Jeg kontaktede babyshowers kundeservice inden køb af en vare fra deres webshop, da jeg havde læst mange dårlige kundeanmeldelser på Trustpilot. Jeg fik svar tilbage indenfor få timer, hvor kundeservic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte en BH som havde lidt længere leveringstid end normalt hvilket jeg var klar over. Men da der var gået de maks 7 dage og ordren ikke engang var sendt endnu, kontaktede jeg dem. Blev mødt af en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For leverandører: Hvis du er leverandør, skal du ikke sende nogen ordre uden forudbetaling. For kunder: Du har ingen garantier, da produkterne ikke er betalt og er i en tilstand af stjålne varer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte skuffer for 8 dage siden (3/4). Pengene blev trukket samme dag, men jeg har endnu ikke modtaget et tracking nr. til GLS. Jeg har flere gange henvendt mig til deres kundeservice uden svar.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
OBS!! VI ER NYE EJER AF BABYSHOWER pr. 01.08.2025 og vil gerne fører Babyshower op til next level. ALT TIL GRAVIDE, NYE FORÆLDRE OG DE SMÅ • barnevogne og klapvogne • dåbstøj og dåbegaver • babytøj • legetøj • børnemøbler • gaver - også personlige • sikkerhedsudstyr • amme/pusle/bad • madkasser og drikkedunke med navn - Og masser af andre produkter og herlige ideer til mor og baby. Hvad med f.eks. en pusleplade, en pakke stofbleer, et dåbsflag eller en smart rejseseng? Kom og kig på vores store udvalg.
Haslevvej 430, 4100, Ringsted, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg havde bestilt et regnslag fra jer helt tilbage i december. Jeg modtager ikke varen og i januar skriver jeg til jer og i siger varen ikke er på lager. Hvad med at meddele kunder om dette?
Februar skriver jeg igen og i siger i stadig venter. Jeg beder jer annullere min ordre og jeg får intet svar. Dette var d. 6. Februar. Jeg har stadig hverken fået mine penge, regnslag eller hørt fra jer. Aldrig om jeg bestiller fra jer igen. Tak for bogstavelig talt ingenting.

Antwoord van Babyshower
Pga sygdom tog leveringen lidt længere det ville have rart at vide inden bestillingen. Der var en fejl i leveringen men den blev hurtigt udbedret

Antwoord van Babyshower
Bestilte varer søndag aften, d. 29/1, klokken 21:30, og har i dag, tirsdag d. 31/1, hentet min pakke.
Taget i batragtning af det er en varer der skulle graveres i, og at der stod på hjemmesiden, og bekræftelsesmail, at det ville tage op til 8 dage, så er dét hvad jeg kalder hurtig og god service! ☝️

Antwoord van Babyshower
Ligesom de mange andre bedømmelser herinde, må jeg desværre stemme i ang. levering. De holder ikke hvad de lover og har stadig ikke modtaget mine varer bestilt 12/1. Har skrevet til dem via mail, og fået et autosvar der lyder “Vi er desværre ramt af sygdom, og derfor må der forventes længere leverings- og svartid end normalt”….. Sygdom er træls, men som professionel virksomhed IKKE en undskyldning for manglende levering? Og da slet ikke når det er mig der skal rykke for at høre om levering. Har i dag stadig ikke modtaget min vare så vil virkelig ikke anbefale andre at købe herfra :(

For leverandører:
Hvis du er leverandør, skal du ikke sende nogen ordre uden forudbetaling.
For kunder:
Du har ingen garantier, da produkterne ikke er betalt og er i en tilstand af stjålne varer. Alle produkter ejes af leverandører indtil fuldt betalt.
Bidrag ikke til svindel.

Antwoord van Babyshower
Bestiller og betaler, derefter hører jeg intet. Svarer ikke på mail og tager ikke telefonen.
Tænker at den høje score på trustpilot må skyldes at de fjerner de dårlige anmeldelser.

Antwoord van Babyshower
Bestilte fire ting den 1. januar, med 1-3 dages levering.. kontakter kundeservice efter 14 dage, som skriver at jeg får min varer den 17. januar og senest den 18., men i dag (18. januar) er ordren først oprettet hos GLS.. virkelig ringe, at de ikke holder hvad de lover ift. levering eller kontakter én hvis der er sket en fejl!

Antwoord van Babyshower
Min vare var tilsvarende til de billeder der var vist. Varen var pakket godt ind og den kom til tiden.

Antwoord van Babyshower
Prisen på min 'ny' kaffemaskine var rigtig god og dertil kommer så hurtig levering...

Antwoord van Babyshower
God service, fin varer og afhentning i firmaet, hvor en smilende venlig dame tog imod.

Antwoord van Babyshower
Jeg ringede til dem fordi jeg skulle bruge en gave dagen efter. De var så søde at sende den afsted med det samme og jeg fik den næste formiddag. Det var fantastisk service.

Antwoord van Babyshower
Har lagt en ordre den 6/1, men grundet meget lang leveringstid ønskede jeg at annullere ordren igen. Jeg skrev derfor første gang til babyshower den 10/1 og hørte intet. Jeg har efterfølgende skrevet igen for at få svar på om jeg kan annullere ordren.. Har stadig intet hørt….
Derfor ingen anbefaling herfra, men jeg håber da fortsat at modtage svar på min mail.

Antwoord van Babyshower
Bestilte fra Babyshower den 29/12, ud over en ordrebekræftigelse og dermed indbetaling af beløbet, har jeg ikke hørt fra Babyshower siden eller modtaget mine varer. Jeg har skrevet til Babyshower to gange efterfølgende, for at få en status. Babyshower har ikke svaret mig.
Jeg kan ikke anbefale Babyshower som et troværdigt sted at købe sine varer.

Antwoord van Babyshower
Hurtig levering, super god service. Og rigtig god kvalitet - min datter er meget glad for sin seng.

Antwoord van Babyshower
Nemt at bestille og hurtig levering. Helt ok.

Antwoord van Babyshower
Jeg havde bestilt et nyt betræk til vores sengerand, da den var kommet i min drømme-farve. Et par dage efter ringede Babyshower til mig for at fortælle, at betrækket desværre var i restordre. De ville gerne tilbyde mig at sende en helt ny sengerand i den valgte farve - hvor jeg fortsat kun skulle betale for betrækket.
Det er simpelthen bare den flotteste kundeservice! Nu har min lille dreng fået den hyggeligste tremmeseng :) 1000 tak!

Antwoord van Babyshower
Det var nemt at bestille og ekspeditionen var hurtig så pakken nåede hjem inden juleaften.

Antwoord van Babyshower
Jeg giver dette firma 0 stjerner og handler der aldrig igen!
Manglende svar, løgne, løfter der ikke overholdes OG NUL varer er hvad jeg har fået som kunde. Dårligere kundeservice skal man lede længe efter !

Antwoord van Babyshower
Jeg bestilte en vare den 9/12-22, som skulle leveres senest 10 dage senere. Jeg har haft telefonisk kontakt med dem 4 gange, hvor de alle gange “lovede” at varen var på vej. I dag (3/1-23) blev jeg igen lovet, at min vare var i min besiddelse senest 5/1-23. Undskyldning på undskyldning…. Og intet kompensation. Elendig service!

Antwoord van Babyshower
Lees meer over geverifieerde reviews.