Ved second opinion i Rostock blev det konstateret efter der var taget et røntgenbillede, at der ikke var hul under broen, som fortalt af tandlægen i Danmark Broen blev sat fast igen. Derudover fik j... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fik en rigtig god vejledning og henvisning. Jeg kan klart anbefale at forsøge at indhente et tilbud igennem AvMinTand. Tak for hjælpen.
Jeg er netop blevet færdig med min behandling hos Madenta i Budapest. 2 implatater i overkæbe med knogleopbygning, 1 implatat i underkæbe, plus 3-ledet bro. Alt udført til min store tilfredshed, jeg e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Klarupvej 12 F, 9270, Klarup, Denemarken
- asger@avmintand.dk
- www.avmintand.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fik en rigtig god vejledning og…
Tak for hjælpen.
Effektiv og professionel behandling
Derudover fik jeg fixet et hak i fortand, tandrensning, trukket tand ud, tandens rod var kraftigt inficeret opstart af implantatbehandling i hullet efter tandudtrækning herefter røntgen kontrol. Den samlede pris var 6.875 kr.
Personalet var grundige og professionelle, og jeg har fået 2 tider til færdiggørelse af implantatet.
Faldt også for alt det flotte Av min…
Faldt også for alt det flotte Av min tand skriver om tandlæge i Alanya. Jeg fik kroner på alle mine tænder. I dag lider jeg med smerter. Kroner der ikke slutter tæt. De har lavet det som en stor bro. Og det gør man slet ikke . De knækket. Var hos Ertugrul Elvan i september, men han lytter ikke til hvad du siger. Han sagde at kronerne ikke fejler noget. Har fået rodbehandlet 4 tænder nu da jeg ikke har pengene til nye kroner. Hold jer langt væk det er roden til alt ondt. Jeg har fortrudt 1000 gange
AvMinTand.dk Riishøjsvej 8
AvMinTand.dk Riishøjsvej 8, 1th 9000 Aalborg
giver præcis og hurtig service med Tandlæge: Ertugrul Elvan i Alanya White Dental Clinic. Her får man reel råd og behandling. Man bliver hentet og afleveret præcis efter aftale. Kan anbefales.
Dr. Necip Albayrak - en fantastisk tandlæge
Dr. Necip Albayrak i Marmaris er en fantastisk tandlæge. Har brugt ham de sidste 15 år, og fået lavet kroner på de fleste af mine tænder. Det er altid problemfrit, og med en fantastisk service, fra man bliver afhentet på hotellet til man bliver afleveret igen. Han er rigtig god til tandlægeskræk, og får en til at slappe af. Fortæller altid, hvad han laver, og priserne super. Jeg bliver så ked af at læse, at man ikke hos alle tandlægerne får den bedste behandling, men jeg giver hermed Dr. Necip min allerbedste anbefaling.
Jeg har KUN godt at sige om min…
Jeg har KUN godt at sige om min oplevelse af AvMinTand i Ålborg . Jeg har benyttet dem for 13 år siden, hvor jeg blev anbefalet at tage med bus til Stettin og for nylig tog jeg kontakt til dem igen, dvs det er Hanne jeg har talt med begge gange, hvor hun kunne anbefale mig at køre til Rostock. Super dejlig oplevelse og jeg gør det GERNE igen☺️

Antwoord van AvMinTand ApS
Dårlig tandlæge besøg i Side Tyrkiet
Har været i behandling i Side Tyrkiet .
Dårlig undsøgelse af huller og div i tænder .
Kigger i munden uden brug af instrumenter.
Hvordan kan med øjekast se om der er huller og tandsten.
De er yderst upressionel.
De giver ingen regning.
Av min tand i Ålborg som booker tid svarer ikke på klagesag
Josefine fra AvMinTand
Josefine fra AvMinTand, KBH .en rigtig arrogant K*bipp* og den anden som jeg ikke fik navnet på, fordi forbindelsen røg, gik med det samme i forsvars attack mode, fordi de lød en smule ens.. og jeg troede hun var Josefine.
Hold jer langt væk fra det svindel firma, de rådgiver at man ikke skal tage til udlandet, men i stedet for betale i dyre domme til danske tandlæger som Godt Smil - Kolding/Viborg, som bare ripper dig for penge. Nej, det kunne ifølge dem ikke betale sig at få lavet sine tænder i Ungarn, selvom alle siger det er 60-70 % billigere, Tyskland er kun 30-40 % billigere...
