Baker Ross Reviews 53.605

3. Knutselwinkel

Info over Baker Ross

Craft Supplies Art Supplies Craft Activities OFFERS Contact Us

Inspiring creativity since 1974

We think it should be easy for parents, teachers and most importantly kids, to fulfil their creative potential with access to fun and educational craft activities at a great price. That’s because inspiring young creatives with educational play ideas will get them thinking and learning from the very beginning.

We stock a huge range of arts and crafts supplies that make play-based learning straightforward and enjoyable for all the family. Plus, we have hundreds of free craft projects and fun themed printables too - because we love helping kids achieve!

Exclusive Products

With over 75% of products exclusive to Baker Ross, there’s nowhere better to shop for your arts and crafts essentials or party supplies. Designed with kids in mind, our toys, craft kits and imagination boosting activities bring fun and learning together so everyone, everywhere can experience the creative joy of arts and crafts.

Money back guarantee

All products sold by Baker Ross Limited come with a money back satisfaction guarantee. Therefore, if for any reason you are not happy with your order or a product, simply return it to us within 28 days of receipt for a full refund of the goods value or an exchange.

4,5

Uitstekend

54K reviews

Kapot, slechte klantenservice

Onlangs een set bloempotjes besteld. Het was een set van 3. 1 potje was helemaal kapot en de set was zichtbaar eerder open geweest en heb dit laten aan de klantenservice die alleen per email te bereiken is. Hierop kreeg ik antwoord dat ze alleen een deel kunnen vergoeden. Hier uiteraard niet mee akkoord gegaan en hebben ze een nieuwe set verstuurd. Ook deze set kwam niet heel aan; zelfs 2 potjes waren stuk. Ik laat het hierbij,maar ik bestel hier echt nooit meer wat.

15 april 2025

Hallo,

Bedankt dat u contact met ons opnam via Trustpilot.
Het spijt ons zeer dat u opnieuw beschadigde artikelen heeft ontvangen.
Kunt u uw bestelnummer bevestigen, zodat we verder voor u kunnen zoeken, aangezien we uw account niet onder uw naam konden vinden?
Onze excuses voor het ongemak.

Cindy.

Mijn bestelling

Deze week heb ik online allerlei leuke knutsel artikelen gekocht, dit voor de vogeltjes, egels, insekten en plantjes in onze tuin. Vervolgens heb ik alles wit geverft, dit omdat het dan mooi bij de rest van onze tuinspulletjes past.

Erg leuk zijn de Insektenhuisjes en voederhuisjes voor vlinders, lieveheersbeestjes, bijen, vogels, etc...en alles is van Keramiek gemaakt! En de kleine (regen) laarsjes zijn echt TE schattig en een aanrader!

Zelf heb ik overal wat dikker touw aan bevestigd (dan hetgeen erbij zat), zodat het niet in no time kapot valt.

Alles hangt of staat inmiddel in onze tuin.

Mijn bestelling werd snel geleverd en bleek correct qua aantallen en was ook keurig netjes verpakt. Alles in zonder schade bij mij aangekomen.

Ik ben erg blij met alles wat ik heb besteld en ik raad dit bedrijf aan!

10 juni 2023

Hallo
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven.
We zijn blij dat u tevreden bent met de bestelling en de geleverde service.
Met vriendelijke groeten,
Valentina,
Het Baker Ross Team

Pakket nooit gekregen

Pakket nooit gekregen. Het adres waar het moest afgeleverd worden was een winkel. Altijd open, altijd iemand thuis.
Je stuurt dan naar hen en ze zeggen dat ze het afgeleverd hebben en dat we moeten kijken in vuilbakken rondom het huis.
Voelt zich teleurgesteld.

13 maart 2023

Beste Kaat,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven.
Het spijt ons zeer dat u dit probleem had met de levering.
Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice als u uw pakket nog steeds niet heeft gevonden.
Valentina
Klantenservice

De slechtste klantenservice ooit

De slechtste klantenservice ooit! Bedrijf telefonisch onbereikbaar. Beantwoorden een vraag met een vraag waarna je weer 24u (of langer) moet wachten. Via mail met vier verschillende personen contact gehad nadat mijn pakket niet aankwam, zeiden allemaal iets anders (pakketje is afgeleverd, check de vuilisbakken en schuurtjes in de buurt😳, we kunnen geen bestelling vinden; u heeft uw bestelling geannuleerd etc.). Uiteindelijk werd de bestelling alsnog gevonden en verstuurd, ondanks herhaalde berichten van mijn kant dat het bestemd was voor een kinderfeestje en er dus voor een bepaalde datum moest zijn, kon het niet met spoed verstuurd worden, daar deden ze niet aan. ‘Als het te laat was, moest ik de bestelling maar weigeren.’ Bestelling kwam drie dagen na het feestje aan. Vervolgens kon ik de bestelling volgens bezorgende partij (packs) niet weigeren. Packs telefonisch ook niet bereikbaar. Voor instructies hoe het pakket te retourneren opnieuw dus via email contact op moeten nemen met Baker Ross. Waardeloos. Geen enkele vorm van dienstverlening of gevoel van verantwoordelijkheid naar de klant toe. Antwoord op mijn retourvraag: het pakket is onderweg, u moet het pakket weigeren. (het pakket was er dus al en ik mocht het van de bezorger niet weigeren). Mails worden duidelijk automatisch beantwoord door een bot of naar een buitenlandse (engelssprekende) helpdesk gestuurd waar het door een automatisch vertaalprogramma gaat. Inmiddels dus nog steeds niet duidelijk hoe ik het pakket kan retourneren en hoe ik mijn geld terug krijg. Ik ga de zaak nu overdragen aan de rechtsbijstand.

7 maart 2023

Beste Marije Sprakel
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten.
Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over de bezorgservice en over de klantenservice. Onze oprechte excuses dat de bestelling later is aangekomen dan verwacht.
Mocht u ongewenste artikelen willen retourneren, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u de nodige instructies geven.
Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.
Het Baker Ross Team

Aufull company. dissapointed

Aufull company

26 juli 2021

Antwoord van Baker Ross

Hi there. Thanks for providing feedback. We're very sorry to hear that you weren't satisfied with your order. Please contact our customer services should you wish for us to investigate further. Thanks The Baker Ross Team

Toon reviews in alle talen. (53.605 reviews)