Ik heb onlangs mijn occaision aangeschaft bij Pasman in Vaassen. Prettige manier van zakendoen, no nonsens. What you see is what you get. De aflevering van mijn auto duurde iets langer omdat een klein... Toon meer
Fijn bedrijf, ben goed geholpen polo gti gekocht achteraf bleek dat het vliegwiel vervangen moest worden, dit is keurig netjes kosteloos verholpen en tussentijds een leen auto gehad. Top bedrijf hie... Toon meer
Een goed en fijn bedrijf Zijn perfect geholpen Hebben een Toyota yaris gekocht toen bleek dat er een deur in zat die niet Goed gespoten was en er zat een plek bij het achter scherm en dat... Toon meer
Afgelopen novemer heb ik hier een …
Afgelopen novemer heb ik hier een volkswagen polo uit 2006 gekocht. Vriendelijke jonge man die samen met zijn vader auto’s verkoopt. Wij hebben de auto nu een goede 2 maanden en nog geen problemen met de auto ondervonden. Ik zou hier dus zo weer een auto kopen:)
Vlotte service
Dag allemaal,
Afgelopen week bij Pasman auto's langs geweest om te kijken naar een nieuwe auto voor mijn vriendin. Dit omdat ik hier vorig jaar een tweedehands mazda 323 heb gekocht en uitstekend werd geholpen. De verkoper was niet helemaal mijn slag volk maar kwam al zijn afspraken keurig na en alles liep erg vlot. Om deze reden hoop ik dat mijn vriendin hier ook slaagt.
Zeer tevreden!
Een mooie en nette Fiat 500 gekocht voor een goede prijs. Ik ben erg tevreden over de service van Auto Pasman!
Erg tevrede.
Via autotrac hebben wij een mooie citroën gevonden voor een goede prijs. We zijn erg fijn behandelt.
Het bedrijf gaf meteen een betrouwbaar gevoel.
Vandaag bij Auto Pasman een 2e hand …
Vandaag bij Auto Pasman een 2e hand Renault Megane gekocht ben zeer tevreden over het contact en de verleende service na uitleg van de slechte behandeling door de vorige garage meteen begrip gekregen en de belofte gehad dat hun absoluut niet op die manier met hun klanten omgaan, goed om te horen natuurlijk daarnaast nog een geweldig aanbod gehad met betrekking tot eventuele reparaties
kortom een top ervaring en zeer vriendelijke heren
Bedankt voor de goede zorgen
Vriendelijke Groet
N.V.
eens maar nooit meer
Normaal ben ik niet van het slechte reviewen, maar dit keer maak ik een uitzondering.
anderhalve maand geleden een auto gekocht. Volgens hen een keurige auto waarbij ik niet zo op de krasjes moest letten want tja het was een oudere auto (2005).
Na de eerste rit begonnen de eerste klachten al, de oplossing was dat een van de klachten zou verholpen worden maar niet alle, bijvoorbeeld omdat ik zelf niet de antenne er af moet halen (die moet er op blijven zitten). Het enige wat opgelost zou kunnen worden was het slot, maar dan moest ik wel even naar vaassen komen.
Een korte kleine greep van de klachten:
Koelvloeistof melding die elke keer voorkomt terwijl het niveau op peil is
- Doorgerotte antenne die nu niet meer te vervangen is
- Na 500 km moest ik bijna 1L motorolie bijvullen na een oliepeil melding (Olie was dus onder peil)
- Portier linksachter vergrendelt niet (vanaf de eerste week waarschijnlijk al) ik kan nu geen enkele spullen achter laten in de auto
- Sterke geur van remvloeistof bij bestuurderskant (voornamelijk te ruiken bij stilstaan voor stoplicht e.d.).
- Mechanisch geluid bij een warme motor
- Doorgerotte hitteschild bij de uitlaat waardoor ik niet meer kan rijden
Los van de cosmetische problemen die verdoezeld waren (gaten in de bekleding, gordel zat er netjes voor. Heel belabberd opgepoetst met allerlei hologrammen in de lak en meer schade wat pas echt zichtbaar werd na de eerste regenbui).
Pasman biedt een garantie aan onder het mom van zij betalen het arbeidsloon en de klant zelf de onderdelen. Prima, maar als je auto niet meer kan rijden gaat die vlieger al niet meer op, want hoe moet je bij de garage komen?
Ik had aan het begin een goed gevoel over de garage, eerlijk, vriendelijk en zij namen de tijd maar dit gevoel is helemaal verpest met de after service.
Helaas nog geen tijd gehad om rechtsbijstand erbij te halen, maar wellicht komt dat nog.
Raad niemand aan hier een voertuig te kopen. Leg er wat extra bij en koop het bij een betrouwbare dealer. Sinds deze week ook geen gehoor op mijn e-mails vandaar, de keuze om deze review te schrijven.
Update: auto voor een spotprijs verkocht aan een vriend. De vriend heeft speciaal om deze reden de auto laten controleren bij een opel dealer. Deze constateteerde het volgende:
Uitlaatdemper kapot
Waterpomp lek
Totale kosten 700 euro extra aan reparaties.
Nooit meer
In maart een Mercedes SLK gekocht bij deze club.
Een ervaring die we niet snel zullen vergeten.
In de navolgende maanden heb ik aardige kosten gehad aan de auto.
Auto werdt mij verkocht als perfect onderhouden en niets mee aan de hand.
Een keuring elders werdt van de hand gedaan omdat zij niet op goede voet staan met hun ( hmmm waarom zou dat zijn)
Vb: er zaten 4 verschillende winterbanden onder de auto!!!
Binnen een maand de volgende reparaties:
Massa meter defect, radiator fan defect, storing lampje auto management was verwijderd ( weet nu wel waarom), super charger defect.
Heb contact met hun opgenomen maar het wordt afgedaan als normaal te verwachten bij zo'n auto. Dat vind ik dus niet.
Wees erg op je hoede indien je daar een auto gaat kopen, wat ik zelf ten zeerste afraad. Laat je auto keuren en geloof vooral die mooie praatjes niet. Want dat kunnen ze daar wel, mooie praatjes verkopen.
Klant tevredenheid vinden ze erg belangrijk volgens hun site, tja totdat je met klachten komt.
Slechte service
Begin februari hier een auto gekocht. Zonder garantie maar zonder vermelding van mankementen en mondeling was toegezegd dat het een goede auto was. Helaas bleek bij thuiskomst al direct dat er iets niet goed was want er piepte telkens iets en er lekte olie. Na het nodige onderzoek van een bevriende garagehouder bleek dat de koppakking kapot was. Hierover gebeld met Pasman Auto's en ik moest de auto maar bij hen laten maken, dan zouden zij de arbeidskosten op zich nemen, ik moest enkel de onderdelen betalen. Helaas kon ik inmiddels niet fatsoenlijk meer rijden met mijn auto, was mijn vertrouwen in Pasman weg en woon ik op een uur rijden van deze garage dus praktisch was het ook niet. Toen in overleg afgesproken dat zij de helft van de onderdeelkosten zouden vergoeden en dat ik mijn auto door de bevriende garagehouder zou laten maken. Helaas heeft het 2,5 maand en ongeveer 15 berichtjes/telefoontjes geduurd voordat ik mijn geld had en beweerde meneer Danny Pasman elke keer iets anders gezegd te hebben en wilde hij weer wat anders. Pas toen ik de 15de keer zijn vader aan de telefoon kreeg was het dezelfde dag nog geregeld en stond het geld op mijn rekening. Koop hier dus nooit een auto als je een degelijke auto verwacht!