Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V. Reviews 20

4,6

Balans is DE partij van Leeuwarden voor Autolease, zakelijke & privé, Verzekeringen & Hypotheken. Zij zijn volledig in Balans. Fijne partij om mee samen te werken.

1. Hypotheek
  2. Autoverzekering
  3. Bedrijfsverzekeringsmaatschappij
  4. Inkomensbescherming verzekering
  5. Tussenpersoon voor levensverzekeringen
  6. Pensioenadviseur

Welkom bij Balans, jouw partner in onafhankelijke financiële dienstverlening. Ons doel is om jou helderheid en zekerheid te geven over jouw financiële toekomst. Wij geloven dat écht onafhankelijk advies begint bij luisteren. Daarom nemen wij de tijd om jouw situatie, wensen en doelen goed te begrijpen. Wij werken volledig in jouw belang. Zonder binding aan banken, verzekeraars of andere financiële instellingen kunnen wij je objectief adviseren. Of het nu gaat om hypotheekadvies, pensioenplanning, vermogensopbouw of verzekeringen: wij kijken naar het totaalplaatje en zoeken altijd naar de oplossing die het beste bij jou past. Samen maken we een persoonlijk plan, gericht op zowel de korte als de lange termijn. Wij vertalen complexe financiële vraagstukken naar duidelijke taal, zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken. Transparantie, betrouwbaarheid en maatwerk vormen de kern van onze aanpak. Bij Balans draait het om meer dan cijfers alleen: het gaat om rust, zekerheid en vertrouwen in je financiële toekomst. Met onze deskundigheid en betrokkenheid helpen wij jou om grip te krijgen op je geldzaken en stappen te zetten richting een stabiele, gezonde balans – nu én later. Financieel advies in normale mensentaal!

4,6

Uitstekend

Goede samenwerking

3 maart 2026

Beste Matthieu,

Altijd leuk om te horen en de fijne samenwerking met jou is geheel wederzijds.

Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie review!

Fijn & Persoonlijk

Zorgvuldig, geduldig, deskundig, sympathiek … gewoon een fijne en persoonlijke benadering.

25 februari 2026

Beste Frits,

Geweldig dat je voor ons hebt gekozen voor de hypotheekbegeleiding, door een mooie samenwerking met jou zijn we tot een passende hypotheek gekomen.

Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie review natuurlijk.

Niels

Balans regelt het voor je!

Balans regelt het voor je!

Hier word je serieus genomen en helpen ze je altijd met een glimlach. Van hypotheek tot aov verzekering.

Kortom hier ga je nooit met tegenzin naartoe!

6 februari 2026

Beste Melvin en Ineke,

En wat geweldig dat wij jullie al jaren hebben mogen helpen, eerst met de hypotheek voor jullie droomwoning samen met de benodigde verzekeringen en nu ben je ondernemer. Hiervoor vorig jaar jouw AOV geheel ingericht en vandaag weer de nodige onderhoud mogen doen op jouw AOV. Tevens jouw zakelijke verzekeringen ge-update.

Bedankt voor het vertrouwen.

Niels, Ylva, Janneke en Simon

Heldere en duidelijke aanpak

Ik kom hier al sinds kleins af aan en inmiddels zijn zij mijn vaste adres voor al mijn verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Ik word altijd snel en duidelijk te woord gestaan en krijg eerlijk en deskundig advies. Als er iets aan de hand is, staan ze direct voor mij klaar en nemen ze alles uit handen. Van A tot Z wordt alles perfect geregeld. Dat geeft enorm veel rust en vertrouwen. Het grootste pluspunt is toch de persoonlijke aanpak. Ze zijn echt bij je betrokken en leggen alles in duidelijke taal uit in plaats van jargon. Een absolute aanrader.

5 februari 2026

Beste Daniel,

Bedankt voor jouw super mooie review en wij fijn dat jij ons zo ervaart. Inderdaad als 'kleine' jongen liep je hier het kantoor binnen en dat doe je nog steeds als een prachtige ondernemer. Naast jouw privé verzekeringen (ingeregeld door mijn collega Janneke) hebben we nu ook jouw risico's ingedekt als ondernemer en straks wellicht als werkgever.
Bedankt voor het al jarenlange vertrouwen.

Janneke en Simon

Fijne en lokale partij

Fijne en lokale partij! Geven goed advies, zijn kundig in wat ze doen. Aanrader!

4 februari 2026

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen Thijs! Super dat ik jouw AOV en zakelijke verzekeringen in heb mogen richten en mijn collega Janneke jullie privé verzekeringen.

Professioneel, ontzorgen en gezelligheid

Balans heeft ons supergoed geholpen met het regelen van de zakelijke verzekering voor onze twee BV’s. Naast dat ze professioneel werken, is het ook heel gezellig!

