En entreprenør der er til at stole på
Vi har fået det smukkeste lille badeværelse i samarbejde med Bad & Co, nu også kaldet Byggeri & Co. Med fuldstøbt terrazzo gulv og særlige detaljer for hhv indbygget bruseniche mm. Alt i alt en god og tryg oplevelse med et fuldendt resultat. Kristian er altid nem at få i tale, også efter endt projekt hvor vi har haft spørgsmål, og det er en entreprenør der er til at stole på. Vi har oplevet glade ansatte og håndværkere på byggepladsen, også når tingene har drillet. Og vi har forhandlet fair aftaler på plads løbende, når vores 100 år gamle hus ikke har levet op til de forventede vilkår. Fx var der vandstik som lå anderledes end på tegninger og råd i en bundrem. I samråd med Bad & Co har vi fundet gode løsninger uden for megen forsinkelse eller alt for fordyrende aftalesedler. De arbejder ud fra et fairness princip og er tydeligvis stolte af deres håndværk (i alle faggrupper). Og det værdsætter vi og kender værdien af. Varme anbefalinger herfra til hele entrelprisen (el, vand, murer, tømrer, gulv mm).