hvis man søker om å øke et lån med 10.000 kr så skal man ikke få et nyt låne tilbud på 20.000 kr det må være helt klart, hele AVIDA ER EN STOR FEIL GITT. Det er å lure folk i en felle gitt, hadde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg ble møtt av en serviceinnstilt person, og denne skulle legge inn forklaring på hvorfor min betaling kommer for sent denne gang. Men så opplever jeg dagen etter å bli oppringt fra noen som etters... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gjerne uttrykke min oppriktige takknemlighet til Avida for å gi så mange muligheter og fordeler til oss som kunder. Deres engasjement, tillit og gode tjenester gjør at flere av oss kan forbedr... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Avida erbjuder företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar.
Contactgegevens
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Må tilsynelatende ha avida appen for å kunne verifisere betalinger!!
Avida har skiftet kortutgiver som nå tilsynelatende tvinger folk til å laste ned deres app, jeg nekter å ha en spesifikk Avida app for å kunne bruke kredittkortet mitt, så da er de vel bare å si opp kundeforholdet med Avida!
Nöjd!
Varit otroligt nöjd med Avida ifrån början till återbetalt. Endast +++++ och rekommenderas!

Antwoord van Avida Finans AB
Parkeringsselskap har bedre kundeservice...
Og det sier en del...
Jeg var i kontakt med kundeservice for å etterlyse betalingsdetaljer for to transaksjoner til et parkeriungsselskap som har dobbeltfakturert meg. Etter flere eposter fre m og tilbake ba jeg Avida om kvitteringer for disse transaksjonene. Jeg ble lovet å få dem på e-post, ingenting dukket opp ila dagen eller dagen etter. Så tok jeg kontakt igjen og ble lovet en e-post med kvitteringer samme dag innen kl.16 (jeg snakket med dem ca kl.12), eller senest dagen etter. Nå har flere dager gått, fortsatt ingen e-post. Heldigvis har parkeringsselskapet klart å finne ut av problemet og informert meg på e-post. Så nå trenger jeg ikke disse kvitteringene lenger. Én stjerne. En ekstra stjerne fordi kundebehnadlerne jeg chattet med var hyggelige. Men ingen hjelp.
Ryddig og lett å forstå all informasjon

Totalt Kaos
Det er å lure folk i en felle gitt, hadde jeg ville låne 20.000 kr ville jeg jo søkt om det.
Og hvis en person er på opplæring som jeg vet, kan man ikke gå fra henne i det hele tatt før hun kan jobben sin gitt.
Tom Moilanen
Edullisin yhdistelylaina itselle.
Edullisin yhdistelylaina itselle.
Ehdot selkeät, 1kk annuiteetti lyhennys, voi lyhentää omaan tahtiinsa, mutta vähintäänkin sen mitä sovittu.

Antwoord van Avida Finans AB
De hör av sig vid problem
De hör av sig vid problem, med personliga samtal. Bättre ränta än de flesta andra.

Dere er fint bank
Dere er fint bank
Jeg liker avida bank
Takk for dere alle sammen

Antwoord van Avida Finans AB
Veldig fornøyd – rask og enkel prosess
Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Alt fungerte raskt og enkelt, og jeg fikk god oversikt i appen. Betalingene er fleksible og enkle å håndtere. Anbefales!

Antwoord van Avida Finans AB
Jeg ble møtt av en serviceinnstilt…
Men så opplever jeg dagen etter å bli oppringt fra noen som etterspør samme innbetaling. Jeg må da gi samme forklaring. Så blir jeg oppringt fra en automatisk oppringer. Dette synes jeg ikke er greit.
Men jeg synes det er helt greit, og det har jeg sagt til dem som ringer meg, at jeg blir oppringt og minnet på for sen betaling når jeg har glemt det.

Antwoord van Avida Finans AB
Veldig fornøyd med Avida og god…
Veldig fornøyd med Avida og god kundeservice og lett å søke om lån via Lendo. Anbefales.

Antwoord van Avida Finans AB
Den person som svarade på telefonen var…
Den person som svarade på telefonen var väldigt kunnig, hjälpsam och löste mitt problem direkt.
Tack för hjälpen.
Mvh. Marianna

Rekommenderar inte Avida
Rekommenderar inte Avida, fyrkantiga när det gäller betalning. De har förfallodag den 25 blir du sen får du ett straff på 150 kr plus ränta. Det var aldrig så med Santander, jag blev tvingad in i det här systemet, från Santander till detta-katastrof. Aldrig varit så stressad med att betala räkningar. Får jag möjlighet kommer jag att avsluta detta.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.