Autospecialisten Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu en fantastisk oplevelse hos Emil 👍💪🏼 som altid, grundig, professionel og yderst fair med prisen og god tid til kunden. Tænker 5 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ikke helt er nok. Kan i den grad anbefal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik lavet en indvendig rengøring af min bil, som var pænt snavset pga. børnebørn, haveaffald og almindeligt støv. Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg 1½ efter aflevering kunne hente en funklende... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage

Geschreven door het bedrijf

Autospecialisten er dit lokale autoværksted i Sønderborg. Vi går aldrig på kompromis, og du kan altid forvente gennemsigtighed, høj kvalitet og go’ service. Med top moderne udstyr, høj ekspertise og nyeste viden, er din bil i trygge hænder hos os.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjælden man møder et så smilende…

Sjælden man møder et så smilende værksted der samtidig udstråler en professionalisme man skal lede længe efter at finde. Emil med sit hold går den ekstra meter der skal til for at få tingene løst. Intet mindre end fantastisk 👏👏👏

13 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fuld service og rep af høj kvalitet

Jeg havde min Fisker Ocean til el-bil-service incl AirCon og især rep. og udskiftning af dele som er blevet kendte for FO. Jeg fik en ny bil tilbage og har ingen problemer haft med den siden.
Fantastisk service i højeste kvalitet fra en meget dedikeret specialist - og så bliver der leveret hvad der er aftalt og kun det skal skal der betales for.

22 april 2026

Hej
Kan klart anbefale Autospecialisten. Super service faglighed og pris i top.
Her ved man at man at de har styr på det.

13 mei 2026

5 stjerne herfra

5 stjerne herfra, utrolig kompetent, høj service og bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi med min Fisker 💪😉

Vi ses Emil

27 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Autospecialisten og vil klart anbefale dem til andre.

Min Tesla Model 3 begyndte at lave en del støj, og jeg var selv overbevist om, at hjullejet skulle skiftes. Men i stedet for bare at gøre, som jeg bad om, foreslog Emil, at vi først prøvede en anden løsning for at se, om det kunne afhjælpe problemet.

Det viste sig at være helt rigtigt – problemet blev løst, og jeg sparede samtidig omkring 2.000 kr. Det sætter jeg virkelig pris på, da det viser ærlig rådgivning og faglighed.

Jeg kommer helt sikkert igen næste gang, bilen skal til mekaniker.

8 april 2026

Super kompetent service!

Jeg har været forbi Emil et par gange med vores Fisker Oceans… alle gange er jeg blevet mødt med et smil og et højt niveau af kundeservice. Læg dertil, at Emil er den bedste til at servicere Fisker Oceans i Danmark, så kan det ikke være andet end en 5-stjerners anmeldelse.

16 april 2026

Skoda enyaq80 2023

Service af Skoda enyaq80 2023

Jeg skulle have min bil tjekket igennem inden vi kørte på ferie, så det var hele pakken.
Lige fra bremser tjek, batteriets strand og sundhed, div sliddele

Emil er en fair mekaniker, der siger tingene som de er, og så er han skarp på priserne👌🏼

Han får helt klart mine varmeste anbefalinger. Og vi kommer helt sikkert igen

Mvh
Kim Jensen

30 april 2026

Super god service

Super god service, om det så er elbil eller som jeg med en diesel hakker, servicen er i top, stedet man gerne kommer igen når noget går i stykker

21 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk med en som kender bilfabrikanten

Kan på det varmeste anbefale Emil, hvis du skal have repareret din elbil. Min er en Fisker, og det gør det ærligt talt lidt mere besværligt end normalt, fordi der hverken findes en service manual, eller nogen på fabrikken man kan kontakte og få hjælp fra. Alligevel har Emil fundet løsninger hver gang.

De få problemer jeg har haft, er blevet håndteret hurtigt og professionelt, og resultatet har hver gang været til højeste tilfredshed. Man mærker tydeligt, at han ved hvad han laver, og at han går op i at få tingene gjort ordentligt. Jeg ville uden tøven bruge Emil igen og kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

29 januari 2026

Kære Henrik!
Mange tak, for de meget flotte ord. De varmer på en kold vinterdag.
Og tak for support og støtte.
Mvh Emil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og professionel service til fair pris

Jeg havde min Ford Mustang på værksted hos Emil – Autospecialisten og fik en rigtig god oplevelse. Fejlfinding og reparation af den mekaniske håndbremse blev klaret hurtigt og professionelt, og som en ekstra bonus var prisen meget fair.

9 februari 2026

Hej Sune.
Jeg er rigtig glad for din fine anmeldelse - tusind tak.
Mvh. Emil

Super oplevelse

Emil har haft min Fisker til service og foretaget diverse forbedringer af bilen. Emil var både behagelig og kompetent - dejligt med en, der har så specialiseret viden om Fisker og som ikke mindst er passioneret omkring det, han laver og ikke afleverer noget førend det hele spiller. Jeg ville ikke tøve med at køre min bil til Autospecialisten igen.

28 januari 2026

Hej Jesper.
Tusind tak, for de utroligt pæne ord - De varmer!
Tak for besøget og på gensyn.

Kvalitet, professionalisme og kundeservice

Emil brugte een dag med min Fisker Ocean. Alt blev ordnet til stor tilfredshed. Kvalitet, professionalisme og kundeservice i top

29 januari 2026

Kære Finn.
Tusind tak for stjernerne og den fine kommentar.
Det betyder alt!