Jeg kontaktede babyshowers kundeservice inden køb af en vare fra deres webshop, da jeg havde læst mange dårlige kundeanmeldelser på Trustpilot. Jeg fik svar tilbage indenfor få timer, hvor kundeservic... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
For leverandører: Hvis du er leverandør, skal du ikke sende nogen ordre uden forudbetaling. For kunder: Du har ingen garantier, da produkterne ikke er betalt og er i en tilstand af stjålne varer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte skuffer for 8 dage siden (3/4). Pengene blev trukket samme dag, men jeg har endnu ikke modtaget et tracking nr. til GLS. Jeg har flere gange henvendt mig til deres kundeservice uden svar.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
OBS!! VI ER NYE EJER AF BABYSHOWER pr. 01.08.2025 og vil gerne fører Babyshower op til next level. ALT TIL GRAVIDE, NYE FORÆLDRE OG DE SMÅ • barnevogne og klapvogne • dåbstøj og dåbegaver • babytøj • legetøj • børnemøbler • gaver - også personlige • sikkerhedsudstyr • amme/pusle/bad • madkasser og drikkedunke med navn - Og masser af andre produkter og herlige ideer til mor og baby. Hvad med f.eks. en pusleplade, en pakke stofbleer, et dåbsflag eller en smart rejseseng? Kom og kig på vores store udvalg.
Haslevvej 430, 4100, Ringsted, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Ordered a set of wheel covers for our pram, unfortunately they didn't fit. But the service experience afterwards was pathetic. I basically never write reviews, but this was probably the most frustrating customer service I've had in a decade of online shopping.
We sent a photo to show our wheels were the specified size (35cm), they requested a photo of the wheel covers not fitting. We followed their request, but they basically sent back a message saying they do fit, despite the photo! Even though I'm standing there with the non-fitting wheel cover and my pram wheel in hand *facepalm*. They then offer a postage label, which we accept, but then change their minds and ask for us to take and send a video first. *sigh* OK, so we do that, during which I accidentally actually rip their poor quality wheel cover in an attempt to make it fit. Send them the video, and they still say, yep the wheel covers can fit(!) They offer a refund but only if we pay near half the cost of the product for a return shipping label to send the covers back. So we've jumped all their inconvenient and frustrating hurdles, only to be told we have to pay further for their mistake. No thanks.
Well done babyshower.dk - enjoy the hundred kroner(!) you saved.. I hope it was worth two annoyed parents who'll certainly not buy from you again, and this one star review. Recommendation: avoid!
Update: Since we mentioned there was a negative review heading their way, suddenly there's an offer of a free return shipping label. Surprise surprise.

Antwoord van Babyshower
God service. Jeg bestilte sent mandag og næste dag tirsdag sendte de min pakke og i dag onsdag den 12 oktober modtog jeg pakken på den pakkeshop jeg ville have sendt pakken til. Jeg bestilte en nsleep dyne og nsleep pude som kom i samme pakke hvilket et dejligt da de skriver på hjemmesiden at de har 2 lagre. Inde på hjemmesiden er der tydeligt og god vejledning skrevet hvordan jeg skal vedligeholde min nsleep dyne og nsleep pude. Det nemt det der står og er til at finde ud af. Der stod i mailen jeg fik af dem 3-5 dage men der gik kun 2 dage så fik jeg min pakke
Det er hurtig og god service.

