1. Autoverhuur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

autoVLIETMAN te Goes is een universeel Bovag autobedrijf waar u ruime keuze heeft uit nette en voor u geselecteerde occasions

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Misleiding en opzettelijk achterhouden van informatie

De klacht
LS, graag delen wij onze ervaring van misleiding en opzettelijk achterhouden van informatie van Auto Vlietman te Goes.
Na een jaar research hebben wij op 17 juni 2020 een e-golf aangeschaft bij Auto Vlietman te Goes. Dit in verband met aanschaf van zonnepanelen en invoering van overheidssubsidie voor elektrische auto's.
De e-golf met beoogde bouwjaar 2017 met een specifiek accupakket ivm actieradius is hetgeen waar wij gefocussed waren. Auto Vlietman had in zijn advertentie op hun eigen website en andere autowebsites de desbetreffende e-golf geadverteerd met bouwjaar 2017. Tijdens een bezoek hebben wij gesproken over de bouwjaar en accupakket. De verkoper, heer Elzevier, heeft geconfirmeerd dat de e-golf een bouwjaar heeft van 2017 en bijbehorend accupakket. We hebben aangegeven dat de actieradius heel belangrijk is ivm bereik van Voorhout naar ouders in Groningen. Wij zijn er gevoegelijk vanuit gegaan dat de auto standaard een snellader aan boord zou hebben omdat dit nodig zou zijn voor de reis naar Groningen.
Na de aanschaf ben ik vanuit Goes naar Voorhout (ZH) gereden. Echter was de auto opgeladen tot 120 km, maar dat zou geen probleem ivm snellaadfunctie. Bij een snelleder aangekomen (om 9 uur s'avonds) en nog 8 km in de accu kwam ik tot de conclusie dat de e-golf geen snelader aan boord heeft. Na 3 uur langzaam laden kon ik verder. Na verder onderzoek bleek dat de e-golf uit 2016 komt met bijbehorend accupakket en actieradius van 130 km ipv een actieradius van 260km. Helaas kom ik tot de conclusie dat wij opzettelijk niet goed geïnformeerd en misleid zijn. Hopelijk helpt ons verhaal u bij een eventuele aanschaf van een auto bij Auto Vlietman te Goes.
De oplossing
In een telefoongesprek met de desbetreffende autoverkoper zouden wij kunnen kiezen de auto in te ruilen voor een andere EV. Echter wil Auto Vlietman de e-golf tegen een lagere bedrag de e-golf inruilen. Dit is niet acceptabel voor ons en kiezen wij onze eigen weg hierin.

2 juli 2020

Is dit jouw bedrijf?