mijn bestelling. Artsloten geeft geen opties om het op te lossen. Ze zijn nu ruim een week bezig met de DHL om te kijken waar mijn bestelling is. Tja.... geen verzending van een een extra verzending van mijn bestelling en ook geen geld terug. Men verzandt in vage antwoorden: we zijn er mee bezig. Maar er gebeurt niets. Ik ga er nooit meer iets bestellen. Hele slechte service. Je krijgt er een gevoel bij, dat je je geld kwijt bent. Vreselijk. Nog steeds niet opgelost op 24 november 2023.

10 november 2023
Logo ARTsloten.nl

Antwoord van ARTsloten.nl

Hallo Magda, We hebben dit zeker niet goed opgepakt. Dus bedankt voor je kritische review. Daar leren we van. Gelukkig heb je nu je bestelling ontvangen.