28 januari 2026

Hi Kim,

Wat super dat wij voor jullie mooie bedrijf de verzekeringen in hebben mogen richten, geweldige samenwerking zo met jullie!
Ook zeker bedankt voor deze super review.

Niels, Janneke, Ylva en Simon

Goede service bij Baláns!

Overlijdensverzekering afgesloten bij Niels, alles goed geregeld. Dikke prima.

16 januari 2026

Beste Edwin,

Fijn dat we jullie mochten helpen met de pensioenplanning waarna we het nabestaandenpensioen voor jou als ondernemer goed hebben in kunnen richten.

Niels

Wij kunnen Balans absoluut aanraden

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Balans! Vanaf het eerste contact voelde alles heel persoonlijk en professioneel aan. Ze namen de tijd om onze situatie goed te begrijpen en legden alles duidelijk uit, zodat wij precies wisten waar wij aan toe waren.

Het advies was helder en volledig afgestemd op onze wensen en mogelijkheden. Ook het hele proces van aanvraag tot afronding verliep soepel en zonder verrassingen. Wij voelden ons echt gehoord en ondersteund.

Wij kunnen Balans absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar deskundig, betrouwbaar en betrokken hypotheekadvies. Een topteam dat écht met ons meedenkt!

15 januari 2026

Hoi Ynte en Lianne,

Wat goed om te horen dat jullie dit complexe hypotheektraject zo hebben ervaren en bedankt dat wij jullie hierin mochten begeleiden. Hoe leuk om zulke enthousiaste mensen zoals jullie te mogen begeleiden. Natuurlijk zullen wij ook jullie woonverzekeringen goed in gaan regelen. Heel veel woongeluk en vast en zeker weer tot snel!

Niels, Ylva, Janneke en Simon

Erg tevreden!

Als ondernemer al jarenlang uitstekende service bij Balans voor mijn zakelijke verzekeringen. Ze handelen alles met aandacht en precisie af, waarbij ze echt de tijd nemen om je situatie te begrijpen. Het advies is helder, persoonlijk en afgestemd op je behoeften. Dankzij hun proactieve aanpak en deskundigheid zijn mijn verzekeringen perfect geregeld. Aanrader.

14 augustus 2025

Beste Giorgio,

Heel fijn dat wij al jarenlang zo'n mooie samenwerking hebben met betrekking tot jouw bedrijfsverzekeringen. Spreken elkaar regelmatig en dat moet natuurlijk ook om jouw verzekeringen aansluitend te houden bij jouw bedrijf.
Vast weer tot snel en bedankt voor de mooie review!

Verzekeringsadviseur zakelijk

Alles geregeld

Alles hier geregeld. Hypotheek en verzekeringen privé én alle zakelijke verzekeringen. Goed bereikbaar, snel schakelen en elk jaar even een korte heads-up of alles nog in de pas loopt. Kortom gewoon no-nonsens partner op het gebied van financieringen en verzekeringen .

13 augustus 2025

Beste Nick,

Helemaal leuk en goed om te horen, super dat wij jullie hebben kunnen helpen met jullie droomverbouwing en natuurlijk het goed inregelen van jullie schadeverzekeringen zodat wij bij een schade direct voor jullie in kunnen springen.
Al jaren mogen wij jouw mooie bedrijf Office IT voorzien van een goede risicobeheersing en ook hier het juist inregelen van de benodigde verzekeringen en personeelsvoorzieningen.
Bedankt voor het vertrouwen.

Niels, Yannick, Janneke en Simon

De samenwerking verliep erg prettig

De samenwerking verliep erg prettig. Communicatie was duidelijk en afspraken werden altijd nagekomen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en samen hebben we het gewenste resultaat bereikt. Ik ben zeer tevreden en kijk uit naar een volgende samenwerking

13 augustus 2025

Halllo Robin,

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent aangaande het inregelen van jouw verzekeringspakket en hypotheek. Wij wensen jou heel veel woongeluk en hopen dat de appeltaart goed heeft gesmaakt :-)

Proactief en persoonlijk

Korte lijntjes & proactief. Zo was m'n ervaring met Simon van Balans. Prettig dat hij erg snel reageert op appjes en mailtjes.

10 juli 2025

Hoi René,

Het is inderdaad zo dat wij de telefoon snel opnemen zonder onnodige telefoonmenu's en reageren wij in principe altijd binnen 2 uren op appjes en mailtjes. Daarbij lukt het ons vaak een schade binnen 1 dag te hebben afgewikkeld. Wat super dat jij dit ook zo ervaart en ons hiervoor deze mooie review geeft. Bedankt!

Niels, Yannick, Janneke en Simon

Heel blij met de hulp van Balans

Heel blij met de hulp van Balans! Als leek vond ik het hypotheek en verzekeringsverhaal best ingewikkeld, maar zij legden alles in duidelijke ‘Jip en Janneke’ taal uit. Ze namen de tijd, luisterden goed naar mijn wensen en gaven eerlijk advies. Dankzij hun persoonlijke aanpak is alles tot in de puntjes geregeld. Een fijn en betrouwbaar adres!

