Avis Budget Group Reviews 311

1,3

1,3

Zeer slecht

Onbekend bedrag ingehouden van betaalde borg

Auto gehuurd in Kaapstad via Avis-Budget. Na thuiskomst bleek dat er € 116,- aan onbekende kosten is ingehouden van de betaalde borg (credit card).Na telefonisch contact doorverwezen naar kantoor in Kaapstad. Na diverse pogingen per mail tot op heden geen enkele reactie ontvangen wat de ingehouden kosten zijn. Zeer slechte service.

22 januari 2026

Huur hier nooit een autobij Avis budget…

Huur hier nooit een autobij Avis budget mallorca.
Deze mensen zijn pure oplichters.
We waren 8 min te vroeg weggereden en dat was geen probleem, auto op schades gecontroleerd fotos en filmpjes gemaakt, in ons contract stond 300 borg , aan de balie zei de mevrouw de borg is 200, een dag later zag ik een reservering van 450 op mn card staan,
Bij inlevering werd er een schade in onze schoenen geschoven, die op onze fotos stond maar volgens hun niet duidelijk genoeg om onze onschuld te bewijzen.
Eenmaal aangekomen op eindhoven kijk ik in mijn mail en op de creditcard en had ik een schadefactuur plus 1 extra dag autohuur voor die 8 extra minuten en was er plots een bedrag van 820 euro afgeschreven, je staat met je rug tegen de muur en kan er niets aan doen, echt pure oplichting.
nooit, nooit huren bij avis budget op mallorca.

17 augustus 2025

Oplichters 1e klas, huur hier nooit een auto!!

Wij hebben afgelopen april een auto gehuurd al bewust met extra verzekering, eenmaal op het parkeerdek aangekomen hebben wij foto's en video's gemaakt van de schade aan wielen en banden. Deze hebben we netjes gemaild, en doorgegeven. Nu zijn we halfweg juni, is inmiddels het schade bedrag afgeschreven terwijl wij meerdere keren aan tonen dat de schade al aanwezig was. (Tijdstip verhuur factuur en Tijdstip van de foto's zit 10 min tussen)

Er is niemand te bereiken en je wordt van kastje naar muur gestuurd! Inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld en de bank doet nu een onderzoek ..

huur hier nooit geen auto meer

26 april 2025

Oplichters en geldwolven

Boek hier geen huurauto.
Ze zijn alleen maar uit op geld. Vooraf betaald en bij de airport moesten we nog €24 euro per dag betalen omdat de bestuurder onder de 25 jaar oud is. Ze gaven ons een gloednieuwe auto mee met 1400km op de teller deze startte vervolgens niet meer. En ook de motorolie was op. Motorolie gekocht bijgevuld en hij deed het weer. Erna stopte hij weer, hebben we 3 uur moeten wachten op hulp. Taxi naar ons hotel en de volgende dag taxi van ons hotel naar de airport moeten betalen. Bij de airport een 2e auto gekregen hier zat al schade op. En deze schade proberen ze nu aan ons op te dragen. Gelukkig had ik fotos gemaakt dus hoefde we dit niet te betalen. En nu willen ze dat we voor de 1e auto die zij ons hebben meegegeven 670 euro gaan betalen. Terwijl bij het hoofdkantoor en telefonisch is ons al aangegeven dat we hiervoor niks hoeven te betalen. Boek dus nooit een huurauto hier!!!!

15 augustus 2023

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ik huurde een auto van 11u tot 23u. Dan als wij (ik en een vriendin) bij Avis aankomen, zeggen dat dat de winkel op 13u ging sluiten maar dat wij de auto mochten laten op de straat. Dit hebben wij gedaan maar achteraf nog een boete gekregen omdat wij de auto op de straat hebben gelaten!!! Verzonnen boete met verzonnen administratieve kosten erbij. Ik hoop dat andere mensen deze reviews op voorhand kunnen lezen, want dit hebben wij niet gedaan en helaas dit meegemaakt. Dieven!

3 augustus 2023

Zakelijk geen match

Uit de communicatie met de accountmanager krijg ik niet de indruk dat deze organisatie de bedrijfswagen wil verhuren. Meedenken voor een efficiënte werkwijze is schijnbaar teveel gevraagd. Niet geschikt.

