Til trods for at jeg kom med en lille reparationsopgave, har jeg fået ekstrem god service. Thomas og Trolle har brugt lang tid på at finde de helt rigtige fliser selvom opgaven var af begrænset stør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
jeg har nu ventede 14 måneder for at få en armatur leveret. Jeg har været meget skuffet over vores kontakt person som har "lovet at række ud når der er noget nyt" og som synes at det at vi ønsker... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft gode oplevelser med Bad og Flisers personale i alle tre afdelinger - butik i city, butik i Glostrup og lager i Brøndby. Jeg var inde og kigge på fliserne i city, hvor jeg fik god og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi skulle faktisk kun have besøgt en butik overfor, da vi så Bad og Fliser butikken. Vi gik derind blot for lige at se deres udvalg, men havde egentlig tænkt vi ville købe det hele i Århus. Men v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.
Ejby Industrivej 42, 2600, Glostrup, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Virkelig god og venlig service jeg har modtaget fra Bad og Fliser i Glostrup. Super dygtige rådgivere (har særligt været i dialog med Rehan og Benjamin) der formår at bevare roen og finde løsninger når kunden er stresset under en renoveringsproces. Alt fra rådgivning om produkter til fund af løsning ved manglende vare+retur af forkert vare er foregået uproblematisk. Jeg kommer helt sikkert tilbage en anden gang:)
Relevant information, hjælpsom, god opfølgning ved justering af ordre. Kendskab til produkter og deres anvendelse.
Egentlig glad for den service jeg har modtaget og mine varer. Dét der frustrere mig er den seneste svartid på over 1 måned. Der bliver hverken svaret på samtlige mails og opkald. Så her står jeg tilbage med et badeværelse som ikke kan færdiggøres. Det gør mig ret ked af det.
Fik en super fin service i butikken da jeg havde været uheldig i en anden butik og manglede fliser til dagen efter ..
Helle gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe os med mulighederne og vi kom frem til et rigtig fint valg af fliser til mit køkken 😊
Rigtig fin service og anbefaler det gerne videre 😊
Super oplevelse at handle i Bad og Fliser lige fra det flotte showroom til Rehan’s tilbudsgivning og ordreopfølgning og behandling af en mindre reklamation (ikke Bad og Fliser’s skyld). Og så var prisen oven i købet rigtig.
Vi fik en fremragende og venlig betjening. Kompetent og kvalificeret rådgivning om køb af terazzofliser.
Fik hurtigt hjælp til at skaffe en specifik klinke til vores badeværelse.

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Altid super hjælpsomme i Glostrup butikken

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Meget flot behandling fra Sam - fleksibel, hurtig levering, hurtig tilbagemeldinger og gode råd undervejs.
Tak 💪🏻
Havde en super god oplevelse af et stort sortiment og god betjening i butikken i Glostrup - fik foreslået hjælp til tegning af 2 badeværelser hos Leif i december - fik først det endelige resultat med materialeliste i marts (havde betalt for servicen i december), og materialelisten er propfyldt med fejl og mangler i forhold til det vi aftalte - tænker vi finder en anden leverandør.
Vi oplevede utrolig god service i bad og fliser i Glostrup, da vi skulle erstatte nogle skuffefronter. Vi blev mødt med yderst venlig og hjælpsom betjening, der gik et skridt ekstra for at yde en god service

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Vi er meget tilfredse med behandlingen hos Bad og Fliser. Vi havde købt 100 terrazzofliser i april 2021 og da vi skulle lægge dem i februar 2022, viste det sig, at de ikke kunne være under hoveddøren. Vi kontaktede Bad og fliser og spurgte, om de ville tage fliserne retur og det sagde de ja til. Vi returnerede fliser i går og i dag har vi allerede modtaget pengene retur. Vi vil helt klart handle med Bad og Fliser igen og kan kun give vores varmeste anbefalinger både ved køb og ved returnering af fliser.

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Fantastisk service og skarp rådgivning af Rehan Abdullah i et stort og inspirerende showroom i Glostrup.

Dårlig kundeservice.
Havde ud fra tilbudsannonce bestilt en vare som tydelig fremgik af billede beskrivelse og pris.
Det viser sig at annoncen er forkert undtagen målene på varen.
Alligevel fastholder 2 personer i Bad&Fliser at annoncen ikke er misvisende fordi målene på varen er korrekt. Jeg vil nu stadig påstå at 75% af annoncen viser sig at være forkert.

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Bad og Fliser i forbindelse med vores renovering i efteråret/vinter 2021. Yderst kompetent vejledning og utrolig god service. Kan klart anbefales.

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Super god og brugbar sparring. Vil bestemt besøge dem igen også næste gang vi skal bruge fliser og møbler til badeværelse

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Super hjælpsom betjening og meget løsningsorienteret👍

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Er meget tilfreds med den professionelle og venlige service vi har fået gennem hele forløbet med køb til vores badeværelser.

Antwoord van Bad og Fliser A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.