astrid&agnes Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wow, vilken service, Emelie & hennes kollega kom med tips, skickade bilder. Snabb leverans och fin kvalité. Jag är så nöjd och rekommenderar verkligen astrid&agnes.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina örhängen! Kul att det kan bli två olika, genom att enkelt plocka bort droppen från ringen. Bra bemötande från personalen. Mycket tjusig och proffsigt påkostad förpackning. Lyxkänsla. Jobbar s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glatt överraskad över den snabba hanteringen från beställning till leverans. Fick leveransen dagen efter beställningen. Smycket låg i en fin förpackning. Som beställare är jag mycket nöjd, hoppas den... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

Hos astrid&agnes hittar du kvalitativa & snygga smycken i rostfritt stål & äkta läder. Stilrena smycken i svensk design som lyfter din outfit.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

74 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snygga smycken till bra pris!

Snygga smycken till bra pris!

13 november 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Camilla, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så kul att du är nöjd med dina smycken från oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina smycken som syns o tvåfärgat är så…

Fina smycken som syns o tvåfärgat är så fint.
Snabb leverans!

7 november 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Ulla, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så kul att du är nöjd med både smycken och leverans.
Välkommen åter! :) Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

" snurrebusserna " passade ej till…

" snurrebusserna " passade ej till stiften. Omöjligt att ta av örhänget utan att skada örat. Det handlar om det lilla, lilla hålet där stiftet ska in i , det är för litet!!!! Det handlar således inte om att jag själv kan justera med hjälp av tex en kniv.

8 november 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Ulla-Britt, tack för ditt omdöme!
Snurrebussar kan justeras om du upplever att de sitter för hårt/löst. Sitter de för hårt så kan du putta in en kniv (bestick) mellan de två delarna på baksidan av snurrebussen och vinkla kniven lite försiktigt. Skulle den bli för slapp så kan du trycka ihop den med en tång. Detta brukar vara ett väldigt bra knep!

Upplever du att det fortfarande inte blir bra, får du gärna kontakta vår kundtjänst: info@astrid-agnes.com eller ring oss på 0340-10 03

teamet på astrid&agnes

Bra bilder och beskrivning

Bra bilder och beskrivning

7 november 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Eugenia, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så kul och höra att du är nöjd med ditt köp hos oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Blev besviken på storleken på…

Blev besviken på storleken på armbandet. Det förra armbandet med kulor var kraftigare,men tyvärr gick det sönder.

3 november 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Eva Maria, tack för att du tog dig tid att lämna en recension - det uppskattar vi verkligen.

Tråkigt att höra att storleken på Gina-armbandet inte motsvarade dina förväntningar. Gina och Essie skiljer sig både i design och mått, så det kan absolut upplevas annorlunda om man jämför dem. Vi vill självklart att du ska känna dig helt nöjd med ditt köp hos oss!

Om du önskar kan vi gärna hjälpa dig med ett byte eller retur. Hör bara av dig till vår kundtjänst, info@astrid-agnes.com så hjälper vi dig vidare!

Tack igen för din feedback - den hjälper oss att bli bättre!

teamet på astrid&agnes

Mkt vackert halsband

Mkt vackert halsband, snabb leverans.

1 november 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Eva, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så kul att du är nöjd med både smycken och leverans. Välkommen tillbaka! :) Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej Linnéa!
Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar problematiken kring dessa örhängen då vi haft ett produktionsfel kring dessa.

Jag vet att vi varit i kontakt med dig och jag hoppas att du är nöjd med bemötande samt att du hittar något du tycker om! :)

Allt gott!
Med vänlig hälsning, astrid&agnes-teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har köpt en ny ring ( den andra jag…

Jag har köpt en ny ring ( den andra jag hade gick sönder i klofästet och stenen ramlade ut ) Jag blev väldigt ledsen förstås , eftersom det var en gåva . Men jag älskar den ringen har oxå den släta ringen i samma serie , som jag använder tillsammans med denna ring .

21 oktober 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Eva-Marie, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så kul att du älskar din ring, beklagar att den förra gick sönder.
Skulle du ha problem med något så är du alltid välkommen att höra av dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Hade varit trevligt med ett silkespapper i kartongen.

19 oktober 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Linda, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så kul att du är nöjd med din leverans. Vi tar med oss och tackar för din feedback.

Antwoord van astrid&agnes

Hej Gunilla, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så kul att du är nöjd med både smycken och leverans.
Välkommen åter! :) Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har inte fått dom än

Har inte fått dom än. Alldeles för lång väntan😡

7 oktober 2025

Hej Marie!
Tack för ditt omdöme.
Vi beklagar verkligen väntan som var kring dessa örhängen.
Vi hade ett produktionsfel med dessa som vi var måna om att rätta till innan leverans.

Vi hoppas att du tycker om dina nya örhängen!
Allt gott, med vänliga hälsningar astrid&agnes-teamet

Fina smycken

Fina smycken, supersnabb leverans 👍🏽

3 oktober 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Nanna, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så kul att du är nöjd med både smycken och leverans.
Välkommen tillbaka! :)
Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Fina stilfulla smycken

Fina stilfulla smycken
Toppen

29 september 2025

Antwoord van astrid&agnes

Hej Eva, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så kul att du är nöjd med ditt köp från oss.
Du är så välkommen tillbaka! :)
Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte ett SUPERFINT armband till mig…

Köpte ett SUPERFINT armband till mig och ett till min syster. Så nöjd och så vackert. Känns verkligen lyxigt och det är verkligen bra kvalité. Bra tyngd och reglerbart. Kommer absolut att handla från Astrid och Agnes igen! ❤️

24 mei 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van astrid&agnes

Hej Ann-Sofie, tack för ditt omdöme!
Så kul att du är nöjd med ditt köp - hoppas din syster tycker detsamma. Du är så välkommen tillbaka till oss! :)

astridagnes-teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sjukt liten ring som såg billig ut

Sjukt liten ring som såg billig ut. Såg ut som en ring man hittar på någon billig marknad någonstans. Riktigt besviken. Dottern har fått mycket finare ringar av mig tidigare för så mycket bättre pris än denna.☹️

16 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Rebecca!
Det var tråkigt och höra att du inte är nöjd med ditt köp.
Om du inte redan gjort det så är du välkommen att göra en retur hos oss - så hoppas vi att du istället kommer hitta en ring som passar din dotter bättre! :)

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Antwoord van astrid&agnes

Hej Ann, Vad underbart att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss :)

Topp Tio

Snabb leverans, fint packade och fina produkter. Trevlig kundservice

9 maart 2025

Hej Anna-Lena,
Vad kul och höra att du är nöjd med ditt köp hos oss :) Välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra pris .jättefin vara .min väninna…

Bra pris .jättefin vara .min väninna blev jätteglad när hon fick armbandet .fint inslaget fast jag ej betalade för det och givetvis snabb leverans

8 maart 2025

Hej Marianne,

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Hjälpsamt med justeringar och fortsatta leveranser. Fina smycken ❤️

7 maart 2025

Hej Jessica,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supersnabb leverans och otroligt vackra…

Supersnabb leverans och otroligt vackra ringar! Supernöjd

4 maart 2025

Hej Petra,

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.