Meget dårlig service! Jeg har hentet mine pakker i denne kiosk mange gange, men nu er det slut. Personalet er altid sure og uhøflige. De taler ikke dansk, men engelsk, hvilket er helt fint med mig – m... Toon meer
I gennem mine godt 40 år som maskinarbejder har jeg set mange firmaer. b2b-shop har et meget bredt og ret enormt sortiment inden for metal og plast fittings, trykluftfittings og slanger, forud... Toon meer
Jeg bestilte 2 Alfi termokander, men den enes indre var totalt knust ved modtagelsen. Jeg bad derfor om at få en ny tilsendt, men til trods for adskillige rykkere herfor, blev der ikke svaret h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ordre var 8 dage undervejs og da jeg ringer for at få en update ryger telefonen på voicemail indtil kl 14. Da jeg fik kontant var svaret at de ikke kunne høre telefonen ringede. Summa summarum hvis di... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Internet butik med alt i fittings & ventiler, samt tekniske artikler.
Vænget 2A, Kundby, 4520, Svinninge, Denemarken
- www.b2b-shop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Ingen problemer her.
Bestilte fra hjemmeside, varen ankom hurtigt og uden problemer. Ingen kommunikation, så kan ikke afgøre hvordan kundeservicen er hvis der afviges fra 'standard-forløbet' - klik, køb, få varen sendt - men mit kundeforhold foregik uden problemer overhovedet.
Virkelig dårlig service
Meget dårlig service
Ingen tilbagemelding på mails
Fik først en forkert vare
Herefter den rigtige men den var dog i stykker
Med ridse og et hul.
Vil ikke handle her igen primær pga. Den manglede tilbagemelding
Stort udvalg til gode priser
Købte en del kuglelejer inde ved ham til rigtig gode priser, selv på internationalt plan, dog havde han ikke dem alle hjemme men skrev til mig på min mail om jeg ville have dem han havde eller om jeg ville vente. vi havde et par mails frem og tilbage, samt en god telefon samtale. så alt i alt rigtig god service hvor man faktisk snakkede med ham selv som stod for det hele.
Ellers en stor mængde ting som os gør det selv folk kan købe uden at vi skal betale vanvittige summer for delene hos "autoriserede forhandlere"..
Helt enormt udvalg
I gennem mine godt 40 år som maskinarbejder har jeg set mange firmaer.
b2b-shop har et meget bredt og ret enormt sortiment inden for metal og plast fittings, trykluftfittings og slanger, foruden div. rustfri boltvare.
God og overskuelig hjemmeside, hvor varerne beskrives tydeligt.
Mvh. Finmekanisk værksted og udvikling
Birkevænget 14 4540 Fårevejle
Tlf. : 23437251
Henvendelse efter aftale
Peter T. Simonsen
intet svar
For nogle uger siden forespurgte jeg på et produkt via e-mail, men der bliver ikke svaret, mon de så sender varerne hvis man bestiller på shoppen ?
Super dårlig service
Vil ikke oplyse leveringstid og intet svar på Tlf. eller mail
God service - positiv mand.
Man kan sige meget om deres shop.
Jeg har aldrig set skyggen af problemer.
Jeg har bestilt filtre - haner - massere af rustfri fittings og nu 2 stk sorte 1 1/4 " kryds i sort.
Alle stumper har virket.
Manden er positiv og selvom man måske er lidt en pain in the arse med sine spørgsmål og sin stræben efter viden angående et produkt så svarer han høfligt tilbage og orienterer dig om et track and trace nummer.
For positiv service i røret og for produkter der lever op til prisen i 99% af sagerne.
Du får THUMPS up - AWSOME - Keep up the work.
Overskuelig hjemmeside
God og informativ hjemmeside, gode leveringstider.
Lidt langsom i optrækket da en af de dele jeg havde bestilt ikke var hjemme, men efter et opkald med venlig service, opgraderede han delen til rustfri (gratis) da den var hjemme og jeg havde hele ordren dagen efter.
Hurtig levering og til fin pris
Kuglehane og skruelåg hurtig leveret - alt som det skal være
Super butik
Fandt nemt og hurtigt alt hvad jeg søgte. Billige varer, billig fragt og lynhurtig levering!
Fin service
Fandt hvad jeg søgte og fik god service over telefon.
kanon service
bestilte lejer ved dem og der gik ikke mange dage så var de i postkassen.bedre kan det ikke blive
Sådan!
Købte en taphane til en palletank. Den kom 2 dage efter. Der er ikke så meget at sige. Sådan!
Jeg købte et par låg til palletanke. Der blev leveret for få af en vare, men b2b-shop løste i to omgange fejlen uden diskussion. Ethvert firma kan begå fejl, men viser i særdeleshed klassen i løsningen af problemerne. I anden omgang henvendte b2b-shop sig selv for at høre, om ikke de havde lavet en bøf, hvor mange andre firmaer havde afventet reklamation på reklamationen i håb om at slippe afsted med det. Det er service ud over det sædvanlige, og derfor en sjælden topkarakter herfra.
Eminent rådgivning
Sendte mail til b2b hvor jeg bad om tilbud på en del trykluftgrej. Blev ringet op af ejer Michael Hansen, som brugte den fornødne tid på at vejlede mig til nogle bedre løsninger. Vi endte op med en aftale om, at han sender mig et udvalg i en prøvepose - inden jeg bestiller nogen varer. FANTASTISK SERVICE
Super support
Har købt forskellige rustfaste fittings. Jeg havde bl.a bestilt 2 dele der var inkompatible og blev kontaktet af b2b-shop telefonisk. Jeg mailede et billede af min installation hvorefter jeg dagen efter modtog et billede af de fittings b2b shop ville foreslå. Det er da service!
Michael Nielsen
Mærkelig måde at køre forretning på!
Indehaveren er umulig at få kontakt til, både via telefon og mail.

Antwoord van B2b Shop
nye tider
efter en ny chance må de have ros. denne gang var der en kanon service og varene landede efter blot 2 dage. mange tak

Antwoord van B2b Shop
Lees meer over geverifieerde reviews.