AUTOproff Reviews 564

TrustScore 4 uit 5

4,1

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig nemt at bruge, hurtige responstider på henvendelser, umiddelbart ikke noget at klage om. All in all et rigtigt godt produkt - det eneste minus jeg lige har, er at Lene kalder mig for Alex, mi... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode beskrivelser for det meste, dog smutter de ind i mellem især for de store forhandlere. Syntes det skulle være obligatorisk at tage nærbilleder af de værste skader og defekter, for mange slipper m... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

selve platformen er god, altså auktions delen, men jeg synes at nogle forhandlere er lidt sløset med beskrivelsen af bilen, andre er rigtig gode. Den sidste bil jeg købte var der f.eks. ingen olie på... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som lille brugtvogns forhandler er jeg dybt afhængig af Autoproff til min forretning men jeg er super glad for det, har købt lidt over 100 biler hos dem i løbet af 2025. Dog syntes jeg godt at der... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til autobranchens største handelsplatform for handel med brugte indbytningsbiler fra størstedelen af den danske bilbranche. På AUTOproff finder du dagligt det største udbud af de brugte biler der udbydes til salg mellem de danske bilforhandlere. Bilerne udbydes på vores lukkede brancheauktion, hvor du som professionel bilforhandler eller reparatør kan tilmelde dig systemet.

4,1

2 sterren
1 ster

Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

a mi me han estafado 13000 euros a…

a mi me han estafado 13000 euros a través de correo electrónico accedes a un anuncio vehículo con una clave que te dan te lleva a web AutoProff , pagas la reserva te confirman todo y debes pagar el importe total antes de la recogida , empiezan con los retrasos y cuando cancelo la operación y solicito la devolución me envían un justificante de transferencia falso y el dinero no llega, el correo que utilizan es de autoProff. Es una estafa

7 april 2026

Jeg er super tilfreds med Autoproff🙂

Jeg er super tilfreds med Autoproff🙂
Mvh Møllers Biler
Thisted

15 april 2026

Hej Ulrik,

Mange tak for de fine ord.
Det er vi meget glade for at høre.

estafa

He detectado, en españa, intento de estafa relacionado con la compraventa de un vehículo anunciado en internet. El anuncio utilizaba imágenes y datos reales de un coche, pero tras investigar un poco más, comprobé que dichas imágenes habían sido copiadas de otra fuente legítima.

En el proceso de contacto, los supuestos vendedores solicitaban el pago por adelantado bajo unas condiciones poco habituales (sin posibilidad de ver el vehículo previamente, con promesas de devolución y garantías poco claras).

Ante estas dudas, logré identificar y contactar directamente con el propietario real del vehículo, quien me confirmó que no tenía ninguna relación con dicho anuncio y que toda la oferta era falsa.

Por tanto, se trata de un intento de estafa mediante suplantación de anuncio real, con el objetivo de obtener un pago anticipado por un vehículo que en realidad no está en venta a través de ese canal

20 april 2026

det virker

det virker, men priserne er helt skæve

20 maart 2026

Hej,

Mange tak for din feedback.

Alle sælgere på platformen kan sætte deres egen mindstepris på auktionen, ud fra deres egen vurdering og forventning til køretøjet. Det er ikke noget vi styrer herfra.

Vores abonnementspriser, samt gebyrer, afspejler de øvrige på markedet, og er sat ud fra at kunne levere de bedst mulige ydelser og services for vores brugere.

Alt er perfekt 🤩

Alt er perfekt 🤩

18 maart 2026

Hej Lyad,

Mange tak for de fine ord.
Det er vi meget glade for at høre.

Europas mest dobbeltmoralske…

Europas mest dobbeltmoralske virksomhed.

Veldokumenteret rustne og nedslidte bremser som ikke er i orden, med dokumentation fra 3. part vil de ikke anerkende at skulle skiftes. Er der tvist mellem 2 forhandlere, er de hurtige til at vælge side - Men når det handler om dem selv, så har de ingen selvindsigt.

27 maart 2026

Hej Andreas,

Vi vil meget gerne høre nærmere omkring din oplevelse, så vi kan tage et ekstra kig på sagen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. +45 82 303 505 eller på kontakt@autoproff.dk, såfremt du vil uddybe din oplevelse.

godt tilfreds

god oplevese

23 februari 2026

Hej,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Nyttigt værktøj.

Nyttigt værktøj i forhold til køb og salg af engros biler.

12 februari 2026

Hej Kenneth,

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du kan lide at benytte platformen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Være opmærksom på når du køber biler…

Være opmærksom på når du køber biler fra autopruff, jeg blev snydt i 2 gang, selvom jeg bilforhanlder, hvordan kan det være, at selvrisikon lægger på 4000 kr + moms til en bil som koster 27.000 kr, pas på.

10 februari 2026

Tak for din feedback.

Der en selvrisiko på alle handler, uanset bilens pris. Dette kan også ses i vores prisliste.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 82 303 505 eller på kontakt@autoproff.dk, såfremt du vil uddybe din oplevelse.

Casper / CN Group

Dog syntes jeg godt at der er nogle sælgere som kunne være mere ærlige med deres beskrivelser af bilerne og at Autoproff strammet lidt op på det punkt godt kunne være lidt mere forstående på købers side i nogle tilfælde.
Jeg har desværre brændt fingrene på et par få stykker hvor jeg godt kunne have haft lidt mere forståelse fra Autoproff, men ellers alt i alt perfekt system der bare fungere.

3 februari 2026

Hej Casper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, samt din feedback.
Vi er glade for at høre, at du er glad for at benytte platformen.

Vi tager naturligvis din feedback med videre, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre.

AutoProff.

Lees meer over geverifieerde reviews.