1. Online marktplaats
  2. Online veilingwebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Als officiële Opel dealer staan wij zowel offline als online voor u klaar! Op zoek naar een nieuwe of gebruikte Opel? Bekijk dan snel onze actiemodellen!

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Bah wat heb ik me vergist

Bah wat heb ik me vergist. Ik dacht een niet zo'n commerciële garage gevonden te hebben. Ik koop een auto, was er zeer tevreden mee. Opeens gaat het moersleutel lampje branden binnen een klein half jaar, dus ik bel op. Geen probleem kon langs komen. Er wordt me verteld dat de accu niet onder garantie valt maar omdat ik de auto pas kort heb dan 50/50. ( Eenmaal thuis zie ik op internet dat er niks 50/50 is maar dat ik de volle mep heb betaald). Na een paar maanden accu leeg, opladen, en nog een keer en nog een keer, moersleutel lampje was ook weer aan. Binnen een jaar weer nieuwe accu gekregen dit keer, maar onderweg naar huis weer lampje aan. Nu bellen. Krijg ik te horen dat ik te lang gewacht heb. Ik was er binnen een half jaar met dat stomme lampje, als zij zeggen dat het aan de accu ligt ga ik daar van uit, ben geen monteur he, nu blijft hij hameren op dat het 2 jaar later is. Ook zei de monteur het kan ook aan de inwendige accu liggen ( nooit geweten dat die er is, maar ja ben nog steeds geen monteur).ze hebben me weggestuurd met andere accu's met het verhaal dat het verholpen is, ze hebben de auto niet eens doorgemeten om te zien waarom dat lampje gaat branden. Hij vergeet voor zijn gemak dat ik er op tijd was. Nu toch maar eens rechtsbijstand bellen denk ik.

10 februari 2026

Opel Ampera e gekocht bij Opel Jetten

Opel Ampera e gekocht bij Opel Jetten. Waardeloze service. Batterij en lader kapot, was een terugroepactie, importeur had voor een goede vergoeding voor de klant gezorgd, maar Opel Jetten eigende zichzelf dat geld toe. Hele nare viese smaak overgehouden aan Opel Jetten Toen ben ik naar Opel Mulders gegaan, topbedrijf, topservice. Auto nu na 5 jaar maar ingeruild, deze Opel Ampère e geen donder meer waard. Ik moest mijn vieze smaak van Opel jetten toch kwijt door auto in te ruilen.

24 juni 2024

Nieuwe Opel met oude onderdelen

Eind november 2018 kocht ik bij Opel dealer Jetten in Cuijk een nieuwe Opel Karl. Snel na aankoop merkte ik dat de wegenkaarten van het Opel navigatiesysteem (meerprijs 499 euro) hopeloos verouderd waren. Minimaal anderhalf jaar. Ik kocht dus een nieuwe Opel met oude onderdelen. Ik heb het mankement aangekaart bij één van de verkopers. Op dat moment, toen de centjes al binnen waren, meldde deze me dat het normaal is bij Opel om verouderde kaarten te installeren. Tijdens het verkoopgesprek zweeg hij daarover.

Ook directeur Jetten erkende het mankement en raadde mij nota bene aan om dan maar gebruik te gaan maken van het Android-systeem. Dus 499 euro extra betalen en dan gebruik maken van een ander systeem? Hoe krom kan een redenering zijn? Ik heb meneer de directeur op deze krankzinnige gedachtengang gewezen.

Ik heb ook nog met een andere verkoper over de navigatie gesproken. Ook hij zweeg als het graf en loog later bovendien over de inhoud van dat gesprek. Toen ik meneer de directeur ook daarop wees, voelde hij zich kennelijk in het nauw gedreven en meldde hij niet verder in discussie te willen gaan; ik zou de integriteit van zijn verkopers in twijfel getrokken hebben. Terwijl het nota bene die verkopers zelf waren die belangrijke informatie hadden verzwegen.

En over integriteit gesproken, meneer de directeur vond het ook nodig zelf drie onwaarheden te vermelden over hetgeen er bij de meerprijs inbegrepen zou zijn.

Ik vind dat ze bij Jetten niet alleen gezondigd hebben tegen de fatsoensregels, maar ook tegen de wettelijke verplichting om in een verkoopgesprek geen informatie te verzwijgen. De zogeheten Mededelingsplicht.

Ze zien mij nooit meer terug bij die lui daar in Cuijk. Ik voel me opgelicht door Jetten. Vandaar deze waarschuwing. En die Opel heb ik er inmiddels uitgeschopt.

17 maart 2019

Is dit jouw bedrijf?