Dropshipping
Dropshipping, in een plastic zakje met fashion erop en made in China. Enorm veel spijt van deze bestelling.
Grootste assortiment babyslofjes en babyschoentjes van Nederland. Merken zijn Cuquito, Oxxy, I-Wawa, Baby Paws, Baby Dutch, Lanni's, Minies, Whoost!, Beba Bean, Playshoes en vele anderen. Superkwaliteit en superservice. Ook vindt u bij ons vele baby...
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte ervaring met deze webshop 2 kinderstoelen besteld en besloten terug te sturen! Ze appte me privé om te vragen waar de reden is van retour alles behalve professioneel. Dwingend gesprek om de artikelen alsnog te behouden. Ik raad deze webshop absoluut niet aan ! Er zijn kosten van €50,00 euro betreft verzendkosten
Enkele artikelen gekocht. Eén van de artikelen, een kinderparapluutje, was tijdens het transport beschadigd. Een mailtje was voldoende om binnen een week een vervangend artikel te sturen. Gewoon goede service!
Nee, het is geen shop die de volgende dag je artikelen bezorgd, maar dat vind ik ook onzinnig.
Erg mooie en fijne webshop. Ik vind het bestelproces duidelijk en had mijn bestelling ook snel binnen. De items die ik besteld had waren van goede kwaliteit. Wat mij betreft een aanrader.
Nou Beter gezegd, geen communicatie.
Moest lang wachten op mijn pakketje...na 2 weken dacht ik er maar eens na te vragen, toen kreeg ik een mail terug dat ze hem niet op voorraad hadden (stond niet op de site bij mijn aankoop) maar goed, dan is het geen kerst cadeau, maar eind januari voor de verjaardag! Helaas heb ik het na de verjaardag pas kunnen geven (aan een kind van 6 uitleggen).. Ook hier moest ik zelf contact zoeken, en werd nergens van op de hoogte gesteld!!
Toen het kapot gegaan was het zelfde, retour heb ik zelf moeten betalen, en moest 2 weken wachten op mijn geld!
Nooit meer bestel ik wat bij deze winkel.