5 augustus 2023

Oplichting!

Pas!! Oplichting!! Geen auto's huren bij dit bedrijf! Ze proberen bij je een extra verzekering af te dwingen en als je die niet afneemt heb je ineens 4 weken na ineveren van je huurauto schade.. Geen contact met het bedrijf mogelijk en reageren niet op jou als klant..

14 september 2022

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. De prijzen zijn niet transparant, er komen heel wat bijkomende kosten achteraf. Als je per toeval een boete krijgen je niet allen de boete in je bus, ze gaan nog eens +/- dezelfde bedrag innen via de credit card voor zogezegd "administratieve kosten". Dit geeft een fout beeld dat ze eigenlijk de boete hebben geïnd. Achteraf krijg je de boete met een vermeerdering van het bedrag ook al dacht je dat de boete al betaald was. Contacteren heeft geen zin, je geraakt nergens en je verliest tijd en geld (telefoonnummer van Avis is betalend).

26 december 2021

Geen enkele reactie…

Klantenservice reageert bij herhaling niet, telkens standaard antwoord-email, “antwoord duurt tussen 10 en 15 dagen”, ik wacht al sinds oktober 2021, onbereikbaar. Triest, helemaal als je met autoschade zit die Axa door onvermogen van Avis Budget niet wil uitkeren.. daar sta je dan als goedgelovige, goed verzekerde klant.. :(

16 december 2021

Dieven zijn het!

Dieven zijn het! 1000 euro inhouden van onze kredietkaart voor zogezegde schade. 5 km extra op hun foto’s als op onze, maar na dit krijg je hen op geen enkele manier te pakken! Ik heb bewijsmateriaal van alles! Van het tanken, het afleveren van de auto, de volledige binnen en buitenkant maar ze reageren gewoon niet! Zelfs niet op aangetekende brieven! Dit gaat naar de media!

8 december 2021

Klantenservice onbereikbaar

Klantenservice onbereikbaar, telefonisch 3 x 1 uur in de wacht gestaan.
Maar als je belt voor een reservering, direct iemand aan de lijn gekregen. Maar kon ons helaas niet door verbinden met collega, wel in de wachtrij zetten.
ze doen er alles aan om je te ontmoedigen om verder actie te ondernemen.
Ze schrijven een badrag van de creditcard af en vervalsen een handtekening bij goedkeuring klant.

Zint eer gij begint met Avis-budget.

29 oktober 2021

Bezint eer ge begint!

Hadden we de reviews maar gelezen voordat we bij dit bedrijf een auto huurden in Eindhoven. De prijs die werd gevraagd voor een verzekering betekende zowat een verdubbeling van de huurprijs. Daar heb ik vanaf gezien. We kregen een auto mee met meerdere geregistreerde schades. Omdat in verband met het Coronavirus de Spaanse grenzen gesloten werden moesten we op 17 maart de auto vervroegd inleveren. In deze vier dagen hebben we twee ritten gemaakt: van vliegveld Eindhoven naar ons logeeradres in Almelo en weer terug. De rest van de tijd heeft de auto geparkeerd gestaan op ons logeeradres. Het is onmogelijk dat er in deze periode schade is ontstaan. Vanwege de vroege vlucht moesten we de auto inleveren om 5.30 uur.
Meer dan een maand later kreeg ik een aangetekende brief uit Hongarije: er was een krasje ontdekt op de auto, kosten €170. De bewijsfoto's bevatten de datum en tijd: 17 maart, 10.47 uur. Ervan uitgaand dat de datum en tijd in de camera niet gemanipuleerd zijn, heeft de auto dus ruim 5 uur onbeheerd op het terrein gestaan. Het beroep bij Avis nam weer een maand in beslag. Zelfs voor de tijd na het inleveren van de sleutel bleek ik verantwoordelijk te zijn voor de auto. Gewoon betalen dus.
Daarmee wordt m.i. het verdienmodel van Avis Budget duidelijk. Als de klant een verdubbeling van de huurprijs middels een peperdure verzekering niet accepteert, zorgt het bedrijf wel dat het geld op een andere manier binnenkomt.
Let dus op als je, ondanks de reviews op Trustpilot, tóch met dit bedrijf in zee gaat. Check de auto grondig en zorg dat hij droog is (die van ons was nat van de regen. Een goede inspectie op kleine krasjes is dan onmogelijk.) Zorg daarna voor voldoende bewijsmateriaal omtrent de staat van de auto. En houd er rekening mee dat je zelfs na maanden met onverwachte kosten te maken kunt krijgen. Bezint eer ge begint!