1 augustus 2025

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Beste Stef en Leonie, helemaal leuk dat wij voor jullie het hypotheektraject hebben mogen oppakken om jullie droomhuis te verwezenlijken. Gelukkig ook alles goed gegaan met de enorme verbouwing maar wat is het mooi geworden. De verzekeringen goed geregeld dat mocht er iets gebeuren dan staan wij natuurlijk voor jullie klaar.
Heel veel woongeluk Stef, Leonie en Liam.

Niels en Simon

Snel geholpen na lekkage

Na lekkage in de keuken gebeld met Janneke en ze gaf direct aan dat gevolgschade verzekerd was. Dat was een zorg minder.
In de mail ook meteen het schadeformulier gekregen. Alle verdere afhandeling verliep via Balans. Heel fijn!

13 mei 2025

Hoi Stephanie,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle service. Wij proberen altijd binnen 1 dag schades af te wikkelen omdat wij weten dat dit ontzettend vervelend is en ook dan wij onze meerwaarde kunnen laten zien.

Janneke en Simon

Snelle en goede service!

Snel en goed geholpen in heldere taal. Vertrouwd gevoel dat alles nu goed geregeld is. Ik ben geholpen bij mijn hypotheek, diverse verzekeringen én testamenten. Een prettig kantoor met korte lijnen. En als het even druk is wordt ik teruggebeld volgens afspraak.

4 augustus 2025

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Bedankt voor jullie mooie review en fijn dat wij jullie met de hypotheek, verzekeringen en financieel advies hebben kunnen helpen.

Geen lange wachttijden

Voor het afsluiten van mijn verzekeringen, van reis- tot inboedel- en uitvaartverzekering, ben ik bij Balans heel fijn geholpen. De communicatie was superkort en duidelijk!

Het laagdrempelige en persoonlijke contact met Janneke maakt echt het verschil. Ze denkt mee, legt alles helder uit en zorgt dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen lange wachttijden bij Balans, maar gewoon direct iemand aan de telefoon, die jouw stem meteen herkent.

Ik ben erg blij met de service en het gemak waarmee alles werd afgehandeld. Een echte aanrader voor iedereen die waarde hecht aan persoonlijk en betrouwbaar advies!

12 augustus 2025

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Wat goed om te horen Marleen, bedankt voor jouw geweldige review!

Alles onder een dak

Wij brengen alles zakelijk en prive onder bij Balans en dat bevalt erg goed. Er wordt proactief meegedacht in al mijn zakelijke verzekeringen en prive zijn we perfect geholpen met onze hypotheek. Ik raad het iedereen aan!

1 augustus 2025

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Bedankt Kevin en zeker ook voor het al jarenlange vertrouwen in ons Balans!

Als starters fantastisch begeleid.

Hypotheekadviseur Niels heeft ons als starters fantastisch begeleid bij aankoop van onze woning. Deskundig én toegankelijk. Neemt de tijd om alles in makkelijk te begrijpen taal uit te leggen, waardoor proces soepel verloopt. Bovendien door Niels zijn proactieve houding in relatief korte tijd onze hypotheek kunnen sluiten. Dank!

30 april 2025

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Bedankt voor deze mooie review en dat wij jullie hierin mochten begeleiden.

Werkt niet bepaald vlot. Niels is druk...

Prima oriënterend gesprek afgelopen vrijdag met Niels. Conculsie: dit is wat we willen.

Niels maakte tijdens het gesprek al een account aan bij een externe partij.

Zondagavond een mail aan Niels met een paar simpele aanvullende vragen.
Dinsdag nog maar eens geïnformeerd.

Collega reageert dan. Niels is er druk. Graag nog even geduld.......

Twee dagen geduld , nog geen reactie.

Dan is het wel klaar wat mij betreft!

28 november 2024

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Wat jammer dat je het zo hebt ervaren. Op zondag gunnen we onszelf graag de rust maar reageren altijd binnen enkele dagen. Wij hopen in ieder geval dat je elders goed geholpen bent.

Eindelijk weer een echt ontzorgend assurantiekantoor

Door diverse overnames van ons vorige assurantiekantoor, dat alleen maar tot vragen en problemen leidde, hebben we eindelijk weer een assurantiekantoor gevonden dat écht ontzorgt!
Ze regelen àlles voor je, en dat is heel belangrijk in geval van zaken waar de gemiddelde mens gewoon onvoldoende verstand van heeft. Heel fijn!

20 september 2024

Antwoord van Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening B.V.

Bedankt voor de leuke review en fijn dat wij ook jouw verzekeringen goed in hebben mogen richten.