Aveny - Smykker & Ure Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med at skulle købe vielsesringe, har min forlovede og jeg haft en ekstraordinær god oplevelse med at handle hos Aveny i RC:). Personalet var meget hjælpsomme og tålmodige med os:). De f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aveny, Rødovre - det er helt sikkert den skønneste service ever. Vi talte mest med Christina, men alle, uden undtagelse bidrog til en skøn oplevelse - et unikt højt serviceniveau, smilende og smittend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overraskende god service i form af gaveæske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemført når man bestiller gaver online. Der var li... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Køber stort set altid mit guld i aveny Rødovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var på Nørrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel
  2. Sieraden reparatieservice
  3. Horlogereparatieservice
  4. Horlogerie

Geschreven door het bedrijf

Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i Storkøbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Aveny Ishøj

Aveny Ishøj

Jeg har aldrig i alle mine år som kunde hos Aveny oplevet så ringe en service som i denne butik. Jeg er aldrig blevet mødt med så dårlig energi fra jeg trådte ind i butikken, og sure medarbejdere der taler ubehøvlet og fejlinformere om deres produkter.

19 februari 2024

Kære E Y

Tak for du rækker ud til os :-)

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Vi er rigtig interesseret i at høre mere om situationen så du må meget gerne sende en mail til vores kundeservice info@aveny.dk så vi kan finde en løsning sammen :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service i City2

Dårlig service i City2
Jeg var i dag i Aveny i City2 for at bytte et par øreringe, som jeg havde fået i gave 3 dage forinden. Ekspedienten starter med at beskylde mig for at have brugt dem, da de var matte. Jeg har blot prøvet dem, jeg fik da "lov" til at finde noget andet. Hun hjælper mig ikke og forsvinder ude bagved. Jeg siger til sidst at jeg har fundet noget andet og så kommer en anden ekspedient ud. Hun kan åbenbart ikke hjælpe, og jeg skal vente på at den første havde pudset øreringene. Jeg står med min datter, som bliver utålmodig og til sidst kommer ekspedienten ud og jeg skynder mig at peje på ringen og sige en størrelse. Ingen hjælp, ingen rådgivning og intet smil! Mega dårlig service og vi kommer i hvert fald ikke tilbage.

18 februari 2024

Kære Sabrina

Tak fordi du rækker ud til os!

Vi er utrolig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores forretninger. Du må meget gerne sende en mail til vores kundeservice info@aveny.dk, så vi sammen kan finde en løsning :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag

Imødekommende og professionel personale

Har bestilt vurdering af egne smykker, noget gik galt i kommunikationen. Jeg er blevet advaret at det ville tage lidt tid for vi gik ind i juletiden, så fair nok. Men det tog alligevel længere tid end forventet samt der var uenighed om aftalt pris.
Ekspedienten har fundet en løsning som virkede tilfredsstillende på alle parter. Det sætter jeg stor pris på. Der kan ske fejl og ting kan gå galt, men når man er klar på at finde en løsning, så er jeg glad som en kunde 😊
Selve arbejdet udført grundigt med efterfølgende grundig afstemning af indleverede smykker. Ekspedienten tod god tid for at sikre at alt var som det skulle, selvom jeg var inde dagen før Valentins dag og der var mange kunder i butikken.

13 februari 2024

Kære Jelena,

Tusind tak for din feedback og dine fine ord! Dem sætter vi meget stor pris på! Jeg er glad for at høre, at I fandt en god løsning sammen :-)

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Emilie, Aveny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fejl fra Avenys side blev lynhurtigt…

En fejl fra Avenys side blev lynhurtigt behandlet og min rigtige vare blev snd ekspres.
Samtidig en meget fin betjening pr tlf ved opringning til Aveny

26 januari 2024

Hej Anette

Mange tak for dine søde ord! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse.

Du må have en rigtig dejlig dag :-)

Har aldrig oplevet noget lignende

Har aldrig oplevet noget lignende
Gik i Aveny for at bytte en ring min datter havde fået i fødselsdagsgave, ekspedienten starter med at kigge ringen godt igennem med en lup, forklarer hende at den ikke er blevet brugt, da den er for stor til min datter. Følte mig virkelig utilpas i butikken, og kigger ned på som om man var ved at gøre noget kriminelt, skulle egentlig bare returnere en ring min datter havde fået i gave.
Hun kigger så på kvitteringen og ringen og siger et øjeblik, og går ud bagved i baglokalet og er væk lang tid. Jeg står undrende ude i butikken, mens flere af ekspedienterne går ind og ud fra baglokalet uden af sige noget. Jeg spørger om der er noget galt, men ingen siger noget.
En anden ekspedient kommer så ud og siger at der går lige et øjeblik hvorefter “min” ekspedient kommer ud og siger at kvitteringen ikke stemmer overens med varen. Jeg siger jamen så må hun spørge hende der har solgt varen og at det ikke kan være mit problem.
Man lader da ikke en kunde stå ude i butikken uvidende om hvad der foregår ude i deres baglokale og at man føler sig mistænkt for snyd og deres arrogante måde at være på og kigge på en på!
De skulle måske tage et kig på sig selv i spejlet inden de giver de blik til kunderne!!!!
Uprofessionel personale, lægger aldrig en krone hos dem og siger det til alle i min omgangskreds.

