Super trevlig säljare i mölndalsbutiken! Trots full rulle samt att säljaren var ensam så skötte han allt med bravur och sprang som en tok emellan för att försöka hjälpa alla till bästa förmåga. Hoppa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Beställde Fjärrstyrning & Vinschrelä 1 dag leverans nästa dag vid postlådan, kanonsnabb leverans, tyvärr var det nåt fel på reläet, ringde o pratade med Andreas S när jag förklarat hur jag kopplat in... Toon meer
Jag fick fel del och fick ingen kontakt med er varken på Mail eller telefon . Köpte en ny del. Valde hämta den i butik och framföra mitt klagomål men svalt intresse står nu med en drivaxel som j... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte produkt. Fikk ikke varsel i app om forsendelse. Bruker epost lite, men fikk varsel der. Varen gikk i retur. Atvhuset krever ikke bare frakten men også større deler av produktets verdi ved ref... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos oss på ATV Huset finner du ett enormt utbud av reservdelar och tillbehör till fyrhjulingar och ATV oavsett vilket märke du kör! ATV Huset har sålt fyrhjulingsdelar och tillbehör på nätet och i vår butik i Mölndal, Göteborg, sedan 2003 och är idag en av Sveriges största återförsäljare. Med lång tid i branschen vet vi vilka varumärken och leverantörer som fungerar. Vi säljer nya fordon & reservdelar från kända varumärken och väl etablerade leverantörer. Hos oss hittar du ett enormt sortiment av tillbehör, reservdelar, däck och fälg till bra priser, vår ambition är att kunna tillhandahålla dig som kund med allt du behöver till din fyrhjuling till bra priser med snabba leveranser över hela Sverige.
Contactgegevens
Södra Ågatan 20A, 43135, Mölndal, Zweden
- 031-7739910
- Tillbehor@atvhuset.se
- www.atvhuset.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mkt snabb leverans o bra kvalitet på…
Mkt snabb leverans o bra kvalitet på grejerna som jag beställde

Antwoord van ATV Huset AB
Allt fungerar bra och enkelt
Allt fungerar bra och enkelt, och det är inte första eller sista gången.

Antwoord van ATV Huset AB
Bra kedjor och leverans men dålig monteringsinstruktion
Bra kedjor och leverans men väldigt obegriplig, dålig. Instruktion om hur man ni nterar kedjorna. Var tvungen att leta på näret och hittade en bra film hos en konkurrent

Antwoord van ATV Huset AB
Lite besviken att det var en no namn…
Lite besviken att det var en no namn förgasare men den funkade alldeles utmärkt ändå

Lätt att hitta rätt delar på ATV Huset
Lätt att navigera och välja rätt produkt till den maskin jag har på hemsidan.
Bra priser och snabba leveranser.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.