Jeg har brugt Bådmægleren til at sælge min båd. Jeg valgte en mægler da jeg ikke selv havde tiden og overskuddet til at sende billeder og snakke med folk. Samt sikkerhed mht kontrakt og penge.... Toon meer
Blev kontaktet af baadmaegleren da min blev sat til salg på DBA. Efter en saglig dialog aftalte vi at Baadmaegleren skulle stå for salget. Standard kontrakt blev indgået med få tilretninger. 2 dage... Toon meer
Jeg har købt en båd - Motiva 43 stålbåd, motorbåd i sidste år for 225.000 kr. Bådmægleren har solgt den til mig som "fuld isoleret og professionelt malede og med hovedrenoveret motor". Efter flere... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Dyrskuevej 17, 7100, Vejle, Denemarken
- holm@baadmaegleren.dk
- www.baadmaegleren.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Salg af både
Jeg har brugt Bådmægleren til at sælge min båd.
God ærlig dialog omkring prisætning og alle aftaler overholdt.
Ville bruge bådmægleren igen hvis jeg skal have solgt en båd
Førsteklasses service!
Jeg er rigtig glad for handlen hos Bådmægleren. Den har været professionel hele vejen fra aftalen til leveringen med en førsteklasses service og imødekommenhed over for mine ønsker og behov omkring båden. De får mine bedste anbefalinger.

Rigtig god oplevelse
Jeg har solgt min båd gennem bådmægleren.
Det har gennem hele forløbet været en god oplevelse.
Rune Holm og kolleger har været kompetente og samvittighedsfulde.
Jeg kan kun give Bådmægleren de bedste anbefalinger.
Købte en brugt båd i 2023
Købte en brugt båd i 2023 og fik en helt ny Mercury 20 hk påmonteret. Desværre havde de en fra 2022 de skulle af med. Det viste sig den havde forkert benlængde, så motoren "svæver" ca 5 cm over kanten og skruen går for dybt med dårlige sejlegenskaber til følge. Der var problemer fra start med motoren, men fik en forklaring om der nok var lidt skidt eller blade i vandindsugningen. Problemet fortsatte og jeg kørte båden tilbage til Rune sidst i juli 2024. Der stod den hele august måned, og når man spurte hvordan det gik havde de problemer med deres måleudstyr. Sidst i august foreslog Rune at jeg hentede båden, da de ikke kunne finde ud af det. Det gjorde jeg, skulle også have haft skiftet stik på lygtebom, og efterset for ratslør. Det var heller ikke lavet. Men olieskift til 2.104,03 kr kunne de godt finde ud af. Ugen efter blev den repareret hos anden forhandler, ny oliepumpe, føler for olietryk, nyt oliefilter og olie og advarselslys. Så jeg kan ikke anbefale Bådmægleren hvis du er førstegangs køber, eller ikke har den store erfaring inden for sejlads, eller hvis du stoler på dem du handler med.

Antwoord van Bådmægleren Vejle
Ærlig og kompetent forhandles som kender markedet
Kompetent vejledning ifht køb eller salg. Altid ærlig snak om tingene. Har handlet med dem flere gange og aldrig fortrudt det.
Marco var hurtig og grundig til at…
Marco var hurtig og grundig til at hjælpe os med inspektion af båd. Kan klart anbefale.
En fin oplevelse
Jeg kan godt anbefale
Bådmægleren Vejle ok kommunikation osv.
Der var en god service,og varen kom ret…
Der var en god service,og varen kom ret hurtig efter bestilling.det er noget vi kan lide når det kører på skinner.og rigtig fine varer de har.
Altid klar til en god snak og handel
Altid klar til en god snak og handel, hilsen jønne

DÅRLIGT KØB, UETISK SÆLGER
Jeg har købt en båd - Motiva 43 stålbåd, motorbåd i sidste år for 225.000 kr.
Efter flere måneders arbejde opdagede vi at under isoleringen båden er rusten rigtig mange steder i den grade at der er huller igennem skroget. Da vi opdagede det var vi nødt til at stoppe projektet - efter at jeg har brugt cirka 140.000 kr på det. Jeg har dokumenteret de fejl til Rune- Bådmægleren og vil bede ham om at kompensere mig . Han var ikke villig til det- nu er sagen i retten- Jeg synes Bådmægleren er yderst uetisk og syndt at han snyder en kunde som er i øvrigt en uerfaren kvinde. Jeg håber ikke de slipper godt fra denne sag .
En rigtigt god oplevelse!
En rigtigt god oplevelse!
Vi fik langt om længe fundet den båd vi drømte om. Fremvisning med Rune og gennemgang af motor samt test-sejlads med Marco. God kommunikation hele vejen igennem. Alle vores spørgsmål blev besvaret (og der var mange, på trods af at vi har haft båd i 6 år).
En klar anbefaling herfra! Vi kommer gerne igen.
En handel jeg sent glemmer hvor Rune…
En handel jeg sent glemmer hvor Rune får fuldt hus i stjerner, han kan være lidt stille i starten men tag ikke fejl der ligger en kompetent og reel person bag kan kun give min varmeste anbefaling
Super professionel service
Havde min Mariner motor til reparation hos Bådmægleren I Vejle. Motoren blev lavet til den aftalte pris og tid. Kommer gerne igen.
Super oplevelse
Vi var førstegangs køber, fik god seriøs information og masser af tid hos Rune
Har fået super behandling og kommer gerne igen👍
vi kom ned som førstegangskøber og gik…
vi kom ned som førstegangskøber og gik rundt og kigget lidt! men der kom ikke nogle hen til os. da vi så gik over for at få hjælp mødte vi Rune!!!! som ikke havde tid og tog os seriøse! ergo en kæmpe klaphat så Hold jer væk derfra hvis i er førstegangskøber. I skal også "sælge" båden selv! han ved ikke en skid dårlig oplevelse og spild af min tid!!.....