14 december 2023

Hej,

Vi er utroligt kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores forretninger! Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi ville blive rigtig glade, hvis du vil uddybe din oplevelse, så vi kan finde en løsning :-) Du må meget gerne henvende dig til os på info@aveny.dk.

Aveny, Emilie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en fornøjelse at handle hos jer

Altid en fornøjelse at handle hos jer. Varerne er altid i orden og prisen acceptabel...
Jeg har handlet og vil foresatte handle hos jer, og anbefaler gerne andre at gøre det samme..
Mvh Kirsten

6 februari 2024

Hej Kirsten,

Vi er så glade for din anmeldelse og glade for du er tilfreds med at handle hos os :-)

Vi håber du får en fantastisk dag!

Super god service

Super god service. Hurtige svar på mine mange spørgsmål. Meget trygt.
Produktet lever til fulde op til mine forventninger.

29 januari 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for dine fine ord! Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse og at du er tilfreds med dit køb! Rigtig dejlig dag til dig :-)

Aveny, Emilie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering,kunne ikke bruge…

Hurtig levering,kunne ikke bruge varen,sendte retur, og igen hurtig retursvar

25 januari 2024

Kære Anne,

Hvor er vi glade for din dejlige besked - den betyder meget for os og vi er glade for vi lever op til dine forventninger :-)

Vi håber du får en dejlig dag!

Altid venlig betjening

Altid venlig betjening , gode råd pg altid tilbud på rep inden arb påbegyndes 👍
Mvh
Kunde gennem mange år
Hanne

26 januari 2024

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for at læse :-)

Håber du får en dejlig dag :-)

Mange hilsner,

Ringe service

Jeg kontaktede kundeservice over mail og jeg fik absolut intet svar. Jeg må bare konstatere, at et firma med så ringe en service ikke er et sted jeg skal handle. Der er heldigvis nok guld og sølv forretninger i danmark.

22 januari 2024

Hej Charlotte

Mange tak for at du rækker ud til os. Jeg tror desværre, der er tale om en misforståelse.

Vi kan se, at din henvendelse er blevet besvaret, og vi beklager rigtig meget, hvis den ikke er kommet frem. Eventuelt kan den være havnet i uønskede mails.

Du må meget gerne sende en mail til vores kundeservice igen, så vi sammen kan få rettet op på misforståelsen.

Vi ønsker dig en dejlig dag! :)

Super 🌟🌟🌟🌟🌟

Super flotte smykker.Og til priser så alle kan være med.Nem hjemmeside og hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

23 januari 2024

Hej Dorte

Mange tak for at dele din gode oplevelse med Aveny. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for dine varer!

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag! :-)

Mange hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået den mest fantastiske service…

Har fået den mest fantastiske service af Stina i butikken i Ishøj Bycenter. Jeg havde fået et smukt armbånd i julegave af min datter, hendes mand og mine to skønne børnebånd. Desværre holdt låsen ikke og gik op af sig selv hele tiden. Jeg kommer fra Vejle men skulle forbi Ishøj alligevel så tog det med derind. Blev mødt af den mest servicemindede ekspedient …. Stina gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe og endte med at tilbyde at sende et nyt armbånd til mig på min hjemadresse. Tak for dig Stina.

12 januari 2024

Hej Marianne

Mange tak for dine flotte ord og anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og er glad for produktet.

Vi sørger for at dine gode feedback kommer videre til Stina :-)

Rigtig god dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne ikke være behjælpelig med byt af…

Kunne ikke være behjælpelig med byt af smykke til penge

22 januari 2024

Kære Christian,

Mange tak for din henvendelse.

Vi forstår din frustration, men vi kan desværre ikke refundere køb foretaget på et forbrugsforeningskort til andre korttyper eller kontanter.

Hvor end vi gerne ville, har vi desværre ikke mulighed for dette, da der ved betaling med et forbrugsforeningskort, gives en rabat til indehaver af kortet, hvorfor beløbet skal returneres til dette betalingskort ved returnering.

Dette fremgår også i vores handelsbetingelser.

Som vi har været i dialog omkring, har du altid mulighed for at bytte til en anden vare eller få udstedt et tilgodebevis på købet.

Louise, Aveny

Hurtig modtagelse

Hurtig modtagelse
Og super flot ring

12 januari 2024

Hej Grethe,

Mange tak for dine flotte ord! Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse, og at du er glad for din vare!

Det betyder utrolig meget for os :)

HELT FANTASTISK KUNDESERVICE.

HELT FANTASTISK KUNDESERVICE.

Kunne jeg give 10 stjerner, så var det lige præcis det, Aveny i Rødovre Centret skulle have. Desværre ved jeg ikke, hvad navnet var, på hende, der ekspederede os. Men sød, det var hun!
Vi handler ofte hos Aveny og får altid en meget fin service. I dag var dog helt ekstraordinær:
Jeg har fra min mor arvet et fint Marguerit-sæt med halskæde, øreringe og broche. Jeg henvendte mig hos Aveny for at høre, om de kunne rette stængerne på ørestikkerne, der var blevet skæve, og om de også kunne rense smykkerne for mig. Vi havde en fin snak om smykkerne og hvad der var muligt, og så sagde ekspedienten "lige et øjeblik"......
Vi ventede kort tid og regnede med, at hun lige skulle undersøge pris m.m. for at rette øreringe ud og rense smykkerne, men da hun kom ud, havde hun ordnet det hele: Øreringene var rettet ud, og alle smykker skinnede som nye. Og da jeg spurgte, hvad det kostede, fik jeg at vide, at det skulle jeg ikke betale noget for. Jeg blev simpelthen SÅ glad og rørt. Smykkerne betyder meget for mig. Sikke en oplevelse. Den glemmer jeg aldrig. Stort TAK til Aveny, I er intet mindre end fantastiske.

20 januari 2024

Kære Karen,

Sikke en flot og dejlig besked du har sendt vores vej, den er vi så taknemmelig for :-)

Ude i butikkerne er de så dygtige, kompetente og forstående og denne historie du fortæller os, bekræfter det endnu en gang, tak :-)

Vi er glade for du er glad for smykkerne og håber du får en dejlig dag!

Rebecca, Aveny.

Altid god betjening

27 december 2023

Kære Zita,

Tusind tak for din pæne ord - det gør os rigtig glade at høre :-)

Rigtig god weekend!

Dårlig service

Har fået en gave, som skal byttes til kontanter. Går derned med byttebon og kan ikke få pengene retur, de skal bruge bon’en. Kommer med bon’en men kan stadig ikke få pengene retur, da de nu skal bruge det kort gaven er købt med. Men hvem har deres kort, så nu skal jeg have fat i dem jeg har fået gaven af og de skal bytte den for mig. Det er den værste service jeg længe har mødt, kommer aldrig til at købe en gave der og det gør de andre nok heller ikke. Fraråder alle at købe noget der, sålænge det er så besværligt, at få sine penge retur.

16 januari 2024

Kære Rikke,

Mange tak fordi du rækker ud til os.

Jeg tror desværre, at her er tale om en misforståelse, som vi meget gerne vil rette op på.

Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk med et billede af din kvittering, så vi sammen kan finde en fælles løsning :-)

Rigtig god aften.

Med venlig hilsen,

En Uforglemmelig Dag hos Aveny (Rødovre centrum): En Tak til Laura

Min forlovede og jeg besøgte Aveny i Rødovre Centrum for at udvælge vores forlovelsesringe. Da det var en milepæl i vores liv, var vi spændte og en smule nervøse, men heldigvis mødte vi Laura, en ekstraordinær medarbejder i butikken placeret overfor Sunset Boulevard. Dette besøg blev en uforglemmelig oplevelse takket være Lauras ekstraordinære service. Hun var ikke blot dygtig og hjælpsom, men også venlig, tålmodig og forståelsesfuld, hvilket gjorde hele processen til en ren fornøjelse. Vi vil altid huske denne dag med et smil og er dybt taknemmelige over for Laura for hendes tid og indsats. En virkelig dejlig oplevelse, og endnu engang, tak, Laura! :)

14 januari 2024

Kære Raja,

Tusind tak for din virkelig dejlige fortælling! Vi er så glade for, at I havde en uforglemmelig og mindeværdig oplevelse! Vi sørger for, at dele anmeldelsen med forretningen :-) Stort tillykke med forlovelsen!

Emilie, Aveny

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk .gode til at forstå vejlede…

Fantastisk .gode til at forstå vejlede og hurtige tak for jer _ varen var meget bedre end på billedet 100% tilfreds

2 januari 2024

Hej Kirsten

Tusind tak for dine flotte ord! Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse, og at du er glad for din vare!

Det betyder utrolig meget for os :)

Anbefales

Hurtig levering, varen opfylder alt på billedet, dog undres jeg over jeg ikke kunne vælge hente i butik

24 december 2023

Kære Birgitte,

Tusind tak fordi du har taget dig til at dele din oplevelse med os :-)

Vi er glade for, at du finder vores hjemmeside og billedere af varerne fine. Vi værdsætter idn feedback angående click and collect og vil tage dette med i vores overvejelser.

Rigtig god aften!