omdat ik de voorste pakkingen van mijn uitlaat van mijn Toyota rav4 kapot waren heb ik bij u een montage setje besteld er zouden drie pakkingen in zitten twee kleine en een grote. De bestelling duurde... Toon meer
Wij hebben een uitlaatdemper besteld aan de hand van de bijhorende foto. Echter wanneer deze toekwam hebben we gezien dat de in- en uitgang van de geleverde demper zich anders bevonden. Hierdoor hebb... Toon meer
De einduitlaatbuis van de einddemper was te lang. Mits het inkorten hiervan kon de knalpot toch gemonteerd worden.
Uitlaat komt aan heel geblust in de doos
Mensen keken ook naar
taunus liefhebber
Hallo, met deze zet ik al men sterren op AP-UITLAAT.NL want sneller kan niet en een klant laten wachten staat niet in hun woordenboek !! Dus 1 woord; probeer het zeker je zal de zelfde mening hebben. grt Bart
goede en snelle levering
snelle levering en alles was op maat van het voertuig .
en alles tiptop in orde .
dank daar voor
Betrouwbaar
Mijn levering was er snel met een goede opvolging via email.
De webcite vind ik gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Een aanrader voor in de toekomst.
Met de vriendelijke groeten,
Bart
goede service
je krijgt een hele goede sirvice en snelle levering
Bestelling uitlaat SUZUKI
Snel. Goeie communicatie. Juist produkt. Montageset ontbrak maar werd gratis nagestuurd. Uitstekende service dus.
Goede service, prima levering.
Geen problemen gehad, geleverd binnen 24 uur.
Snelle levering en uitstekende feedback
Een duidelijke site waarbij feedback van de firma hoog aangeprezen wordt. Informatie na de bestelling top en wordt opgevolgd door de firma en als klant wordt je heel goed op de hoogte gebracht betreft je bestelling. Een aanrader.
Einddemper
Proffesioneel
Vandaag bestellen en binnen 24 uur heb je wat je wilt. Top-service!
Goedkoop en snel. Beter als dit ga je nergens vinden. Goed bezig mensen, ga vooral zo door!
Mijn mening = service op zen best topper
Perfecte onderdelen supper snelle levering , gewoon aangenaam winkelen bij auto-uitlaat.be , bedankt .
Perfecte, snelle en juiste levering van het bestelde product.
Perfecte en juiste levering van het bestelde artikel. Levering sneller dan verwacht. Mail dat bestelling werd verzonden ontvangen en de dag nadien geleverd.
goede service maar matige pasvorm
Prima webwinkel, vlotte afhandeling en verzending, maar de pasvorm viel dik tegen (scheelde 5 cm !!!!!)