Astmaallergishoppen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Amazing company. I can tell that so much effort and soul goes into this. They shipped my order fast and it's been perfect. I would definitely recommend this website to anyone. I bought 2 coway air fil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet med astma og allergi shoppen siden den startede. Har kun gode og positive oplevelser især med støvsuger og luftrensere Kan kun anbefales herfra. Er multi allergier. Er jeg i tvivl om n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har bestilt en forholdvis stor ordre, som endte med at skulle leveres af to omgange. Fik en mail omkring situation af en medarbejder, vi aftalte efterfølgende om, hvordan og hvorledes. Som... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte en “LUFTRENSER MED HEPA FILTER 0-63 M2 AIRMEGA 100”, da vores underboer ryger meget indenfor og det trænger op til os. Desværre har luftrenseren slet ikke virket. Det virker mere som om, at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Online shop - et nemmere liv med astma og allergi

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Very nice product

15 december 2023

Antwoord van Astmaallergishoppen

Thank you so much Sana. I appreciate it a lot. Hope to see you again 🤩.

Best regards,
Owner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kyndig og grundig vejledning, super service

Kyndig og grundig vejledning, supersød og venlig service, nøje udvalgte produkter der styrer udenom både ‘luksusfælden’ og kompromis på kvalitet. Vil klart anbefale og selv vende tilbage. Bedste dyne jeg har haft ever. ♥️

1 december 2023

Kære Marie.
Ihhh..tusind, tusind tak for de søde og flotte ord. Jeg bruger mange timer på at undersøge og udvælge produkter, så det er dejligt at du ser og mærker det. Og super fedt, at du er endt med den bedste dyne nogensinde...huraiii 🥰🥳. Glæder mig til vi "ses" i shoppen igen.
kh

Hurtig og god ekspedition

Hurtig og god ekspedition, og rigtig god service

4 oktober 2023

Antwoord van Astmaallergishoppen

Tusind tak for de flotte stjerner. Det er jeg virkelig glad for, tak 🥳.

bh

Super god service

Super god service, hurtigt til at svare på spørgsmål.Det et klart en super super 5 stjerner. Jeg er meget tilfreds
M.A

24 oktober 2023

Hej Morten
Tak for de fem flotte stjerner. Det betyder rigtig meget - tusind tak 🥳.

god servive

venlig og hurtig betjening

24 oktober 2023

Kære Thomas.
Tusind tak for de venlige ord og fordi du tog dig tid til at skrive her.
Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering og produkt føles som…

Lynhurtig levering og produkt føles som rigtig god kvalitet til små penge.

14 oktober 2023

Kære Henrik
Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig meget at du oplever god værdi for pengene. Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen.

Let og hurtig kontakt

Oplysende hjemmeside. Hurtigt levering. Let og hurtigt kontakt med shoppen. Kan anbefales.

10 oktober 2023

Kære Grethe

Tak for de gode ord. Jeg er meget glad for at læse, at du gerne vil anbefale shoppen til andre. Tusind tak og tak fordi du tog dig tid til at skrive her.

Fantastisk købsoplevelse

Fantastisk købsoplevelse. Jeg har været fuldt tilfreds med de produkter jeg har købt. Kristina har været utrolig hjælpsom i forhold til mine spørgsmål.
Jeg har virkelig følt jeg har været i gode hænder og at mine køb er god kvalitet.

23 september 2023

Kære Henriette

Tak for de flotte ord. Jeg blev helt rørt og er taknemmelig for dén tillid du har vist ved at spørge om råd og hjælp.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive her. Jeg håber vi ses en anden god gang i shoppen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke den seneste oplevelse men dem alle.

Ikke den seneste oplevelse men dem alle, og det er mange. Astmaallergishoppen har nogle fantastiske produkter. Ejeren Kristina er helt fantastik imødekommende og hjælpsom og ikke mindst meget vidende om de produkter Astmaallergishoppen. Kristina er forbilledlig for alle forretningsdrivende. Fortsæt det gode arbejde Kristina. Med venlig hilsen, og knus fra Hans

20 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke svar efter 24 timer

Der står på hjemmesiden, at man får inden 24 timer.
Det er gået langt over 24 timer, og jeg venter på svar stadig. Der står intet om at der er lukket i weekenderne, men det kunne man måske skrive hvis det er derfor der ikke kommer svar.
Jeg har sendt 2 mails, og var en sikker kunde fordi jeg har allergi, og desperat lige efter jeg fik det testet.
Så det er også derfor jeg er skuffet fordi jeg kigger på min mails hele tiden.

10 maart 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hmmm

Kan godt lide beskrivelserne og de mange fordelagtige produkter. Men jeg er meget skuffet over den såkaldte “ekstra varm og ekstra lang” helårsdyne fra Turiform. Har nu haft den i et år og den er kold at ligge med både sommer og vinter. Min kærestes sommerdyne er varmere. Det gør at jeg ikke vil lægge så mange penge på den shop igen.

11 maart 2022