Rigtig god oplevelse
, og klart et sted vi vil anbefale - vi købte forleden båd hos bådmægleren i Vejle, og handlede med Rune. Da vi kommer fra Sjælland ville vi overnatte i båden og så sejle hjem dagen efter - da vi ankom til Vejle som aftalt, prøve sejlet vi båden og alt var som det skulle være, båden var i fin stand, så vi underskrev papirerne og handlen var gennemført - vi overnatter så i båden og sejler så afsted tidlig morgen, men ikke lang tid efter melder motoren om et problem. Da det var helligdag var vi helt sikker på at nu var alt håb ude, men vi ringede alligevel til Rune, og en time efter stod bådmæglerens mekaniker Marco der, og efter blot 30 min havde han fikset problemet, og vi sejlede efterfølgende afsted, og havde derefter en problemfri hjemtur til Sjælland. Vi er super glade for båden, og glæder os til sæsonen - vi skal helt sikker handle med bådmægleren igen når vi næste gang skal have en større båd😊
Som førstegangs køber skal Du i den…
Som førstegangs køber skal Du i den grad vide hvad du kigger efter og have helt tjek på alt omk. Den båd du kigger på. Vi spurgte om det var muligt at få startet motor og se om alt elektronisk virkede, og Da bådene stod tæt, kunne det også være rart at få en mulighed for at besigtige båden ordentligt. Det skal dertil siges vi bad IKKE om at få den søsat og en tur, men bare en chance for at se og høre om alt var hvad vi drømte om. Vi fik den besked, at dette var for omstændigt og hvis dette skulle kunne lade sig gøre, skulle vi skrive slutseddel under og ligge 10.000 i depositum, inden de ville trække båden ud af hallen og starte motoren op. Hvis der var fejl og mangler ville disse så blive ordnet. Vi spurgte til hvis vi ikke ønskede båden efter at have set og hørt den i forhold til depositum, her var svaret dette ikke var relevant, da vi jo havde købt båden. Jeg siger ikke, at i ikke skal handler her, men dog at man skal vide mere end vi gjorde som 1. Gangs købere. Vi valgte ikke at købe vores båd her. Ps. Vi ved godt at der er omkostninger forbundet med opstart af motore der har stået vinteren over, men et mindre beløb, i forhold til opstarten af den, kom slet ikke på tale.

Kanon service
Kanon service, og et sted hvor en aftale er en aftale, også selv om den er mundtlig, det er ikke sidste gang jeg handler der.
Fantastisk god behandling og et trygt sted at handle båd
Vi har netop overstået et bådkøb hos bådmægleren i Vejle, og havde fornøjelsen af at handle med Rune dernede.
Når vi som os køber båd for anden gang er der selvfølgelig stadigvæk lidt usikkerhed, men Rune var god til at besvare vores spørgsmål således at de bekymringer vi havde blev besvaret godt.
En anden fantastisk ting i disse dage er at der er mulighed for at de tager ens gamle båd i bytte, hvilket blev afgørende for at vi handlede der, da vi så ikke stod med to sejlbåde. Nu glæder vi os til sejlsæson 2017, og håber vi nu har fundet den rigtige størrelse båd til sejllads mange år frem. Men skulle vi alligevel på et tidspunkt kigge os om efter en endnu større båd, så skal vejen helt sikkert gå forbi bådmægleren igen.
Professionel bådmægler
Yderst professionel mægler. Der blev løbende fulgt op på processen fra mæglerens side og orienteret om forløbet/status. God sparring omkring præsentationen af båden, samt rådgivning om, hvilke tiltag der burde iværksættes, for at opnå større chance for salg. En meget aktiv mægler i forhold til at følge op på købsemner, og løbende orientere mig som sælger.
Mægler optrådte under hele forløbet professionel og tillidsskabende, ligesom han under selve prøvesejladsen med køber, gjorde sit til at få handelen afsluttet og lukket, til både købers og min tilfredshed.
Jeg vil helt sikkert vælge Bådmægleren i Vejle, når jeg skal handle båd igen.