ASMC steht seit über 35 Jahren für hochwertige Ausrüstung im Bereich Militär, Sicherheit und Outdoor. Unser Ziel ist es, Dich für jede Mission bestmöglich auszustatten. Über 30.000 Artikel warten darauf, von Dir entdeckt zu werden: taktische Kleidung, zuverlässige Einsatz- und Schutzausrüstung, moderne Rucksäcke, Survival- und Bushcraft-Equipment, Camping-Zubehör sowie Airsoft-Produkte für Hobby und Sport. Wir arbeiten mit führenden Marken zusammen, darunter 5.11, Tasmanian Tiger, Carinthia und Lowa. Qualität, Funktionalität und Haltbarkeit sind dabei unser Anspruch. Ob Du beruflich im Einsatz bist oder Deine Freizeit gerne in der Natur verbringst, bei uns findest Du die richtige Ausrüstung. Als Kunde stehst Du bei ASMC im Mittelpunkt. Wir bieten schnelle Lieferzeiten, flexible Zahlungsarten und eine persönliche Beratung durch unser erfahrenes Team. Unsere Stores geben Dir die Möglichkeit, Produkte direkt vor Ort zu erleben und Deine Onlinebestellung per Click & Collect abzuholen. Mit exklusiven Angeboten, limitierten Produktaktionen und unserer Prime League profitierst Du von zusätzlichen Vorteilen und Belohnungen. Unser Versprechen: Wir unterstützen Dich dabei, jederzeit bestmöglich vorbereitet zu sein – zuverlässig, kompetent und mit Leidenschaft für Dein Abenteuer. ASMC: Your Mission. Our Gear.
Gewerbepark Klinkenthal 55, 66578, Schiffweiler, Duitsland
- +49 6821 9449 666
- info@asmc.de
- www.asmc.de
Heeft 36% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Site ziet er leuk uit maar bestel niet vanuit Nederland
Vanaf 20 December een item proberen te bestellen. Door de bug op hun website was dit niet mogelijk. Na een aantal keer contact te hebben gehad met hun helpdesk hebben zij de order voor mij geplaatst. Dit was uiteindelijk op de 22e. De 22e heb ik hun meteen een bevestiging gestuurd van de Betaling. Hierop werd mij verzekerd dat zodra de betaling binnen was ze het zou versturen. Uiteindelijk krijg ik de 28e na een aantal keer geen reactie op mijn verzoek tot conformatie van de rekeninggegeven die ik naar hun heb gestuurd maar alleen een we have not received payment mailtjes. Uiteindelijk krijg ik op de 28e om 14:00 een bericht dat de betaling binnen is en ze het asap zullen versturen. Dit betekent in de praktijk dat dat niet voor de volgende dag gaat zijn. Ik heb nog nooit zo’n slechte langzame service meegemaakt als hier..

Antwoord van ASMC GmbH
Nachtmerrie ervaring
Twee keer besteld,twee keer beschadigde goederen gekregen.eerste keer dacht ik dat het door de verzending kwam,aangezien dat de verpakking zwaar beschadigd was.tweede keer was de verpakking in perfecte staat mar waren een groot deel van de inhoud zwaar gedeukt alsof ze de goederen in de doos smijten.klantendienst is zeer bod en toont geen enkele intresse om je te helpen.wel jammer want ze hebben een mooi gamma aan spullen.toch koop ik hier nooit meer