Dårlig service
Virkelig dårlig service og uforskammede medarbejder. Kommer ALDRIG til at købe mad der igen.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Fusker firma, en simpel ordre som blev bestilt forkert for 2 min. siden nægter de at annullere så man kan lave en ny.. Tog min datters penge og vi fik aldrig mad fra dem. HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM - De stjæler med arme og ben. Føj
Skønt sted med god og ren mad. Dejlig atmosfære og meget venligt personale. Kommer gerne igen.
Meget hyggelig restaurant – maden var virkelig god og smagte dejligt.
Alt var rent og pænt, indretningen var flot, og personalet var meget venligt og imødekommende.
Jeg kommer helt sikkert til at spise her igen.
Jeg spiste en sandwich, hvor man tydeligvis havde glemt en helt grundlæggende detalje: at riste brødet. Resultatet var en slatten, smagsløs og decideret uappetitlig oplevelse. Efter kun at have spist halvdelen fik jeg næsten med det samme kraftige mavesmerter, og jeg kunne simpelthen ikke fortsætte. Det var en så ringe kvalitet, at jeg ærligt talt ikke engang ville ønske den serveret for min værste fjende. En fuldstændig skuffende og uacceptabel oplevelse.
The shop's food items are tasty and healthy.I have tried mostly all of them! Being health conscious and want to get full,give it a try. Worth it!
Fuldstændig dårlig kundeservice, maden ser rå ud, og lugter af noget værre grisseri. Grøntsagerne ligner noget der har siddet der i 40 år. Medarbejderne er nogle unge børn der burde sidde derhjemme og læse en bog slet ikke arbejde i sådan et svineri de kalder et køkken. Vil slet ikke anbefale det spar jeres tid og penge!!!!
Jeg har desværre haft en virkelig dårlig oplevelse hos House of Bagels. Først og fremmest virker det til, at der står meget unge og uerfarne medarbejdere i butikken, som hverken har styr på hygiejne eller kundeservice.
Et eksempel: Min gaffel faldt på gulvet, og medarbejderen samlede den op og gav mig den samme gaffel tilbage – uden at udskifte den. Da jeg selv påpegede, at det ikke var i orden, fik jeg først en ny. Det siger en del om deres standarder for hygiejne.
Derudover koster en simpel gaffel 4 kr., selv når man spiser i butikken – det virker småligt. Portionerne i deres salater er også virkelig skuffende. Jeg overhørte en medarbejder sige til den anden: “ikke så meget kylling”, og resultatet var, at der lå 4-5 små stykker kylling i en mellemstor salat. Man føler sig direkte snydt.
Servicen er heller ikke i top. Medarbejderne smiler ikke, og man får mere en følelse af, at man er til besvær som kunde. Når man kombinerer dårlig hygiejne, små portioner og mangel på ordentlig service, er det svært at finde noget positivt at sige.
Jeg kan desværre ikke anbefale stedet.
Meget god stemning og meget god betjening
Og rigtig god mad
Lulu, Diana var meget søde
Tak
Bedste service. Lækkert mad skal helt klart forbi igen 😋
Super dejligt sted med frisk mad
Bagsværd House of bagels
Hvis man kunne bedømme uden at give stjerner, havde jeg gjort det.
Bestilte 5 stk. bagels kl. 10 på hjemmesiden, til afhentning kl. 11.30.
Da jeg skal afhente maden, har hun glemt min bestilling, på trods af, at hun har haft halvanden time til det??? og der ser bestemt ikke ud til at være travlt.
Der bliver hverken sagt - de beklager jeg - eller noget som helst andet, men hun begynder blot at lave maden.
De bagels der blev lavet var noget makværk, hvor de forskellige ting blev smidt lidt tilfældigt på. De smagte ikke godt, brødet var brandt og tørt.
Virkelig dårlig kundeservice. På grund af ovenstående
kommer vi ikke længere til at bruge denne bagel butik, som vi ellers ville have gjort, da det er nemt og tæt på arbejdspladsen, og vi ofte har møder, hvor dette ville være perfekt - ærgerligt.....
Bedste Service søde og smilende medarbejder tager altid godt i mod dig du får altid en god oplevelse og det bedste mad og en lækker og ren disk
Bestilt en sandwich og Wrap.
Wolt samarbejde som altid skide godt, og det ikke skrevet sarkastisk. I sender en wrap som jeg nærmere vil kalde crap. Helt ærligt, brugte 110kr på den, kan i godt gøre bedre..
25% på næste køb?? I kan i da mindste give en ny eller penge tilbage?
House of Bagels er et fantastisk sted, hvor man kan finde lækre bagels i forskellige varianter. Atmosfæren er hyggelig, og personalet er venligt. Deres udvalg af toppings og fyld er imponerende, så der er noget for enhver smag. Hvis du er en fan af bagels, er det bestemt værd at besøge!
Maden smager godt. Har kun fået det en gang og bestilt det over wolt. Denne gang valgte jeg at tage ned til butikken for at bestille mad, men blev mødt af en medarbejder som havde travlt med online bestillinger, men ikke kunne sige noget til os andet end et kort hej selvom vi stod og ventede og over 5 minutter. Virker ikke som om de ønsker at have kunder. Ærmerne på trøjen er ikke smurt op og rør flere gange de andre madvare. Osten ligger på bordet, sammen med en masse andre madvare.
Ikke det bedste billede man får af stedet..