3,6

Gemiddeld

Een hele goede samenwerking.

Het heeft mij een heleboel ontlast. Als prettig ervaren.
Bereikbaarheid is goed en een hele goede samenwerking. Een menselijke benadering waardoor je je op je gemak voelt.

De heer Krebber

19 november 2025

Wat heb ik een hele fijne tijd gehad…

Wat heb ik een hele fijne tijd gehad met jou Ingrid.....zoveel jaren je hebt me er super goed door heen geloodst....❤️

En al die mensen met negatieve reacties zeik niet zo....Ingrid is een top vrouw denk dat de mensen die onder haar komen in hun handen mogen klappen 👏 want er zijn er maar weinige zoals haar....

Dank je wel Ingrid voor alles ❤️🌺

27 oktober 2025

Mijn ervaring

Mijn ervaring
Ik bevestig volledig de review van 26 april 2024, geschreven onder de naam Anomie. Alles wat daarin staat herken ik zonder enige overdrijving uit mijn eigen situatie.

Daarnaast wil ik enkele concrete voorbeelden uit mijn ervaring noemen. Deze bewindvoerder heeft:

mijn reiskosten naar mijn werk, die mijn werkgever betaalde en die mijn wettelijk recht waren, niet aan mij doorgegeven;

het vakantiegeld voor mijn gezin, eveneens een wettelijk recht, niet uitbetaald;

een onjuiste belastingaangifte gedaan, waardoor ik extra schade heb geleden;

geen controle gehouden over betalingen, waardoor basisvoorzieningen zoals telefoon en internet werden afgesloten;

in de periode dat ik werkloos was niet eens de minimale taak uitgevoerd om bijstand aan te vragen, en tegelijkertijd wel geld van mijn rekening afgeschreven en onverantwoord overgemaakt naar de boedelafdracht, terwijl mijn inkomen onder het bestaansminimum lag.

En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de financiële schade en onverantwoordelijkheid die ik heb ervaren. In minder dan een jaar heb ik hierdoor meer dan €15.000 verloren. Omdat ik geen andere keuze had, heb ik een klacht bij de rechter ingediend.

Mijn dringende waarschuwing aan anderen: wie zijn geld of belangen aan deze bewindvoerder toevertrouwt, loopt het risico in korte tijd ernstige financiële en persoonlijke schade te lijden.

29 september 2025

Een plager

Deze bewindvoering doet bij de intake afspraken maken aan de tafel die niet worden nagekomen, heeft geen interesse in wat client te zeggen heeft, speelt met de emotie van client, liegt tegen de rechter over client, probeerd clienten zo lang mogelijk te behouden voor het geld, toont assiociaal gedrag met telefoneren en betaald geen schulden. Houd geen rekening met hobby's van client. Reageert niet op tijd. Totaal geen aanrader maar verrader.

26 april 2024

Is dit jouw bedrijf?