Helaas moest een artikel geruild worden. Maar na prettig en zorgvuldig telefonisch contact met zowel de winkel als de we shop is alles keurig en soepel opgeslost.
Met mijn dochter Lvb en autisme een fantastische verjaardagsfeestje gehad. Samen met vier vriendinnetjes fotolijstje versierd, foto gemaakt met schildpad lia en varaan Bob. Toen een avontuurlijke toch... Toon meer
Ik heb met Avonturia alleen maar positieve berichten! Zowel in de winkel (waar we soms komen) als wel van de webshop waar ik vaak bestel. Vooral veel papegaai kooien gekocht de laatste 2 jaar wel 4 of... Toon meer
Een geweldige winkel met kundig en betrokken personeel. Ben zelf een terrarium en aquarium liefhebber en maak zelden mee dat alle dieren zo goed verzorgd worden. Alles was gezond en gehouden bin... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De webshop van Avonturia de Vogelkelder, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.
Kerketuinenweg 3, 2544CV, Den Haag, Nederland
- 070 363 7272
- webshop@avonturia.nl
- www.avonturiashop.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Groot assortiment en snelle levering.
toegankelijke website
toegankelijke website, snelle levering fijne service
Snelle afhandeling!
Goede prijzen en supersnelle levering…
Goede prijzen en supersnelle levering van mijn kattenvoer.
Tevreden klant
Snelle levering, fijne site om te shoppen, veelzijdig aanbod.
Veel keuze
Geweldige keuze voor mijn vogels! Nette prijzen, snelle verzending zeer tevreden.
Altijd snelle levering
Altijd snelle levering, alles netjes verpakt. en kwaliteit... niks te klagen en zeer gebruiksvriendelijke website makkelijk te bestellen voor onze kromsnavels
Goed en snel en scherpe prijs!
fijne webwinkel
bestellingen worden snel en soms zelfs zeer snel verstuurd. Telefonisch goed bereikbaar en altijd zeer vriendelijk personeel.
Veel producten en uitstekende service.
Goeie service
Dikke 10!!!
Hardstikke goede webwinkel temeer daar hij verstuurd naar frankrijk. Dikke 10...
Super netjes binnen gehad
Bestellingen netjes compleet binnen gekrijgen
De meiden kunnen weer eten en slopen elke maand bestellen we met veel plezier
Eerste ei is een paar uur na levering…
Eerste ei is een paar uur na levering broedhuisje gelegd. Ik denk dat goedgekeurd is ;) Extra ster voor het opvulmateriaal dat avonturia bij haar pakketten gebruikt: gegarandeerd urenlang speelplezier.
Snel geleverd met een leuk extraatje.
Geweldige mooie en vele dierenspullen
Geweldige mooie en vele dierenspullen
Snel gelegerd
Winkel. Is ook superleuk
Top bedrijf
Makkelijk bestellen , snel in huis.
Klantenservice goed bereikbaar.
doos niet toegedaan en visvoer bakje kapot
de doos was volledig open (geen plakband of iets anders) en een dekseltje van het visvoer is kapot waardoor het niet sluit.

Antwoord van Avonturia Shop