Eigenaar probeert 2 koper tegen elkaar…
Eigenaar probeert 2 koper tegen elkaar uit te spelen, laat je voor niks komen kijken terwijl hij al mondeling verkocht is aan een ander.
Listig mannetje
Listig mannetje
Barnfind gekocht op vertrouwen had ik beter niet kunnen doen alle rubbers en bussen kapot dynamo kapot stuurpomp kapot nog geen 300km verder zelfs de oude olie van 23 jaar geleden zat er nog in dacht dat dit een specialist was snap echt niet hou deze goed gekeurd kon worden
Beetje jammer mijn vertrouwen heeft weer een deuk en mijn portemonnee ook
En de auto was al heel erg duur
De waarde laten checken en auw 9000 euro minder dan aanschaf kort om kom hier nooit meer
Pas op zeer onbetrouwbaar liegt en bedriegt
Schofterig steelt advertenties van marktplaats van dezelfde auto’s met veel meer accessoires
Probeert je snel op het kenteken te zetten service nihil nu 1000 km gereden computer geeft aan service beurt
Nooit iets aan gedaan
Dit is een echte oplichter PAS OP KOOP HIER NIETS
afspraak gemaakt om een auto te bezichtigen.
was na werktijd dus zeer coulant van verkoper, auto bekeken en een afspraak gemaakt om de volgende dag 09:30 te gaan proefrijden.prijs was vastgesteld op 22.850 euro en hier ging geen cent vanaf.
oké daar wij uit de kop van noord Holland kwamen hebben we een hotel kamer geboekt zodat we de volgende dag op de afgesproken tijd aanwezig zouden zijn.
wij meldden ons om 09:20 bij de verkoper.
we dachten een proefrit te gaan maken maar,
dhr had juist deze ochtend een telefoontje gehad van een boze klant die zijn zinnen op deze auto had gezet.
deze klant ging echter 1000,00 euro meer betalen.
de verkoper wilde de auto niet meer aan ons verkopen waarop wij zeer teleurgesteld zijn weggelopen.
een kwartier later belde hij op....
het zat hem niet lekker.....en hij stelde voor om het prijsverschil tussen ons en de andere klant te delen dus of we bereid waren om 500 meer te betalen.
iedereen zal begrijpen dat door deze actie wij het vertrouwen in deze man volledig kwijt waren.
mijn advies koop hier maar niets.
Deze zogenaamde dealer verkoopt alleen maar schade wagens. Ondanks de hoge prijzen en vele beloftes is het een junkyard met schade corvettes uit de USA of elders uit Europa.
Potentiële kopers blijf hier weg of vraag expliciet naar de viscoses van je droom auto check tit via Carfax of epic vin