28 mei 2020

Verborgen kosten, verzonnen boetes = pure geldwolven

Ik schrijf nooit maar echt nooit reviews... toch moet ik dit neerschrijven in de hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.

Samen met mijn beste vriendin ging ik een dagje genieten van het Comomeer, hiervoor huurden we een wagen bij dit verschrikkelijk bedrijf. We hadden de afspraak met de balie dat we de auto tussen 21-22u diezelfde dag terug moesten brengen. Om 21u30 kwamen we aan en waren we volgens de garage veel te laat en waren zij niet op de hoogte van die afspraak. Daar begonnen de eerste kosten al. Na bijna 1 jaar later ontvang ik nog boetes, extra kosten waarvan ik ABSOLUUT geen weet heb waarom die in mijn richting blijven komen. De instanties op de brieven kan ik niet contacteren want guess what de telefoonnummers en e-mailadressen kan je niet bereiken of kloppen niet... Die ene dag Como was prachtig maar de aanpak van Avis en hun vreselijk drang naar geld en dit af te pakken van onschuldige klanten heeft die mooie dag doen eindigen in mineur. Doe jezelf een plezier en betaal desnoods wat meer maar ga NIET naar dit bedrijf.

25 april 2020

Malaga airport

Malaga airport , Aangekomen bij de balie van AVIS/Budget . Wagen die op de voorpagina stond hadden ze totaal niet in hun gamma , puur bedrog dus .Hoewel ze goed weten dat elke verzekering op voorhand was genomen en betaaldt overlopen ze toch alle verzekeringen en proberen ze u deze dubbel aan te smeren .Toen dit niet lukte kreeg ik de vraag of ik met een automatiek kon rijden ,ik antwoordde "ja in kan met alle wagens rijden " dat is dan 140 euro meer omdat het dan een ander wagen is . Dat weigerde ik ook natuurlijk .Omdat wij betaalden met de kaart van mijn vrouw en ik de bestuurder was moesten wij 74 euro bij betalen . Ik zegde laat mijn vrouw dan rijden , simpel . Nee dat kon niet dan moest ze de wagen annuleren en dan zouden wij een deel van het bedrag verliezen .Ik maakte dan de opmerking dat ik de bestuurder kon opgeven en de betaling maken met de kaart van mijn vrouw , dat dit op dat moment geen probleem was .Het staat in de algemene voorwaarden ik stuur direct deze direct nog eens door , in het Spaans .AVIS/Buget nooit meer . Afpersing en bedrog .1 ster is nog te veel .

29 oktober 2019

Belazerd gevoel aan overgehouden!

Nog nooit zo belazerd gevoel aan een autohuur over gehouden als een week of twee geleden bij AVIS/Budget in Malaga. We hadden een standaard auto gehuurd via CardelMar (met volledige dekking) bij Budget op Malaga airport. We kregen een mooie upgrade naar een DS7 en het was een prima auto voor de 6 dagen dat we er waren. Bij inlevering van de auto kwam er, zelfs na mijn verzoek, niemand naar de auto kijken en alles was in orde zei men. De volgende dag werd al € 1.973,85 van mijn credit card afgeschreven en dat was voor schade aan de auto, die er naar onze mening echt niet op zat. Na bijna twee weken heen en weer gemaild te hebben, kreeg ik vandaag foto's van de schade en blijkt het gewoon poetsmiddel wat nog op het kunststof van de auto zat. Dat zat er inderdaad ook op toen we de auto huurde en heb ik ze naderhand nog op gewezen. Op het lakwerk is geen krasje te bekennen en op de velg zit een zwart plekje van asfalt of zoiets. Door de schade werd de luchthaventoeslag ook nog eens tien(!!) keer zo hoog. Ik heb ook aan CardelMar doorgegeven dat dit naar oplichting ruikt en het alles wegheeft van fraude. Nooit, maar dan ook nooit meer AVIS of Budget! Schandalig!

4 februari 2019
Toon reviews in alle talen. (311 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken