onderdelen besteld betaald krijg ik een mail dat zij het handmatig veranderd hebben en de prijs duurder is het de koop geannuleerd kijken wanneer ik mijn geld terug krijgt ik ben netjes gebeld dat... Toon meer

Verkeerde onderdelen voor weinig... na te lang wachten op onderdelen, moest adh van kenteken gecontroleerd worden .... 1 draagarm en 2 stabilisatie stangen besteld... Krijg 1 stabilisatie st... Toon meer

goede sevice en terug koppeling als iets anders dan afgesproken verloopt. Ik had onderdelen via hun besteld van een auto die hier in nederland niet rijd ( nauw ja eentje dus, die van mij :-) , e zj... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

onderdelen besteld betaald krijg ik een …

het de koop geannuleerd kijken wanneer ik mijn geld terug krijgt
ik ben netjes gebeld dat de fout bij hun lag toch goede service

12 oktober 2017

Verkeerde onderdelen voor weinig..

1 draagarm en 2 stabilisatie stangen besteld...
Krijg 1 stabilisatie stang en 1 draagarm die niet past...
Gebeld dat ik 1 stang mis... natuurlijk geen reactie ...
Nooit meer !!!

Update 2 wk later..
Reactie van autoremschijven.nl
Krijg mijn geld terug van de ontbrekende stang... na 2 weken nog geen geld ha ha...
Mailtje... spijtig hoe alles is verlopen... excuses van hun kant... direct mail terug gestuurd... dat ik graag mijn geld terug wil of een stangetje wens te ontvangen... na een week nog geen reactie !!!
Kortom WAARDELOOS bedrijf

1 oktober 2017

Slechte aftersales, waardeloos bedrijf -1

Slechte aftersales,

Bestelling geplaatst en betaald voor draagarmenset tbv een audi a4.
Dag later gebeld door medewerker kim dat ik de verkeerde onderdelen heb besteld aan de hand van het kenteken.
Moet 60€ bijbetalen , dan pas wordt de juiste set afgestuurd. Uiteraard gedaan, auto moest gekeurd worden en we zaten erom verlegen.

Kwam na drie dagen binnen. Zag er fantatisch uit. Alleen stond er op de pakbon draagarmenset tbv een audi a8. Kim gebeld, en die verzekerde me dat dat aan de webshop lag en dat ik gewoon de goede heb ontvangen. Dit is op de mail nog een keer bevestigd (wekt veel vertrouwen).

Draagarmen onde de auto vandaan (monsterklus). Toen kwam de garage tot de ontdekking dat de hoofdondedelen niet paste. Gelijk remschijven gebeld en een oplossing gevraagd. Ik wilde de zelfde dag nog hun beloofde binnen 24 uur. Zijn nu ruim een week verder na meerdere telefoontjes en mails(deze worden niet beantwoord). Beloftes worden niet waargemaakt, klachten doen ze niks mee en eventuele verantwoordelijke krijg je niet te spreken ook niet per mail.

Extra kosten die ik gemaakt heb zijn 500€ puur aan onderdelen. Daar komt de set van hun nog bij ruim €300.

Kortom bespaar je zelf een hoop ergenis en koop of bestel niks bij .auto-remschijven.nl

Update:

Deze week 1 augustus heeft Kim contact met me opgenomen per mail. Na het wat heen en weer sturen van foto's. Lag de fout niet bij hun, maar bij de fabrikant. Ze ging via de manager proberen een compensatie te regelen. Onder de volgende voorwaarde:

Ik moest mijn revieuw aanpassen anders werdt hij niet in behandeling genomen.

Uiteindelijke voorstel na een mail of 5.... 25€ en zo'n hoge compensatie kon alleen uitgekeerd worden als ik mijn revieuw aanpaste..
Heb er vriendelijk voor bedankt.
Heb liever dat niemand meer door hun in de maling worden genomen. Dan 25€ fooi. Nogmaals extra gemaakte kosten zijn 500€ aan onderdelen die ik wel kon gebruiken.
25€ kreeg ik terug voor de verkeerd geleverde set .Waardoor dit bagger bedrijf me tegen de 800€ heeft gekost.

Bedankt maar nooit meer.

Ter voorbeeld, deze week accu besteld voor mijn bedrijfswagen bij winparts. Volgende dag geleverd en alles paste heerlijk! Zo hoort het!

24 juli 2017

Moest met spoed nieuwe aandrijfassen …

Moest met spoed nieuwe aandrijfassen aangezien ze er elk moment af vallen. Na een maand gedoe en gemailt maar een keer gebeld om te kijken hoe het gaat met me bestelling die goedgekeurd was, maar kreeg te horen dat ze niet bestel baar waren en dat ik me geld terug kregen na maar dan een maand!

Zeer ontevreden want kan nu een week wachten op me geld en dan wat anders vinden.... vandaag besteld overmorgen in huis is dus niet helemaal kloppend.

20 juli 2017

Goede beoordeling

Goede, snelle levering.
Ik verwacht dat de startmotor, op kenteken gekocht maar nog niet gemonteerd, geschikt is voor deze auto.

11 april 2017

Top hoor !

Alhoewel ik geen automonteur ben ...zelfs geen verstand van autos heb kon ik met jullie duidelijke productomschrijving gewoon tot een juiste order komen . Dan ben ik ook nog eens geen internetbesteller maar ook hier gewoob een topsite...en ja ben wel een nederlander dus hoe.prettig is het om achteraf te horen hoe goedkoop ik bij jullie uit was. Duidelijk goede communicatie snelle levering echt 100 %top !!

2 maart 2017

Bestel blokken en schijven en krijg 1 schijf te kort en 1 set blokken teveel!

Ik bestel 4 blokken en 4 schijfen en er ontbrak 1 schijf voor van achteren en ik krijg 1 sett blokken teveel waar ik dus niks mee kan!!
Op de papier staat dat ik het zo besteld heb maar dat is helemaal niet waar. Iemand heeft er mee geshoemeld en ik ken geen enkele plaats waar ze maar 1 remschijf leveren!
Ik ben ontevreden en dan heb ik het nog niet over de service ik heb 1 week en half moeten wachten tot de auto onderdelen hier waren!

26 februari 2017

startmotor mada rx-8

goed product en goede service,
werd nog speciaal benadert door een werknemer voor de juiste aantal tanden.
helaas werd de verzendtijd door het weekeind hierdoor wel wat langer door.
maar rust jullie verder geen schuld,

15 februari 2017

Goede en vlotte service.

Twee schokdempers besteld, waren op voorraad. Door persoonlijke hulp een goede keus kunnen maken. De volgende dag had ik ze in huis.

4 februari 2017

5 sterren: Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

28 januari 2017

goede uitleg

goede sevice en terug koppeling als iets anders dan afgesproken verloopt.
Ik had onderdelen via hun besteld van een auto die hier in nederland niet rijd ( nauw ja eentje dus, die van mij :-) , e zj konden de onderdelen WEL LEVEREN maar iets langere levertijd dan via de site.
maar dat vindt ik begrijenlijk ( al staat er dat ze het op voorraad hebben)
dat zu=ou een puntje van verbetering kunnen zijn . veder TOP bestel er zeker weer

19 januari 2017