Antwoord van Babyshower
Bestilte d. 21/7 et flag og en bamse med navn. Som har 5-7 hverdages levering. Jeg kontakter dem 2/8, de beklager og vil få mine varer sendt afsted. Jeg skriver så, at jeg ikke skal bruge det alligevel, da jeg måtte ud og købe nyt, da pakken ikke kom hjem.
De skriver at jeg skal betale for bamsen da den er med navn, hvilket er ok.
Jeg skal så nu selv betale fragten, da jeg ikke skal have flaget med alligevel og bamsen koster under 500kr. Det synes jeg er dårlig stil, da de havde glemt at sende mine ting. Men fair nok.
Jeg bliver spurgt den billigeste fragt skal på, hvilket jeg skriver ja til.
Igår d. 9/8 kontakter jeg dem igen, jeg har hverken modtaget mine penge eller bamse. De svare tilbage at pengene er blevet sendt til overføring Igår morges.
Og bamsen er blevet væk hos GLS.
Når jeg tracker bamsen, står der hos GLS at de ikke har modtaget pakken hos dem, men at de har fået besked om pakken er på vej til dem fra babyshower.dk
Idag d. 10/8 har jeg modtaget mine penge. Og de har så trukket 68kr til fragt, hvilket jeg kan se er den dyre fragt. Jeg har stadig ikke modtaget pakken endnu her 20 dage efter.
Alt i alt en dårlig oplevelse. Og dårlig service. !!

Antwoord van Babyshower
Jeg har d. 20.07.22 bestilt et hjul til min barnevogn og jeg har valgt at hente i butikken MEN. Nu skriver vi så den 31.07.22 og jeg har stadig ikke modtaget noget på at min vare er klar til afhentning og der står at der er 3-5 dages ventetid. Føler mig en anelse snydt. Når man ikke engang får nogen besked på hvor langt ens vare er eller om den faktisk er klar til afhentning.

4.75 stjerner
Vi bestilte 2 tremmesenge, sengerand, madrasser og lagener.
Jeg opdagede nogle dage efter betalingen/bestillingen at sengeranden ikke var på lager. Så jeg gav dem et kald, bare for at høre om jeg fik de sidste. Nicholaj fortæller mig et sengeranden som er bestilt til os, samtidig siger han at de faktisk kun har bestilt en seng, så hans kollega har lavet en fejl. Vi jokede lidt med at vi måske kun havde fået en seng, hvis ikke jeg havde ringet.
Jeg ville få 10% rabat som en undskyldning. Det tog ca. 14 dage inden alle varer var ankommet og leveret til os. Jeg opdager så at jeg har betalt fuld pris, jeg kontakter dem via mail og får problemet løst.
Vi fik vores 10% overført tilbage. Alt i alt en lidt rodet affære, men alle kan lave fejl!
Den kvarte stjerne ryger da jeg selv skulle kontakte dem et par gange.

Antwoord van Babyshower
Very incompetent company and lowest level customer service! We bought a pram from ABC via BabyShower, which breaks stopped working after just three months. Babyshower after asking us for a lot of documentation suggested a repair, not even an exchange of broken parts. We have now this case pending for 1,5 year!
We tried to send the pram for repair many times, but firstly BabyShower would send it to repair leaving us without a pram for weeks or months and not providing any substitution. When we finally agreed for a pick-up without a replacement pram, the pram was not picked up, the emails were not answered for weeks. We asked for a pick up for 20th of June, no answer. Suddenly on the 13th of July there came a courier, without informing us beforehand.
After calling again, we agreed a new date for picking up the pram the 18th of July. Now the pram stands packed for another two days. When we called BabyShower we were informed, that it turned out that they cannot order a pick-up, as people are on holidays.
This is an absolutely unserious approach. Waste of time and money. I would stay far away from that company!
I run a business myself, and there is nothing like leaving customers pending as someone goes on holidays. If you keep selling and earning during the holidays, you need to provide a customer service.
It is unacceptable to deal with the repair for 1,5 year, when the simple solution would be to just send the replacement part of the pram.
It is also an issue of safety, the pram with broken breaks is an absolute danger for a child.

Antwoord van Babyshower
Nemt og hyggelig at shoppe på web shop og hurtig levering .

