Heel prettig autobedrijf waar je gemakkelijk een afspraak en proefrit kunt maken. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en vooral Rick is een fijne verkoper waar je veel aan hebt. Vriendelijk, eerlij... Toon meer
Ik heb een week lang contact gehad met dit bedrijf over de mogelijke aankoop van een tweedehands auto, maar de ervaring was helaas teleurstellend. Er werd traag en vaak onvolledig gereageerd op... Toon meer
De schokdemper werd vervangen binnen de garantie. Het probleem hebben ze ook laten zien toen de auto op de brug stond. Daarnaast bleek dat het even wat langer duurde en werd er nog een leenauto gerege... Toon meer
Ons familiebedrijf bestaat al vanaf de oprichting in 1985 door onze ouders Wout en Geesje. Wout Zieleman begon als Ford Dealer. In 1997 kwam er bouwgrond vrij en met de verhuizing naar het nieuwe pand 500 meter verderop aan de Burgemeester Backxlaan werd dit specialist in Ford en jong gebruikte auto's. Met een voorraad van 40 auto's was er keuze genoeg, klanten kwamen kijken en kozen een auto die aan hun wensen voldeed. Sinds 2010 is de nieuwe generatie aangetreden met Wilko en André. Wilko is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van de occasions en André is verantwoordelijk voor de werkplaats. in 2015 en in 2016 zijn de parkeerplaatsen voor de occasions samen met de werkplaats uitgebreid Na goed overleg besloten de broers uit elkaar te gaan en runt Wilko Zieleman samen met Mirjam het bedrijf. Met de opkomst van elektrische auto’s speelt het bedrijf hier actief op in en heeft het veel elektrische modellen op voorraad. Inmiddels is de voorraad uitgegroeid tot 300 auto’s, en zijn de jaarlijkse verkoopaantallen meer dan 2.000 voertuigen. Met vriendelijke groet, Wilko & Mirjam Zieleman
Burgemeester Backxlaan, 7711 AL, Nieuwleusen, Nederland
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
De schokdemper werd vervangen binnen de garantie. Het probleem hebben ze ook laten zien toen de auto op de brug stond. Daarnaast bleek dat het even wat langer duurde en werd er nog een leenauto geregeld.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Vriendelijk, eerlijk en geeft openheid van zaken en komt betrouwbaar over en is dat ook. Dat wat je afspreekt wordt nagekomen. Wat ik vooral prettig vond overkomen was dat hij het fijn vindt om je een goede auto te verkopen en zo af te leveren dat je er blij mee bent. Een goede en fijne ervaring!

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Zeer goed geholpen door een kundige verkoper

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Luisterend oor en nakomen van de afspraken . Uitleggen wat het probleem was en niet opgelost? Terugkomen gaan we weer kijken.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Er werd traag en vaak onvolledig gereageerd op mijn vragen. Pas na meerdere pogingen kreeg ik enigszins duidelijkheid. Uiteindelijk kon ik telefonisch spreken over de prijs en staat van de auto, waarbij bleek dat deze wordt aangeboden met banden die aan vervanging toe zijn (ca. 2,5 mm profiel) en dat de onderhoudsbeurt al uitgevoerd had moeten worden.
Er werd toegezegd dat ik zou worden teruggebeld na intern overleg, maar daarna heb ik niets meer vernomen.
Dit wekt bij mij weinig vertrouwen. Als de communicatie en opvolging al zo verlopen vóór aankoop, vraag ik me af hoe dit zou gaan in het geval van service of garantie achteraf.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Snel een afspraak kunnen inplannen. Tijdens de afspraak werd er duidelijk gecommuniceerd over de werkzaamheden en de kosten.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Het advies en de hulp waren geweldig :)
ik weet absoluut niets van auto's en de medewerker was super behulpzaam en geduldig
credits to Oscar

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Recent een auto gekocht. Afspraak voor de proefrit was snel gemaakt. Bij binnenkomst snel geholpen. Na de proefrit goed, fijn en duidelijk gesprek gesprek gehad met verkoper Rick. Liepen met een goed gevoel naar buiten en een fijne auto gekocht.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Er werdt een olie lek geconstateerd netjes opgelost door het autobedrijf Mvg Willem Doeser

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Ruime keus aan auto's (occasions). Goed en eerlijk advies over welke auto beste bij mij past: ik had iets gezien op de website maar kwam uiteindelijk met een ander, iets goedkoper, model thuis.
Ook snelle reactie op mijn vraag via deze algemene autoverkoopwebsite.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Super blij met onze Polestar 2.
Daarnaast ook goed geholpen door Rick Kuipers. Ook met de inruil van onze oude auto een keurig bod ontvangen.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Ik werd direct geholpen ook al was ik geen klant. Super service.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Had een auto daar gekocht waar in eerste instantie niks mis mee was ( dacht ik ) maar na de koop begonnen er problemen te ontstaan… Gelukkig hadden ze mij 3 maand garantie gegeven op de motor en versnellingsbak! Ik contact gezocht en geen probleem, breng hem naar… Lang verhaal kort, na herstel nog niet ok dus nog verder gezocht en toen bleek er een probleem in de versnellingsbak ( 1.4 tsi DSG ) kosten €2000 dus contact vanuit hun dat ze het wel konden doen maar de ervaring leert hun dat er over een tijd er meer probleem zouden ontstaan… Voorstel, volledig aankoopbedrag terug. Heel netjes van hun!
Om deze reden zou ik er zo weer een auto kopen!!!

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Alle medewerking gekregen bij de aankoop van onze Ioniq 5, goede prijs en goede wil om met kleine problemen mee te denken. Snelle service en accurate aflevering. Een aanrader!

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Tot nu toe goed bedrijf,wel wat onrustig tijdens het kopen an een auto, dit komt door de drukte daar en je zit gewoon in de showroom..

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Super geholpen met een betrouwbare auto, kreeg er nieuwe apk op en ben zeer tevreden!

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Goede service, duidelijke communicatie, denken mee met de klant.

Antwoord van Autobedrijf Zieleman
Keurig en snel geholpen zonder een afspraak te maken.
Kosteloos leenauto meegekregen terwijl ik er nog nooit eerder geweest was.
Zelfde dag was auto al gemaakt i.p.v. volgende dag.
Al met al een prima ervaring! Hartelijk bedankt!