Meget ubehagelig oplevelse og tab af mange penge Jeg tilmeldte mig zoneterapiuddannelsen hos At Work Skolen i Aarhus efter min fars død. Jeg investerede 54.000 kr., som jeg havde fået af min mo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg oplevede et forløb hvor jeg udforskede og fik nye færdigheder. Jeg kom tæt på og mødte søde spændende mennesker som turde tale om, drøfte og grine af både udfordringer på kurset så som de latinske... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
virkelig gode videoer samt beskrivelse/læring af det ny, man nu skal til at lære/læse. Mulighed for at gense videoer/lærings materiale samt opgaver under hele forløbet. små tests undervejs som skal... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er meget glad for at have taget min kostvejlederuddannelse hos At Work. Selvom uddannelsen er 100% online, har det været let at gå til. Fagligheden er på højt niveau, og man kommer grundigt r... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uddannelser og kurser indenfor Sundhed og Trivsel.
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg har nu igen været på kursus igennem At Work - denne gang i Triggerpunkt Akupunktur.
Vi havde en super Cool underviser, John, nogle søde medkursister og et intenst og lærerigt undervisningsforløb.

Antwoord van At Work A/S
God undervisning af kompetente lærere.
God vekselvirkning mellem teori og praksis.

Antwoord van At Work A/S
I like the trigger point acupuncture course very much. The instructor was well prepared and the content was structure. The 4 days course includes both theory and practical exercise, which allow us to have sufficient time to master the basic skills.

Antwoord van At Work A/S
Meget nemt at læse, gode overskuelige forløb, målrettet
Jeg er meget tilfreds.
Man kunne bare koncentrere sig i at læse.
Alt har virket super nemt.

Antwoord van At Work A/S
Fantastisk let og professionelt forløb med god sværhedsgrad

Antwoord van At Work A/S
Utroligt godt uddannelsesforløb samt dygtige undervisere. Kan kun give mine aller bedste anbefalinger til at work skolen.

Antwoord van At Work A/S
God undervisning. Godt undervisnings materialer og god vejledning

Antwoord van At Work A/S
Online uddannelsen som kostvejleder er en super måde at uddanne sig på. Lavet på en overskuelig måde med både læsning samt online sessioner som kan tages når dagligdagen tillader det. Kan varmt anbefales til andre der overvejer uddannelsen.

Antwoord van At Work A/S
Altid hurtigt og imødekommende svar.
Der er ikke en finger at sætte på noget.
Mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van At Work A/S
God oplevelse. God læring og så får du SÅ meget med. Og ikke mindst nogle skønne medkursister

Antwoord van At Work A/S
En god måde at uddanne sig på. Søde og hjælpsomme når man ringer

Antwoord van At Work A/S
Jeg havde en rigtig god oplevelse på At work skolen hvor jeg følte mig meget velkommen og vi havde en meget kompetent og professionel underviser. Og skøn beliggenhed:) Så kan bestemt kun anbefale stedet til andre.

Antwoord van At Work A/S
Et skønt og lærerigt forløb med kompetente undervisere og dejligt opdateret materiale :-)

Antwoord van At Work A/S
Et højt fagligt niveau, videnskabsbaseret, kombineret med personlige erfaring, samt praktiske øvelser.
En god kombination og en sympatisk/ empatisk underviser

Antwoord van At Work A/S
professionelt, nemt at gå til, fantastisk fleksibel koncept

Antwoord van At Work A/S
Kostvejleder uddannelsen i Aarhus.
En god oplevelse. Startede op via zoom pga Corona. De sidste 6 gange var i Aarhus, hvor jeg oplevede kompetente undervisere. Det var tydeligt, hvad der blev forventet af mig til eksamen.
Information i forbindelse med eksamen var fin og grundig. Eksamensbeviset har været lidt længe undervejs.
Kan varmt anbefales 😊

Antwoord van At Work A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.