Antwoord van Babyshower
Alt i alt en super ærgerlig oplevelse.
Vi bestilte nogle betræk i forskellige farver, men gik og ventede og ventede uden at høre noget fra dem. Efter en lille uge, valgte jeg at ringe til dem, hvor jeg fik at vide at et par af betrækkene stadig ikke var kommet hjem på deres lager fra deres leverandør, men at der nok kun ville gå nogle få dage inden de kom hjem. Så vi sagde ja til at vente. Efter endnu en uge uden at høre fra dem, besluttede jeg så igen at ringe. Betrækkene var stadig ikke kommet pga. nye udfordringer, men det havde de ikke valgt at dele med os. Så efter ca. 3 uger, kom betrækkene endelig.
Vi valgte så at returnere et par af betrækkene, da farverne ikke helt levede op til vores forventning, men først og fremmest fik vi ikke en bekræftelse på at de havde modtaget returneringen og vi måtte selv ind at holde øje på vores bankkonto, for at se om pengene gik ind. Og det værste af det hele var så at vi ikke havde fået det fulde beløb tilbage, så endnu engang måtte jeg ringe ind. De beklagede regnefejlen og vi fik de resterende penge tilbage, men hvis ikke jeg selv havde været obs på hvor meget vi skulle have tilbage, havde vi endt med ikke at få alle vores penge retur.
Alt i alt må jeg sige, at der er meget der skal forbedres for at jeg ville have lyst til at handle hos dem igen.
Man kunne da i det mindste have sendt en lille undskyldning eller andet, nu når de på denne ene ordre har begået så mange brølere.

Antwoord van Babyshower
Service for alle pengene!
Jeg købt et broderet dåbsbånd, og efter en bekymring omkring tiden for levering af det ovennævnte, blev jeg imødekommet med tilbud til direkte levering fra samarbejdspartneren ( broderisten ).
Bruger 100% Babyshower.dk igen når barn nr.2 en dag melder sin ankomst!.

Antwoord van Babyshower
Købte en sød lyserød gaveæske. Hurtig levering. God service. Kunne sagtens finde på at kigge efter en gave her igen.

Antwoord van Babyshower
Hurtig levering og Willow tree figuren var den helt perfekte gave 👍👌

Antwoord van Babyshower
Jeg ledte efter et iPad etui i læder. Da jeg fandt det i babyshower, troede jeg at det var en fejl. Så opdagede jeg at man kunne få mange andre ting på babyshowers hjemmeside end baby ting. Det er en rigtig god hjemmeside med en masse fede ting.
Jeg bestilte fredag eftermiddag og om tirsdagen hentede jeg pakken.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Tak

Antwoord van Babyshower
Fin lampe modtaget - dog måtte jeg skrive og spørge om ordren var glemt, eftersom der gik noget over den udmeldte leveringstid og jeg intet hørte. Men der var åbenbart leveringsproblemer - det ville have klædt butikken at oplyse om dette selv.
Men nu er den kommet, den virker som den skal, alt er godt

Antwoord van Babyshower
Super god oplevelse at handle der. De leverede hurtigere end forventet og alt var som det skulle være.

Antwoord van Babyshower
Super service. Vil helt klart handle her en anden gang.

Antwoord van Babyshower
Bestilte en BH som havde lidt længere leveringstid end normalt hvilket jeg var klar over. Men da der var gået de maks 7 dage og ordren ikke engang var sendt endnu, kontaktede jeg dem. Blev mødt af en bedreviden mandlig kundeservice og de bestilte først varen hjem efter jeg kontaktede dem. Dette burde selvfølgelig være gjort idet jeg bestilte varen. Havde jeg ikke kontaktet dem havde jeg nok aldrig fået min vare....

Langsomt.
Efter ca en uge hvor der ikke skete noget. Ringede jeg og talte med en venlig mand som lovede at ringe tilbage, hvilket ikke skete.Men så kom der alligevel gang i sagerne, og min pakke ankom.

Antwoord van Babyshower
Super god service. Hurtig og hurtig forsendelse. God kommunikation med kundeservice.

Antwoord van Babyshower
Super fine lagner og hurtig levering!

Antwoord van Babyshower
Lees meer over geverifieerde reviews.