De tas die ik had uitgekozen kwam netjes op tijd aan, mooie kwaliteit leer, goeie foto op de website. Maar wat schetste mijn verbazing? Het was als een echt cadeau helemaal feestelijk ingepakt met m... Toon meer
Ik heb een mooie tas aangeschaft bij Bagsz.nl voor de verjaardag van mijn vrouw. Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was... Toon meer
Betrouwbaar!
Wanneer een product niet de gewenste kleur blijkt te zijn wordt retourneren en de verdere afhandeling keurig verzorgd. Complimenten. Volgende keer ga ik in ieder geval weer een bestelling plaatsen bij Bagsz?
klantvriendelijk!!
In eerste instantie werkte er iets niet in de website, de korting werd niet verrekend. Savonds binnen een half uur reactie op mijn mail. Het euvel werd snel verholpen en na bestelling was de levering erg snel. Binnen 1 werkdag werd mijn tas geleverd, er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij en de tas was leuk ingepakt in pakpapier en versierd met een strikje. Dit soort details vind ik een erg leuke toevoeging aan de internetbestelling. Complimenten!
Top !
Geweldig geholpen ! Snel geleverd, persoonlijk en vriendelijk.
Goede ervaring
Zoals je het zou mogen verwachten, of eigenlijk iets meer: mooi ingepakt, met een cadeautje. Alleen werd 1 dag levertijd beloofd en werden het er 2, maar dat is een betrekkelijk klein nadeel.
De tas werd feestelijk verzonden.
De tas was bijzonder leuk ingepakt met daarbij een geschreven kaart en zelfs een kleine attentie! Het geheel maakte het extra feestelijk. Daarnaast werd de tas snel bezorgd. Kortom een aanrader.
PERFECT
Bagz zorgt ervoor dat je echt het gevoel van een cadeautje krijgt.
Voor mezelf een clutch besteld, die ik razend snel ontving, leuk in gepakt, met zelfs een verrassing.
Product voldeed 100% aan de verwachting, prima prijs - kwaliteit verhouding.
Greet Folkers.
de bestelling is letterlijk & figuurlijk een feestje 🎉
Goede en snelle levering en het persoonlijke bericht is echt Super!
En bij opening was het letterlijk en figuurlijk een feestje zo leuk!!
Raad het iedereen aan Super blij met me tasje 😍
Yvonne
Gr
Goede beoordeling
Aan deze zaak kijk ik met goede herinneringen terug. De vriendelijke telefonische service, de mooie verpakking en het kleine extra cadeautje. Een heerlijke verwennerij.
Super snelle bezorging.
Heel leuk en persoonlijk ingepakt! Echt een cadeautje
Uitstekend
Snelle levering, leuk ingepakt en kadootje erbij. Heel leuk allemaal.
Goede en snelle service
Bagsz levert de producten snel en houdt u via de mail goed op de hoogte van de bestelling! De persoonlijke touch van dit bedrijf, bijvoorbeeld het briefje bij de bestelling, is ook iets wat mij heel erg aanspreekt!
Altijd goed!
Netjes , snel... En een persoonlijke boodschap! Toch leuker winkelen zo!
uitstekend
Snelle levering en klantenservice is er eentje uit de duizend!
Een super webwinkel
Inmiddels al twee keer een tas besteld bij Bagsz.nl en steeds een super service! Een snelle levering en geweldige klantenservice. Het handgeschreven kaartje en het kleine cadeautje zorgen daarnaast voor een extra beleving!
precies de goede!
Ik had voor mijn nichtje een toilettas van Zebra besteld bij Bagsz.nl en ze was er reuzeblij mee, het was precies degene die ze graag wilde hebben! Helemaal goed dus! Bedankt voor de snelle service en de leuke verpakking!
Burkley bag
De tas werd geleverd in een goede stevige doos. De tas zelf was ingepakt in papier met mooie linten erom heen plus een persoonlijk handgeschreven kaart erbij van de redactie! Ontzettend leuk!
De tas zelf is prachtig en precies zoals de beschrijving, plus nog een klein cadeautje in de tas in de tas zelf.
De tas was overigens een dag later al in huis, super! De service is zeker vijf sterren waard!
Bagsz bezorgt zeer vriendelijk, persoonlijk en snel!
Het cadeau voor mijn dochter, een prachtige laptop Cowboysbag, bestelde ik 1 dag voor haar verjaardag. Prachtig ingepakt - met een aardige attentie en een persoonlijke noot - ontving zij het pakketje tijdens het aansnijden van de taart! Erg leuk om zó een bestelling te ontvangen! Hartelijk dank, Bagsz!
Hele goede ervaring met mijn aankoop op Bagsz.nl
Het hele proces is bij hun zeer goed geregeld met een goede communicatie via emailbevestigingen. De bestelling was snel binnen en het uitpakken op zich was al een kadootje.
Aan de verpakking was veel zorg besteedt middels een handgeschreven bedankkaartje en een extra ingepakt presentje.
Al met al een uitstekende ervaring gehad met deze webshop. Zal hem zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.