niet beginnen!
het gaat prima tot je de bestelling in ontvangst hebt genomen. De ellende begint pas als je het product wenst terug te sturen.
ze zijn nergens op een telefoonnummer te bereiken, ze hebben retouraanvraagformulier op de site waar ze niets mee doen (na meerdere malen retour te hebben gemeld). Uiteindelijk contact genomen met het e-mail formulier op hun site en aangegeven dat ik het product wilde terugsturen vanwege toch het verkopen van de auto. Inmiddels stond het pakket ongeopend te wachten om teruggestuurd te worden (twv 157euro). ze reageerden met, u kunt het product houden tegen 25euro korting en kunt het aan iemand cadeau geven. ik moest daarna nog twee keren mailen met het verzoek om een retourlabel of adres. Ze gaven het adres met de mededeling dat ik de verzendkosten zelf moest betalen. Prima, pakket ongeopend retour via Postnl en gelijk erachteraan weer een mail gestuurd dat het pakket onderweg is. Ook bij postnel de optie gekozen om de ontvanger op de hoogte te houden. 7 dagen later nog steeds geen bericht over mijn retour. volgens postnl trackingcode is deze reeds bezorgd op 19 juni. weer contact gehad via de mail. " Stuur ons de tracking code". a fijn, ook gedaan, maar wel met de mededeling dat ik dit bericht op google ga plaatsen. Ik koop daar nooit meer iets van. Op trustpilot scoren zij ook zeer zeer laag.