Kronjyllands Camping Center Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle bruge reservedele til et ældre telt: Isabella Tieback Cube Creme II (De brede gardin holdere) Men Isabella laver i dag kun elastikker, hvilket vi ikke ville kunne leve med. Med søgning på ne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelige fantastisk oplevelse, meget hjælpsomme :) jeg havde lige været til syn, med min campingvogn, synshallen mente ikke støjdæmperen i trækket virkede, så et om syn skulle til. køre til K... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service reddede vores ferietur. Vi fik en alvorlig skade på vores campingvogn i uge 28, så turen til Italien i uge 29 hang i en tynd tråd. Alle værksteder på Sjælland var ferieramt. Til... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har haft en meget positiv oplevelse med KCC lige fra første kontakt til levering af vores nye autocamper. Altid svar når vi havde spørgsmål eller ville følge op på f. eks. leveringsdato

Bedrijfsgegevens

5. Caravanverkoper
  6. Stacaravanbenodigdheden winkel
  7. Woonwagenverkoper

Geschreven door het bedrijf

Kom ud og se Randers' feriestorcenter med sit 23.000 m2 store areal med nye og brugte campingvogne, både og trailere. Vi er blandt de campingcenter i Danmark med størst udvalg af campingvogne - Både nye og brugte. Vi har en 3.200 m2 stor udstillingshal med nye campingvogne og både i stueplan samt udstyr og fortelte. Vi har også en stor forteltudstilling på første sal. Vi er forhandler af campingvognsmærkerne Adria, Kabe, Knaus samt autocamper mærkerne SunLiving by Adria, LMC og Laika. Vi forhandler også Isabella fortelte samt alverdens udstyr til campingvogne og autocampere. Vi eksporterer nye campingvogne og både til EU-lande samt Norge, Island og Færøerne. Vi finansierer dine køb gennem Santander og Camping Finans. Her kan vi hjælpe med lån med og uden udbetaling. Hvis du gerne vil sælge din campingvogn eller autocamper, sælger vi den gerne for dig i kommisionssalg, men vi tilbyder også at købe den kontant af dig. Vi har et stort værksted, som monterer ekstraudstyr og klargør campingvogne og autocampere. Vores skadesværksted er specialiseret i at udbedre forsikringsskader og vi er DCU testcenter samt certificeret af Teknologisk Institut.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Helt i top

Eminent udvalg, dialog og rådgivning
Vi har købt autocamper hos Kronjyllands Camping og vi er ikke de hurtigste til at beslutte os. Vi er blevet mødt af så stor velvilje og tålmodighed - og altid fået svar på spørgsmål indenfor kort tid og været velkommen til at komme igen og prøve. Virkelig fin betjening og rådgivning - og opfølgende på salget. Meget fair byttepris for vores KABE CV (som jeg kan anbefale alle at købe - den er fantastisk) Varmeste anbefaling herfra

6 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er helt nye i campings verden

Vi er helt nye i campings verden, og vi havde havde besluttet at vi gerne ville købe en campingsvogn. Vi besøgte et par camping forhandler. Vi fandt en vogn hos Kronjyllands camping center og ringet til dem og fik fat i Knud-Erik omkring nogle spørgsmål dem fik vi pænt svar på og valgte og kører op og snakke med ham og se vognen den 31 juli, vi var helt grønne og Knud-Erik gav sig tid til os og vi fik en god snak og klædt godt på. Vi fik et tilbud med hjem og dagen efter om morgen tog vi derop igen og ca. 1/2 time efter ankomst havde vi købt den. Vi følte os meget velkommen og det var som om vi havde været der mage gange før. Kan varmt anbefale dem.

1 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For knap 3 uger siden var vi ved…

For knap 3 uger siden var vi ved Kronjyllands Campingcenter og kigge på campingvogn. Vi havde en Adria Adora 613 pk i kikkerten og ønskede at se den, så vi kørte fra Fyn til Randers.
Vi fik en fin fremvisning af sælgeren Bendt, og det endte med vi købte den. Bendt havde forberedt os på at det ikke var ham der kom til af udlevere den da han havde ferie.
Da vi skulle hente den i søndags var Bendt dog mødt ind i sin ferie for at udlevere vognen. Det var alt for pænt af ham. Vi fik udleveret vognen og en meget grundig gennemgang. Det viste sig at der var noget der gerne skulle ordnes med strømmen, men da der var en mekaniker på arbejde i søndags blev det fixet med det samme uden beregning.
Det eneste minus var, at Bendt glemte at give os vores nye gulvtæppe med til forteltet, men efter en opringning på vej hjem mod Fyn, så var tæppet afsendt med gls istedet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse og I har bestemt fortjent de 5 stjerner.

