Ik snap niet waar alle slechte recensies vandaan komen Banden besteld hankook ventus s1 evo z meteen een mail met een bevestiging en 2 dagen later de factuur inc de track and trace binnen 4 dage... Toon meer
Het bestellen ging heel makkelijk. Levering tijdig en contact met jullie was makkelijk en prettig.
- #6 van de 6 beste bedrijven in Bandenwinkel
Nederland
- www.bandenrijk.nl
Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top en dank daarvoor
Het bestellen ging heel makkelijk
Ik snap niet waar alle slechte…
Ik snap niet waar alle slechte recensies vandaan komen
Banden besteld hankook ventus s1 evo z meteen een mail met een bevestiging en 2 dagen later de factuur inc de track and trace binnen 4 dagen de banden thuis
Nette nieuwe banden met verse dot codes op een lopende badge
Super blij!
Vreselijk Nooit meer zaken mee doen
Banden besteld duur het bijna week of…
Banden besteld duur het bijna week of langer. Vermeld het dan. Nederlandse site maar het komt uit Duitsland. Dan had ik zelf wel de grens overgereden
Snelle en goede service
Heel blij met me banden
Heel blij met me banden, maar was wel teleurgesteld in het bezorgd bedrijf deze had it niet goed geregeld, niet dat jullie er iets aan kunt doen maar moet wel aan berzoger duidelijk afspraken mee gemaakt worden ,en dat ik ook geen track bericht had gekregen waar mij bestelling ze was
350€ betaald voor 6 jaar oude demobanden
ik bestel 2 splinternieuwe banden. Ik controleer op meerdere websites wie het goedkoopste aanbied, en kom hier terecht. Krijg de banden na 8 dagen binnen en lijken net alsof ze een oorlog hebben meegemaakt. Helemaal onder het stof, modder in de Banden. Het ergste van allemaal is dat ik 350€ betaal en demo-banden van 2020 krijg!!!!!!! 1 woord waardeloos. Hier doe ik geen zaken meer mee.
Customer Dis-service
Set banden besteld, deze kwam later binnen dan verwacht. Prima kan gebeuren.
Omdat deze te laat binnen kwamen, had ik ondertussen een andere set onder de auto kunnen zetten.
Customer service reageerde dat ik een mail kan sturen om het retourprocess te starten. Eerste mail gestuurd, weekje gewacht, niks.
Tweede mail, weer niks.
Derde mail, weer niks.
Besloot ik via de customer service chat contact op te nemen. "We reageren onmiddelijk" werd er gezegd. Nee dus. Na een uur ofzo te hebben gewacht kreeg ik eindelijk antwoord.
Met volle hoop opende ik het bericht; "Deze week." stond er, niks meer, niks minder. Er is een week voorbij gegaan, en weer niks gekregen.
Je kan zelfs die toko niet opbellen!
Ik laat normaal nooit een review achter, ik bestel er normaal vervolgens nooit meer. Maar om zo behandeld te worden door de customer service, alsof je het vuil van de straat bent.
Nooit een reactie kunnen krijgen, beloftes die niet worden nagelopen en dan als kers op de taart een customerservice team dat achterlijk incapabel is. Geen excuus, geen sorry, geen uitleg, helemaal niks.
Advertensie klopt niet met de…
Advertensie klopt niet met de werkelijkheid, nergens wordt vermeld dat het om 4 jaar oude demobanden gaat. Maar Bandenrijk belooft geld terug te geven.
Ik bestel 4 banden krijg ik een hele…
Ik bestel 4 banden krijg ik een hele andere maat binnen zeggen ze die passen er ook op wat is dit voor een zaak vraag je een retourlabel moet je er heel lang op vachten heb nog steeds geen retourlabel nooit meer iets bestellen bij hun

Antwoord van Bandenrijk
Het was een hele snelle service binnen…
Het was een hele snelle service binnen 3/4 dagen waren mijn banden binnen het is ook heel fijn dat je met de klanten service van banden rijk contact kan opnemen i.p.v bot chats van andere bedrijven ben echt super blij gewoon goeie service en goeie kwaliteit
Ik begrijp niet waar die goede revieuws…
Ik begrijp niet waar die goede revieuws vandaan komen. Mail wordt niet beantwoord, leugens worden verteld over de levering. Ik wacht als een week op mijn bestelling. Zouden vandaag bezorgd worden maar volgens track en trace zijn ze nog in Frankrijk. Als je wil annuleren kan dat niet omdat ze onderweg zijn.
Nooit meer bandenrijk!

Antwoord van Bandenrijk