Brug IKKE Thomas Jensen i Niebüll 🙏 Det…
Brug IKKE Thomas Jensen i Niebüll 🙏 Det kan blive et dyrt bekendtskab…
I skal ikke bruger Thomas Jensen har…
I skal ikke bruger Thomas Jensen har laver ikke tingene rigtig og når det er går et par dag så har man ondt i det han har lavet og han glemmer noget af en tand i min mund da han to en tand ud. Men kan ikke får et stykke papir på det man har fået lave ved dem. Så man kan søger ved Danmark. Jeg nu skal jeg finde en danske tandlæge der vel lave det han har lavet så der bliver gjort rigtigt og så det ikke gør ondt og at man kan spise igen ude at det gør ondt.
Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse, havde booket en tid hjemmefra, som efterfølgende blev bekræftet i en mail til mig, inden jeg rejste til Tyrkiet. Jeg skulle have fjernet en visdomstand i Side og en medarbejder fra klinikken skulle hente mig ved indgangen til vores hotel.
30 minutter efter den aftalte afhentningstid, havde ingen samlet mig op som aftalt, og jeg måtte få receptionen til at ringe til klinikken. Det viser sig, at der ikke var nogen tandlæge på klinikken den dag!?
Jeg ringer efterfølgende hjem til Danmark for at få fat i AvMinTand. Der var ingen hjælp at hente ved medarbejderen “N” som jeg talte med, og jeg var mildest talt chokeret over deres uprofessionelle tilgang!! Hun sagde blot, at de ikke kunne stå til ansvar for, at klinikken ikke havde givet besked på, at der ikke var nogen derinde den dag.
Jeg aner ikke om der på noget tidspunkt har været bestilt en tid til mig, men jeg ved at jeg ALDRIG (!!) vil bruge AvMinTand igen!
Som studerende ringer jeg til dem i håb…
Som studerende ringer jeg til dem i håb om akut hjælp. Istedet bliver jeg snakket uhøffeligt til og Blir afvist.
Markedsføringen fejler ingenting men…
Markedsføringen fejler ingenting men virkeligheden er andet. der er intet hjælp og hente rent økonomisk og de er dyre end mange andre kliniker.
Svindel kun med formål at trække penge ud af folk.
Ellers godt koncept. Jeg fik lavet en dobbelt krone i 2019 af Ertugrul Elvan i Tyrkiet. Jeg valgte tandlægen via Avmintand hjemmeside, tandlægen havde kun positive anmeldelser, det faldt jeg desværre for! . Dobbeltkronen holdt ikke engang et år. Samme mønstre kan læses ved andres oplevelser her på trustpilot. Tandlægen er åbenbart noget af en klamphugger. Efterfølgende har jeg konstateret at alle dårlige anmeldelser af tandlægen bliver sorteret væk fra Avmintand hjemmeside (jeg tvivler på at dette er lovligt). Det kan i princippet være mange hundrede dårlige anmeldelser som på denne måde er sorteeret væk. Priserne på Avmintands hjemmeside holder desværre heller ikke, når du er rejst derned så kommer der desværre en masse ekstraomkostninger ligesom jeg blot fik oplyst, at det var gamle priser som desværre ikke var blevet opdateret. Prisen endte derfor på stort set samme niveau som min egen tandlægen i Dk havde givet tilbud på. Hold Jer væk. Det er baseret på svindel og vildledning.
Det har ikke være sjovt
Efter at havet fået lavet 8 stk. implanter 4 foroven og 4 forneden og kom hjem glad med nye bisser i hele munden og var 89.000kr fattigere .efter et halvt år faldt stifterne ud så skulle jeg igen til Budapest have taget stifterne ud ,vente 4 mdr. igen afsted have nye stifter ind .nu ska jeg have lavet lavet det sidste ha skruet stifterne på og så komme hjem glad med bisserne rigtig på. Det har taget ca 21/2 år .har været der tre Extreme gange hvor jeg må tage fri fra arbejde betalt værelse haft mange smerter.men alligevel vilde kun give mig behandlingengratis men ikke selve de omkostninger det har haft for mig.skal afsted den10/7 og kommer hjem den 15. Håber virkeligt det så er slut og jeg ikke for mere bøvl .jeg tænker at høre forbrugs og en advokat om dette kan være rigtig det har kostet mig ca. 10.000kr Extra fordi de har kvaret sig.
