Wow, vilken service, Emelie & hennes kollega kom med tips, skickade bilder. Snabb leverans och fin kvalité. Jag är så nöjd och rekommenderar verkligen astrid&agnes.
Fina örhängen! Kul att det kan bli två olika, genom att enkelt plocka bort droppen från ringen. Bra bemötande från personalen. Mycket tjusig och proffsigt påkostad förpackning. Lyxkänsla. Jobbar s... Toon meer
Glatt överraskad över den snabba hanteringen från beställning till leverans. Fick leveransen dagen efter beställningen. Smycket låg i en fin förpackning. Som beställare är jag mycket nöjd, hoppas den... Toon meer
Hos astrid&agnes hittar du kvalitativa & snygga smycken i rostfritt stål & äkta läder. Stilrena smycken i svensk design som lyfter din outfit.
Birger Svenssons väg 38, 43240, VARBERG, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van astrid&agnes
Fina smycken som syns o tvåfärgat är så fint.
Snabb leverans!

Antwoord van astrid&agnes
" snurrebusserna " passade ej till stiften. Omöjligt att ta av örhänget utan att skada örat. Det handlar om det lilla, lilla hålet där stiftet ska in i , det är för litet!!!! Det handlar således inte om att jag själv kan justera med hjälp av tex en kniv.

Antwoord van astrid&agnes
Blev besviken på storleken på armbandet. Det förra armbandet med kulor var kraftigare,men tyvärr gick det sönder.

Antwoord van astrid&agnes
Jag har köpt en ny ring ( den andra jag hade gick sönder i klofästet och stenen ramlade ut ) Jag blev väldigt ledsen förstås , eftersom det var en gåva . Men jag älskar den ringen har oxå den släta ringen i samma serie , som jag använder tillsammans med denna ring .

Antwoord van astrid&agnes
Köpte ett SUPERFINT armband till mig och ett till min syster. Så nöjd och så vackert. Känns verkligen lyxigt och det är verkligen bra kvalité. Bra tyngd och reglerbart. Kommer absolut att handla från Astrid och Agnes igen! ❤️

Antwoord van astrid&agnes
Sjukt liten ring som såg billig ut. Såg ut som en ring man hittar på någon billig marknad någonstans. Riktigt besviken. Dottern har fått mycket finare ringar av mig tidigare för så mycket bättre pris än denna.☹️

Antwoord van astrid&agnes
Bra pris .jättefin vara .min väninna blev jätteglad när hon fick armbandet .fint inslaget fast jag ej betalade för det och givetvis snabb leverans

Antwoord van astrid&agnes
Snabb och smidig leverans. Hjälpsamt med justeringar och fortsatta leveranser. Fina smycken ❤️

Antwoord van astrid&agnes
Supersnabb leverans och otroligt vackra ringar! Supernöjd