Zeer slechte ervaring met dit bedrijf…
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf koop hier niets!!! Mijn goedgelovige vader die net overleden is kocht hier een A klasse. Toen deze de versnellingsbak kapot had boden vader een zoon Koulen hem een andere A klasse aan met een bijbetaling van €1200.- de motor van deze A140 tikte maar de vader Koulen zei dat dit wegging na verloop van tijd omdat er korte stukjes mee zou zijn gereden. Mijn vader wenste wel dat de trekhaak van de andere A klasse werd omgezet, dit zou geen probleem zijn.
Mijn vader bleef maar aandringen en aandringen na de koop voor het overzetten van de trekhaak. Met veel pijn en moeite werd een afspraak gemaakt. De trekhaak werd eindelijk omgezet maar toen we hem wilden gebruiken voor een aanhanger bleek dat het stroomgedeelte helemaal niet was aangesloten!!!
Geloofwaardig zoals mijn vader was liet hij het hierbij.
Nu is mijn vader overleden en belden we op of zij de auto wilden terugkopen kenden ze ons in eerste instantie niet meer bij naam en zei vervolgende de zoon dat het erg rustig was op moment en dat zij geen auto’s terugnamen.
Mijn vader heeft de auto zo’n 4 maanden gehad en het getik in de motor is er nog steeds dus gewoon bezeikt van alle kanten.
Tevens zit er een soort mayonaise in de vulopening van de olie. Dus mensen ben gewaarschuwd!!!!! Ze zijn uiterst vriendelijk totdat je daadwerkelijk hebt gekocht. Dus garantie tot aan de deur.
Zo ga je niet met mensen om!!!
Het verdriet is nou al onstopbaar.