Wij hebben op een mooie dag bij Autoroel’s een mooie Suzuki Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de service en behulpzaamheid van dit bedrijf. Altijd vriendelijk en met goed advies. De volgend... Toon meer
Fantastisch geholpen door Roel van AutoRoels. Zowel rondom de advisering van de auto als de service achteraf. Aanrader!
Wat een geweldig bedrijf. Heel fijn in de communicatie. Duidelijk en overzichtelijk in de aankoop tot aan het onderhoud. Bedankt voor alles en tot snel. Mvg Melanie
Goeie ervaring!
Ik heb hier mijn eerste autootje gekocht! De meneer die ons hielp, was erg vriendelijk en verkoopt zijn auto’s eerlijk. Voordat ik de deur uitreed, had hij er een mooie strik omheen gedaan. Het was een erg prettige ervaring en ik ben al enige tijd heel erg blij met mijn auto!
Fijne ervaring
Ik vond de service erg fijn en ben blij met mijn auto
Fijn autobedrijf met snelle service
Fijn autobedrijf met snelle, transparante service!
Goede service hier bij Roel.
Goede service hier bij Roel.
Duidelijk advies en uitleg.
Vriendelijk en behulpzaam.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Eerlijk en betrouwbaar.
Suzuki vitara gekocht bij Autoroels
Suzuki vitara gekocht bij Autoroels. , perfect afgeleverd ( gepoets en alle sapjes nagekeken ) na alle tevredenheid 6 maanden gereden en vele kilometers gemaakt een klein probleem , deze is door Roel perfect kosteloos opgelost , wat in principe niet nodig was om dat het sluitage was . Moet zeggen perfecte service . Vijf sterren omdat je er niet meer kan geven . Kom hier zeker terug voor mijn volgende auto.
Super snelle en fijne service
Super snelle en fijne service! Dank Roel!
Top ervaring bij Roel’s Auto’s
Top ervaring bij Roel’s Auto’s! Mijn tante moest een andere auto. We kwamen bij Roel’s auto’s terecht en ze werd goed geholpen. Eerlijk advies en er werd meegedacht over haar budget en wensen die ze had. Ze rijdt nog steeds met veel plezier in haar auto.
Superblij met mijn nieuwe Volvo XC40
Superblij met mijn nieuwe Volvo XC40! 🚗
Aangekomen in de showroom namen ze ook echt de tijd voor je om een goed en eerlijk advies te geven over de auto waarin we geïntreseerd waren.
Na de gemaakte proefrit proefrit zijn we het samen eens geworden over de prijs. Echt zeer fijne auto waar ik elke rit weer van geniet.
Absoluut een topaankoop!
Bedankt Roel!
Dikke aanrader!
Moet toch mijn mening kwijt na paar…
Moet toch mijn mening kwijt na paar maanden.Koop je auto hier niet!!
Roel dacht even de auto’s te verkopen van zijn ‘overleden vader’ als erfenis zeer slechte auto’s als je keek na het autobedrijf allemaal reacties van mensen oplichting.Heeft een heleboel mooie praatjes als verkoper uiteindelijk van afkoop afgezien aangezien niks klopt wat die zegt en auto is niet goed. Uiteindelijk €450,- voor niks betaald bedoeld als afkoopsom zogenaamd. Kan je een tip meegeven je kan beter een goeie naam hebben dan gedragen als geldwolf dan komen de klanten van zelf naar je toe….
Voor de rest mensen gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!!!! Kijk goed uit waar je auto koopt bij dit bedrijf zeker niet..
⭐️ 1 ster
⭐️ 1 ster – absoluut geen aanrader
Wat een slechte ervaring met deze autoverkoper. In het begin lijkt alles prima, maar zodra er iets speelt of vragen zijn, verandert de houding compleet. Service en verantwoordelijkheid zijn dan ver te zoeken.
Communicatie was frustrerend en afspraken werden niet serieus genomen. In plaats van mee te denken met de klant, werd het vooral moeilijk gemaakt.
Het voelt helaas alsof de service stopt zodra de auto verkocht is.
Een auto kopen hoort een prettige en betrouwbare ervaring te zijn, maar dat was dit absoluut niet. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier een auto koopt.
In april 2025 een auto gekocht bij…
In april 2025 een auto gekocht bij roel. Mooie praatjes had meneer toen, alles kon en zou geregeld kunnen worden.
Na een proefrit en nog meer mooie praatjes toch maar de knoop doorgehakt en de auto gekocht.
Na een week konden we de auto ophalen.
Daar aan gekomen om de auto op te halen, stond de auto met een mooie strik er omheen maar dat was ook het enige positieve.
Na 3 weken rijden begon de ellende maar meneer "de babbellaar" was nergens meer voor te benaderen.
Na vele telefoontjes en mailtjes konden we de wagen brengen voor reparatie.
"De auto rijdt weer perfect" zei die, maar het mocht nie baten.
De wagen is er in 8 maanden 5 keer geweest zonder dat ze er iets aan deden.
Vandaag zijn we eindelijk verlost van "bananensplit" de auto is ingeleverd en we hebben bij een top bedrijf een andere aangeschaft.
Ons zie je er NOOIT meer terug.
Soms heb je zo'n ervaring dat gewoon…
Soms heb je zo'n ervaring dat gewoon alles klopt, dat had ik bij aanschaf van mijn nieuwe auto. Zo fijn! Echt een aanrader!
Wat een geweldig bedrijf !
HJM Wijlaar
Afgelopen december mijn nieuwe auto tot volle tevredenheid opgehaald bij Autoroels.
Goede afspraken gemaakt zodat bij aflevering alle vloeistoffen en dergelijke waren gevuld of ververst.
Voor onze volgende auto hoop ik weer zaken te kunnen bij Autoroels.
Super tevreden vandaag een nieuwe auto…
Super tevreden vandaag een nieuwe auto aangeschaft bij Roel Zeer tevreden met de service en professionaliteit bedankt voor het vertrouwen en we gaan er fijn van genieten
Een vertrouwd adres voor een nieuwe of andere auto
Altijd vriendelijk en met goed advies.
De volgende auto gaat zeker bij dit bedrijf gekocht worden.
Koop hier je auto niet
Advies aan iedereen koop hier geen auto. Eigenaar lijkt bij aankoop uiterst vriendelijk en betrouwbaar maar is daarbij niet eerlijk. Bij problemen heeft hij ook ineens geheugen problemen. Liegen is voor de eigenaar van het bedrijf geen probleem. De klant staat niet hoog in het vaandel. Maar snel geld verdienen wel. Is niet bereid om tot enige oplossing te komen. Wordt dan zelfs uiterst onvriendelijk. Advies koop hier je auto niet. Het brengt je uiteindelijk in de problemen voeg of laat.