Vh michael
Ekstrem dårlig behandling!
Jeg har fornyelig været til tandlæge hos Thomas Jensen i Nibøl, Tyskland.
Det har været en ekstrem dårlig, dyr og skuffende oplevelse.
Jeg konsulterede forinden Av Min Tand da det blandt andet omhandlede en forsikringssag. Her blev jeg oplyst at det havde tandlæge stor erfaring med, så ingen problemer!
I god tro kører jeg fra Sjælland og helt til Nibøl (heldagsrejse) og bliver først mødt med skepsis over om det nu er en skade og får samtidig at vide, at tandlæge ikke kan/vil udfylde skadesanmeldelse.
Efter tand er fræset væk, det er taget afstøbning og hætte er påsat kører jeg noget slukøret retur til Sjælland igen.
14 dage efter drager jeg igen den lange vej (heldagsrejse) til Nibøl, hvor jeg forinden har bedt Av Min Tand om at hjælpe med skadesanmeldelse som de har sagt de kan, men ingen ting sker.
Tandlæge påsætter krone med lidt besvær og efter endt behandling bliver jeg oplyst, at krone desværre ikke passer som den skal…. Rystet og lidt rund på gulvet må jeg igen kører hjem, denne gang med en krone som ikke passer og stadige uden en udfyldt skadesanmeldelse til min forsikring. Det skal dog siges at krone var uden beregning og at jeg kunne få lavet en ny mod betaling, hvis jeg ønskede dette, men hvad pokker kan jeg bruge det til, når et tandlægebesøg i Nibøl koster mig mindst 2x kr. 1500 i transport plus to arbejdsdage i tabt arbejdsfortjeneste.
Av Min Tand er efterfølgende blevet konfronteret med denne ekstreme dårlige behandling, men Asger Mønster Frydkjær som dialogen er overgået til, vil på ingen måde påtage sig noget ansvar for misinformation, tandlæges fejlbehandling eller indgå i dialog om kompensation.
Så nu står jeg med en krone der skal skiftes mod en væsentlig merudgift og uden mulighed for forsikringsdækning.
Hold jer langt væk fra Av Min Tand, de lader deres kunder i stikken og påtager sig ikke ansvar for deres rådgivning.
Erstatning eller kompensation opererer de åbenbart heller ikke med.
NUL STJERNER HER FRA!
Tandlæge Alanya tyrkiet
Har lige været en forgæves tur til tandlæge i Alanya formidlet af avmintand aftalen var fastlagt til at vare en uge inden afrejsen men ved ankomst til tandlægen sagde han at det der skulle laves ville tage mindst 14 dage til tre uger.Altså en total forgæves tur og iøvrigt var der som aftalt heller ingen der kunne tale dansk.
Efter hjemkomst skrev jeg om oplevelsen og fik en tilbagesvar fra avmintand at de beklagede men det var tandlægen der bestemte.
Mage til manglende behandling skal man lede længe efter.
PS. Det skal lige fortælles at alt hvad jeg skulle have lavet modtog jeg bekræftigelse fra avmintand på at det kunne klarest en uge.
0 stjerner herfra
0 stjerner herfra. Uhøflige og uvidende. De kunne ikke svare på et et meget simpelt spørgsmål. Hvad gør man, hvis der opstår et problem efter tandbehandling i udlandet. Kan man finde en tandlæge i Danmark, som er villig til at hjælpe. Nej, 0 stjerner. De er impotente i dette firma.
Siden man ikke kan skrive til jer gør…
Siden man ikke kan skrive til jer gør jeg det her. Syntes det er under ALT kritik at i skriver tandlægen i Sverige kan dansk og engelsk når intet af det var tilfældet for selve tandlægen, som sagde en masse på svensk som var uforståeligt.
Efter 20 år uden tandlægebesøg
Efter tandlægeskræk, og 20 år uden tandlægebesøg var det tid til et besøg. Ville prøve Polen men de var desværre lige taget hjem da jeg fik taget mig sammen til et besøg ved tandlægen. Avmintand foreslog mig at komme til kontrol ved en Ungarsk tandlæge i KBH.
Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Madenta klinikken Budapest er professionel og effektiv. Inden afgang fra Danmark havde jeg fået en pris og forklaring på hvad der skulle laves. Prisen holdt ikke, det blev billigere. Kan man tage til kontrol hver 14 dag, eller bliver det for meget. Kan kun anbefales..
Lees meer over geverifieerde reviews.