18 augustus 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Rigtig dårlig til at vende tilbage

Jeg anmelder kun firmaer når jeg ikke får den ydelse / service som der er aftalt ved køb. Personligt syntes jeg ikke der er nogen grund til at anmelde et firma med 5 stjerner da det er forventet.
Vi købte en brugt Polar 730 i juli 2022 vognen er fra 2018. Vognen kostede ca 480.000 kr. Efter nogen forhandlinger med vore anden Polar i bytte mener jeg vi betalte ca 340.000 for vognen.
Vi aftalte at jeg selv klargjorde vognen og de leverede de dele der skulle bruges. Alt forløb fint, personligt mente jeg at køleskabet larmede vanvittigt meget, men lyd er jo en individuel oplevelse, så vi bekostede selv et andet køleskab.
Vognen er udstyret med forbrændingstoilet og ved brug svigtede det periodisk, så er det ikke lige lykken at stå der med en pose bæ det rigtige ord var upassende siger programmet, men jeg har stået med en pose lxxx.
De kunne ikke, eller ønskede ikke selv at få toilettet til at virke, men henviste til Kais carvan, og med regningen til dem, og i virkeligheden peger meget af anmeldelsen nok den vej, men dem har jeg ikke handlet med.
Vognen blev leveret til Kais carvan efter påske 2023, der stod den det meste af sommeren 2023, uden resultat. Jeg var selv i kontakt med dem flere gange. Da vi skulle bruge vogne i vinteren 23-24 hentede vi vognen uden at toilettet var ordnet. nu begyndte jeg at være lidt mere grov, og begyndte at ligge pres på kronjylland camping at nu ville jeg havde lave det toilet eller måtte de installere et nyt. Efter vinter sæsonen kom vognen igen til kais, han havde skaffet en renoveret del til toilettet, og det blev skiftet. Nu virker toilettet næsten hver gang og jeg har fundet fidusen når det ikke virker.
i vores handel fik vi 2 flat jack med, den ene sprang for ca 30 dage siden , næsten aldrig brugt, tror jeg får en anden, men nu er det 24 dage side jeg sidst hørte fra dem, har rykket for svar.
Jeg har efterfølende ca marts 24 reklameret over mit vandindtat som som ikke slutter tæt på vognen samt en andel lille reklamation, dem har de afvist, det forstår jeg ikke
1) der er reklameret inden for tidsfristen.
2) det er 2 meget små reklamationer max 1-1500 i dele. Så det syntes jeg er småligt, men da det er så små reklamationer gider jeg ikke gøre noget ved det og køber selv reservedelene og skifter det.
Men småligt er det .
jeg har lige for sjovt talt hvor mange mail jeg har sendt til dem ca 50 stk, jeg har lavet drop box så de kunne se videoer når toilettet fejlede, jeg har ringet til dem utallige gange. Og der bliver yderst sjælden ringet tilbage eller svaret på mail.
Så min konklusion er, et godt firma at handle med. Men et dårligt firma til service.

13 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en rigtig god oplevelse med sælgeren Knud. Han var super imødekommende og rigtig venlig.
Vi har kigget forskellige steder efter campingvogn henover en længere periode, men vi har ikke oplevet den rigtige kemi før nu, og nu har vi købt en rigtig lækker vogn hos Kronjyllands Camping Center og vi er ikke i tvivl om, at vi kun kommer til at opleve god service efter købet også.
Jeg kan desværre kun give 5 stjerner, ellers havde I fået langt flere!
Mvh Lise og Simon.

24 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service reddede vores ferietur.

Perfekt service reddede vores ferietur.
Alle værksteder på Sjælland var ferieramt. Til sidst kontaktede vi Kronjyllands Camping Center i Randers.
Vi skulle bare komme med vognen søndag, så ville skaden være udbedret mandag - tirsdag.
Nu er det tirsdag morgen, og vi er på vej til Randers, så vi i aften kan pakke vores HOBBY 495 UL og styre mod Toscana i morgen.
Hvor heldig kan man være !

16 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb af brugt Fendt Saphir for et par…

Købte en brugt Fendt Saphir for et par mdr siden. Fik en fantastisk behandling og udsøgt service fra Knud Erik (sælger). Der var nogle ting som skulle laves, og da der skulle bestilles reservedele hjem, så fik jeg det lavet ude på campingpladsen.
Men Knud Erik var god til at følge op på tingene, selv om det trak lidt ud. Han orienterede uopfordret om, at jeg ikke var glemt. Det er noget man ikke oplever andre steder. Han har været virkelig enestående og en sælger som man kan stole på og føle sig tryg ved.
Endvidere vil jeg rose Lars, som kører ud og klarer reparationerne. Han er hurtig, effektiv og guld værd for Kronjyllands Camping. Han er omhyggelig og dygtig og tingene virker når han har lavet dem. En håndværker af den gamle skole, som der ikke findes mange af i dag.
Alt i alt en fantastisk dejlig oplevelse og jeg har kun positive ting at skrive.
Kan kun anbefale Kronjyllands Campingcenter.

11 april 2024